Merhaba Lonnely bir sorum olacak
Ban Affı olacakmı çünkü hesabım forumda bulunan bir açık yüzünden çalındı ve çalan kişiler tarafından başkaları satışa sundu daha sonrasında ise hesabımı satın alan kişi hesabımı (teleport) sebebi ile banlattı bu hesabın alınip satıldığı süreçte çalındığını anladığımdan itibaren yan bir forum hesabı açıp oradan ticket oluşturdum fakat ticket üzerinden bir gün felan geç aldığım icin hesabım o bir gün içinde banlatıldı.
Şimdi geleyim forumda ki açık olayına forum ismini bilmeleri yeterli oluyor kişi forum ismini giriyor ve şifremj unuttum diyerek telefona güvenlik kodu gönderiyor telefona kod gelmesi yeterli oluyor kişi o koda erişiyor ve hesabın telefon doğrulamasını kaldırdıktan sonra epostasını da üzerine alıyor istediği gibi hilede açıyor rol de yapıyor artık hesap ona ait oluyor ben açmış olduğum ticket üzerinden forum hesabımı geri aldım ve banım içinde ts'ye gittiğimde banımın açılmayacağını sorumluluğun bende olduğunu söylediler anlattım dedim açık varmış ordan çaldılar hesabı dedim fakat açığın fixlendiğini hesabımın banının açılması mümkün olmadığını belirttiler ne yapmam gerekiyor bana yardımcı olurmusun
Banlanan hesabım 3-4 yıllık rol yaptığım içinde pet,maske,bisiklet,oto vergi gibi hakları bulunan bir hesap allah rızası için birşey yapın yada ne yapmam gerektiğini söyleyin probation sürecine alınmıyorum önceden mod paketi yüzünden çalınmıştı HERA hesabımı geri verdi ve Probation'a alınmiştım.
Ama bu seferki farklı sistem açığı yüzünden hesabım çalındı ve Ceza uygulandı bu yüzden sizden ricam banımın kalkmasıni talep ediyorum zaten 2 aydır felan hesabım sunucudan yasaklı.
Cevabınızı dört gözle bekliyorum..
İYİ GÜNLER
KOLAY GELSİN