Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

aranma

Başlatan skip60, 09 Temmuz 2022, 00:46:52
Okunma sayısı 3851 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı skip60

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 21 Aralık 2022, 22:29
Toplam oynama: 159 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
Akira Kimura Lv.25
Köken: Japon
Son giriş: 03 Ağustos 2022, 23:07
Toplam oynama: 0 gün, 2 saat
Ynt: aranma
« Yanıtla #10 : 09 Temmuz 2022, 16:38:59 »
diyorum ya zaten ihlal yapanlara işlem yapılsın, çünkü departmanlar biraz daha güçlü olmaya başladı, sürekli maskeli gezelim desek tüm map güvenli bölge, bunuda yapamıyoruz.

Çevrimdışı CarlosW53

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Cedric Wayne Lv.24
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Mart 2025, 00:20
Toplam oynama: 123 gün, 11 saat
Köken: Rus
Son giriş: 28 Mart 2025, 00:25
Toplam oynama: 23 gün, 12 saat
« Yanıtla #11 : 09 Temmuz 2022, 20:11:46 »
DESTEKLİYORUM ARTİK SU ARANMA SEYİ KALKMALİ YAHU CANIM

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #12 : 10 Temmuz 2022, 01:36:37 »
Spoiler:
aranma eklendiğinde yıldız gözükmeli, "memur bey aranmam var" gibi şeyler söyleyenler işlem görmeli.

çünkü böyle olduğunda sürekli bir şey bilmeden maskeli gezmek zorunda kalabiliyoruz.
Aranmanın olduğunu nereden bilebilirsin? Çoğu olaya bakarsanız bile değil Amerika, Türkiye'de bile aranmasının olduğunu bilmeyip çevirmede yakalanan çok kişi var. Aranman olduğunu bilip gidipde benim aranmam var dostum aranma eklendi rollerine giriliyor. Nereden biliyorlar aranmalarının olduğunu bilmiyorum. Aranmanın olmadığını bilmemen bence en iyisi. 11 PD rolleri yaptım aranma yüzünden Everest dağı kadar bir mix oluyor. Böyle iyi.
Kusura bakma sana cevap vermek zorundayım, isteyen buna sallamış diyebilir. Arge kısmında hiç bir şekilde görünmeyip sadece pd'lerin argelerine gelip yorum yapıyorsun , bu yeni güncellemeyle gelen sistemi şimdi benimseyip savunmaya başlamışsın ama onun öncesinde ne bu konuya yakınıyordun, ne de başka bir şey. Yani genel olarak diyorum pd'ler aynı senin gibi kendilerinin yararına bir sistem gelince yuppiiiiii diyip havalara uçuyorsunuz ama pd-sd karşıtı bir şey gelince argelerde bile takılmayan pd'ler gelip "desteklemiyorum, desteklemiyorum" diye departmanda kaç tane pd varsa gelip bu  gibi olumsuz şeyler yazıyor. Kısacası pd-sd'lerin büyük bir çoğunluğu sahte şekilde bir şekilde realiteyi kendilerinin yararına gelince önemsiyor. Onun dışında illegaller pd'nin helal mix yapmasına bir şey diyince , evele hübele. Zaten yeterince güçlüsünüz bu realistlik ve oynadığımızın oyun olması çatışmasını kendinize göre yorumluyorsunuz. Zaten aşırı güçlüsünüz birde bunun gelmesi illegalin daha da bıkmasını sağlıyacak, ileride oynuyacak illegal bulursanız pd'ye bazuka gelsin argelerinede destek verirsiniz artık.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #13 : 10 Temmuz 2022, 01:45:07 »
Rina' gibi medium rp bir sunucuda çoğunlukla realistliğe aykırı çok şey var , bu yüzden buna gerçek hayat gibi bakmamanız gerekiyor kaç kere söyleyelim MEDİUM RP , oyun olarak bakacaksın ve illegale de hak vereceksin zaten p2w var vip olmayanlar, vipler gibi 1500 dolara zırh fullenmiyor, ucuza silah alamıyor... daha fazla bir şey anlatmak istemiyorum . Full zırh ve ortalama bir silah diyelim ki: Dg, pd'lere karşı düşünce toplamda 80k ic paraya bedel oluyor. pd ise rk olunca doğup tekrar geliyor. Başka söylenecek pek bir şey yok bence.

