Şu Liwu denen kişinin kendini tanıtma sekmesini gördümde resmen kendi cinsimden nefret ettim. Hayatınızda cidden kız mı görmediniz merak ediyorum. Tac 1 da kız sesi duyduğunuzda bu kadar çıldırıyorsanız gerçekte sizi düşünemiyorum bile.
ya bak cici kardeşim madem böyle nefret ediyorum vs vs ötüyorsun ya ama bu konuya girdiğimden beri nedense 8. Sayfadan sonra full ileti atmışsın senin iletilerine dolmuş konu resmen madem kıza bu kadar meraklı değilsin neden sürekli bu konudasın? Neden sürekli bu konuya ileti atıyorsun?
Git başka konularda savunmanı yap tiksinme boşu boşuna uzaklaş uzaklaşanildiğin kadar.
1. Ben label san nefret ediyorum diye bir şey söylemedim. Ikincisi konulara patric batman bakışı aymak çok hoş oluyo
bence hiç hoş olmuyo tam tersine çok itici oluyor
itici falan değil. Bak eminim Labne kız olmasa bu konuya o kadar çok fazla yanıt gelmezdi. Ona yaranmak için neler neler yaptığı cidden çok acınası bir şey.
birincisi lütfen şu Türkçeyi düzgün kullan kanka sürekli bi yazım yanlışı yapıyosun anlamıyorum
Her neyse liwuyla yaklaşık 5 aydır arkadaşız ben yaranmaya çalışmıyorum da bence sen yapıyorsun onu. O kadar çok ileti atmışsın ki sayende konu trend konularda birinci olmuş cidden sağol

dikkat çekmeye ya da yaranmaya çalışan bizzat sensin gibi?