Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Birden fazla istek.

Başlatan noro, 29 Ağustos 2018, 22:08:14
Okunma sayısı 608 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Birden fazla istek.
« : 29 Ağustos 2018, 22:08:14 »
Öncelikle merhaba.Hangilerinin red hangilerinin uygunsuz olduğunu yazarsanız sevinirim.

1-Yeni aksesuarlar ve skinler gelebilir.Legal tarzda siyahi skin gelirse daha hoş olur hepsi gangster skini gibi.

2-Bir kişiyi takip sistemi gelebilir.Fakat yerini bulma değil, mesela bir arkadaşımızı takip edebileceğiz örnek olarak "/takipet id/isim" şeklinde.Takip ettiğimiz kişi oyundan çıkınca chatte *Takip ettiğin XX_XX oyundan çıktı.* aynı şekilde oyuna girdiğinde de *Takip ettiğin XX_XX oyuna girdi.* yazabilir.Bazı arkadaşlarımın girdiğini öğrenmek için "/id XX" şeklinde yazıyorum bu da sıkıyor.Ayrıca bu MG kapsamına girmez çünkü "/id XX" yazarak o kişi oyuna girdi mi girmedi mi öğrenebiliyoruz.

3-Mekanikçide araç çalma zamanı azalabilir.Mesela 24 saatte 1 defa çalınsın.Eğer bu olmasa da 50 saat içerisinde 2 araç çalabilelim.Bunlar olmasa da %30 kazanç %40 veya 37'ye yükselebilir.

4-Evlere yeni mobilyalar gelebilir, ve mobilya sınırı artabilir.Mesela normal oyunculara 250, Bronz vıp 325-350, silver vıp 400, gold vıp ise 500 gibi bir mobilya hakkı olacak.Bu kadar mobilya hakkı gelmesine gerek yok örnek olarak verdim.Ayrıca mobilyaların sistemi bence değişmeli.Mesela 2 mobilya satın alıyoruz sonra onları duvara koyunca mesela o mobilyayı seçip düzeltemiyoruz.Bunun yerine /mobilya yazınca mobilyalarım diye bir kısım çıksın, oraya girdiğimizde de mobilyaları göstersin.Ve daha fazla materyal eklenmesi gerek, ayrıca renk olayının da düzeltilmesi tarafındayım.Renk kısmı var fakat ekleyemiyoruz.
Bu videodaki gibi sistem gelebilir.(reklam olarak sayılıyorsa kaldırılacaktır)

önerilerinizi yazarsanız ekleyebilirim veya düzeltilmesini.

Çevrimdışı Cybersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Birden fazla istek.
« Yanıtla #1 : 29 Ağustos 2018, 23:07:32 »
1. Doğal afet gelirse userler Adana'ya çevirip meteora ateş açacak. Desteklemiyorum.
2. Kaos çıktı, heryer yandı v.s,.. Ertesi gün kimse bu hasarlara uygun rol çevirmeyecek. Desteklemiyorum.
3. Yeni aksesuar olabilir,.Destekliyorum. Zenci skinleri yeterince var, il-legal, legal az çok var,.Desteklemiyorum.
4. Saçma ve gereksiz bir sistem. Desteklemiyorum.
5. Mekanik mesleği şu anlık için gayet iyi,. Desteklemiyorum.
6. Araba fiyatları düzenlenir ise, büyük bir sorun çıkacağını düşünüyorum,. Diyelim ki birisi 0KM Infernus aldı,. Bu aracın fiyatı düşerse o kişi hakkını arayacak,. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı noro

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2018, 05:44:20 »
1. Doğal afet gelirse userler Adana'ya çevirip meteora ateş açacak. Desteklemiyorum.
2. Kaos çıktı, heryer yandı v.s,.. Ertesi gün kimse bu hasarlara uygun rol çevirmeyecek. Desteklemiyorum.
3. Yeni aksesuar olabilir,.Destekliyorum. Zenci skinleri yeterince var, il-legal, legal az çok var,.Desteklemiyorum.
6. Araba fiyatları düzenlenir ise, büyük bir sorun çıkacağını düşünüyorum,. Diyelim ki birisi 0KM Infernus aldı,. Bu aracın fiyatı düşerse o kişi hakkını arayacak,. Desteklemiyorum.
1-Meteor öyle büyük olmayacak küçük ve habersiz gelecek.Ayrıca çok uzaktan gelmeyecek yakın mesafeden ıdlewood pizzacısının çatısından 5 metre yukarıda mesela.