Çevrimdışı skip60

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Akira Kimura Lv.25
« Yanıtla #14 : 10 Temmuz 2022, 02:10:11 »
Spoiler:
aranma eklendiğinde yıldız gözükmeli, "memur bey aranmam var" gibi şeyler söyleyenler işlem görmeli.

çünkü böyle olduğunda sürekli bir şey bilmeden maskeli gezmek zorunda kalabiliyoruz.
Aranmanın olduğunu nereden bilebilirsin? Çoğu olaya bakarsanız bile değil Amerika, Türkiye'de bile aranmasının olduğunu bilmeyip çevirmede yakalanan çok kişi var. Aranman olduğunu bilip gidipde benim aranmam var dostum aranma eklendi rollerine giriliyor. Nereden biliyorlar aranmalarının olduğunu bilmiyorum. Aranmanın olmadığını bilmemen bence en iyisi. 11 PD rolleri yaptım aranma yüzünden Everest dağı kadar bir mix oluyor. Böyle iyi.
Kusura bakma sana cevap vermek zorundayım, isteyen buna sallamış diyebilir. Arge kısmında hiç bir şekilde görünmeyip sadece pd'lerin argelerine gelip yorum yapıyorsun , bu yeni güncellemeyle gelen sistemi şimdi benimseyip savunmaya başlamışsın ama onun öncesinde ne bu konuya yakınıyordun, ne de başka bir şey. Yani genel olarak diyorum pd'ler aynı senin gibi kendilerinin yararına bir sistem gelince yuppiiiiii diyip havalara uçuyorsunuz ama pd-sd karşıtı bir şey gelince argelerde bile takılmayan pd'ler gelip "desteklemiyorum, desteklemiyorum" diye departmanda kaç tane pd varsa gelip bu  gibi olumsuz şeyler yazıyor. Kısacası pd-sd'lerin büyük bir çoğunluğu sahte şekilde bir şekilde realiteyi kendilerinin yararına gelince önemsiyor. Onun dışında illegaller pd'nin helal mix yapmasına bir şey diyince , evele hübele. Zaten yeterince güçlüsünüz bu realistlik ve oynadığımızın oyun olması çatışmasını kendinize göre yorumluyorsunuz. Zaten aşırı güçlüsünüz birde bunun gelmesi illegalin daha da bıkmasını sağlıyacak, ileride oynuyacak illegal bulursanız pd'ye bazuka gelsin argelerinede destek verirsiniz artık.

konus be adam

Çevrimdışı emir037

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Şubat 2024, 18:09
Toplam oynama: 0 gün, 5 saat
Son giriş: 23 Şubat 2024, 20:41
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #15 : 10 Temmuz 2022, 09:26:45 »
Destekliyom

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 09:03
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #16 : 10 Temmuz 2022, 11:22:55 »
bu dediğin gelmez kanka

Çevrimdışı acttgangsta

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Sırp
Son giriş: 18 Eylül 2022, 23:24
Toplam oynama: 166 gün, 17 saat
Son giriş: 08 Ağustos 2022, 20:45
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Son giriş: 10 Eylül 2022, 21:41
Toplam oynama: 0 gün, 3 saat
« Yanıtla #17 : 10 Temmuz 2022, 19:38:00 »
bosver ya

Çevrimdışı skip60

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Akira Kimura Lv.25
« Yanıtla #18 : 13 Temmuz 2022, 15:07:17 »

Çevrimdışı EmirSamar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:12
Toplam oynama: 37 gün, 6 saat
Birlik: **** **** 13
Köken: Rus
Son giriş: 07 Mayıs 2024, 13:13
Toplam oynama: 76 gün, 7 saat
Son giriş: 13 Ağustos 2023, 20:04
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #19 : 13 Temmuz 2022, 15:23:57 »
yıldız eklenmesin bence bende olaya psikolojik taraftan bakıyım. eğer kişi, dm ya da roleplay kurallarına aykırı davranışlar sergileyecek biriyse yapacağı olumsuz davranışları kamçıladığını düşünüyorum.

evet aranması olduğunda kişinin her payday'de şikayetiniz var uyarası gibi, "* Aranmanız mevcut ona göre rol ve davranış sergilemek zorundasınız" tarzı bir uyarı alması daha doğru olabilir diye düşünüyorum.