2-Ona göre uygun bir map getirilebilir.Mesela hastanede mi kaos yaşandı bir yerler yıkıldı mı o zaman adminlerimiz isterse buna göre map hazırlayabilirler ve herkes buna göre rol yapar.Kaos olmasa bile küçük bir savaş alanı pek de uzun değil.

3-İl-legal skinler var, fakat legal çok az hatta hiç yok neredeyse.Bu sunucuda legal rol yapan üç bşe kişi yok ben dahil birçok kişi vardır büyük ihtimalle sunucudaki o 300-400 kişi il legal mi olacak?

4-Bence gereken bir sistem, zaten MG olayı denilemez çünkü /id XX yazarak oyunda olup olmadığına bakabiliyoruz.

5-Bence zaman azaltılmalı, en azından elde edeceğimiz para %37 gibi bir şey olsun.

6-Bu konuda doğru söylüyorsun, o yüzden kaldırdım.

Çevrimdışı Lincfold

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pam Clanton Lv.21
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Haziran 2023, 18:07
Toplam oynama: 123 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #3 : 30 Ağustos 2018, 06:40:07 »
Destekliyorum fakat zenci skini nerdeyse beyazlardan çok

Mobilya sistemi bencede güncellenmeli mobilya sınırını pek bilemem ama evine çok mobilya yaptıktan sonra düzenlemek tam bir işkenceye dönüyor bazı mobilya sistemleri kolaylaştırılmalı çoğu obje ise liste tarafında anlaşılmıyor

Takip etme sistemini kesinlikle destekliyorum forumda zaten karakter bulma kısmı mg'den dolayı kaldırıldı mg olmayacak bir şekilde arkadaşımızı takip etme sistemi hoş olabilir.

Mekanik sistemini pek takip etmediğim için bir şey diyemeyeceğim

Çevrimdışı voxtt

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rudy Ross Lv.22
Son giriş: 08 Mart 2024, 00:04
Toplam oynama: 51 gün, 1 saat
« Yanıtla #4 : 30 Ağustos 2018, 07:58:01 »
Onaylıyorum, eğerki bu istekler onaylanıp kabul edilirse çok güzel olur o yüzden cevabım ; DESTEKLİYORUM. +1

Çevrimdışı Cybersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 30 Ağustos 2018, 10:14:40 »
1-Meteor öyle büyük olmayacak küçük ve habersiz gelecek.Ayrıca çok uzaktan gelmeyecek yakın mesafeden ıdlewood pizzacısının çatısından 5 metre yukarıda mesela.

2-Ona göre uygun bir map getirilebilir.Mesela hastanede mi kaos yaşandı bir yerler yıkıldı mı o zaman adminlerimiz isterse buna göre map hazırlayabilirler ve herkes buna göre rol yapar.Kaos olmasa bile küçük bir savaş alanı pek de uzun değil.

3-İl-legal skinler var, fakat legal çok az hatta hiç yok neredeyse.Bu sunucuda legal rol yapan üç bşe kişi yok ben dahil birçok kişi vardır büyük ihtimalle sunucudaki o 300-400 kişi il legal mi olacak?

4-Bence gereken bir sistem, zaten MG olayı denilemez çünkü /id XX yazarak oyunda olup olmadığına bakabiliyoruz.

5-Bence zaman azaltılmalı, en azından elde edeceğimiz para %37 gibi bir şey olsun.

6-Bu konuda doğru söylüyorsun, o yüzden kaldırdım.

1. Meteor'un yakından gelmesi saçma gibi geldi bana,. Yinede sizin isteğiniz,.

2. Şu hasar rolünü çevirecek kimseyi tanımıyorum, olsa bile 10-15 kişi,. Sunucu günlük rahat 300, geriye kalan 285, 290 kişi çevirmeyecek bunu biliyorum,.  Uygun bir map getirildiğinde FPS sorunu yaşanılabilir mi bilmiyorum,.

3. Legal ve Il-legal skinler var, fakat sunucunun yarısında çoğu Il-legal,. Hepsi tozcu fakat o rolüde çeviremiyorlar,.. [toz lazi mi ha?]

4. Senin dediğin sistem şu, onu takip edelim çıktıgında bildirim v.s gelsin, o kadar gereksiz birşey ki,.. Dediğin gibi,   /id xxx yaparak da bulabilirsin,.

5. Desteklemiyorum.

Çevrimdışı inanilmaz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 01 Ocak 2023, 13:11
Toplam oynama: 176 gün, 17 saat
Birlik: ********VIC
« Yanıtla #6 : 30 Ağustos 2018, 20:17:20 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 25 Şubat 2019, 18:04
Toplam oynama: 63 gün, 10 saat