Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

taksiciliğe 3 yenilik

Başlatan FenerbahceLee, 08 Temmuz 2022, 22:02:50
Okunma sayısı 698 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
Köken: Amerikan
Son giriş: 21 Aralık 2023, 22:11
Toplam oynama: 105 gün, 5 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Avustralyalı
Son giriş: 20 Kasım 2023, 01:20
Toplam oynama: 4 gün, 2 saat
Birlik: ******** *eam
taksiciliğe 3 yenilik
« : 08 Temmuz 2022, 22:02:50 »
1- taksiyle müşteriye gidiyorum los santos içindeyim adam lv de bir noktadan çağrı atıyor gidiyorum gidiyorum 30 snlik yol kalmış çağrıyı iptal ediyor oraya kadar boşuna gitmiş oluyorum, arıyorum gelmene gerek kalmadı diyor. Bunun için "30 saniyeyi geçince" taksi çağrısı iptal edilirse ceza olarak çağrıyı iptal edenden -500$ kesilerek taksiciye verilebilir.

2- taksicilikten saatte 4-5k kazanılırsa şükrediyosun, e haliyle giderin fazla olunca bu parada sana kalmıyor. Her taksinin zırhı yok taksi model araçların tamir bedeli 50$ olmalı, premier ve cabbie taxiler yakıtı ic olarak daha ucuza almalı. En azından hükümet rolsel olarak taksiciler için böyle bir sistem getirebilir hem onlara da rol çıkmış olur hem de taksicilerin sevgisini kazanmış olurlar.

3- Taksimetre km başına kazancı artırılmalı, minimum 1k olmalı ki insanlar çalıştığının karşılığını alabilsinler. yaşadığımız yerde ki sömürücülüğün aynısı oyunda emekçilere uygulanıyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 28 Nisan 2025, 22:54
Toplam oynama: 231 gün, 18 saat
Son giriş: 24 Ocak 2024, 15:20
Toplam oynama: 3 gün, 23 saat
Son giriş: 14 Aralık 2023, 20:01
Toplam oynama: 0 gün, 1 saat
Ynt: taksiciliğe 3 yenilik
« Yanıtla #1 : 08 Temmuz 2022, 22:30:47 »
O ZAMAN BENDE ULUS ÇANKAYA DOLMUŞ SEFERLERİNİ BAŞLTIYORUM ! TAM DESTEK !
2

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:46
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat
Son giriş: 10 Ekim 2023, 19:23
Toplam oynama: 52 gün, 17 saat
Köken: İsveç
Son giriş: 10 Ekim 2023, 20:38
Toplam oynama: 4 gün, 20 saat
« Yanıtla #2 : 09 Temmuz 2022, 16:58:10 »
O ZAMAN BENDE ULUS ÇANKAYA DOLMUŞ SEFERLERİNİ BAŞLTIYORUM ! TAM DESTEK !
DESTEK

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #3 : 09 Temmuz 2022, 17:43:25 »
Desteklemedim.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #4 : 09 Temmuz 2022, 19:54:16 »
Desteklemedim.

hangisini desteklemedin niye desteklemedin onuda belirt bakalım ileti kasmak amacıyla değil de güzelce fikrini belirt

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 10 Temmuz 2022, 01:57:10 »
Desteklemedim.

hangisini desteklemedin niye desteklemedin onuda belirt bakalım ileti kasmak amacıyla değil de güzelce fikrini belirt
İleti kasmak mı? Sende ileti kasmak için mi arge açtın? Bu nasıl mantık.
İlk dediğin realistliğe saçma yani her türlü saçma buna bir şey demeye gerek bile yok bence.

2.si zaten rolsel olarak hükümet taksicilere 'ucuz benzin' gibi bir imtiyaz tanımaz ve zaten sunucunun ekonomisi çok kötü olduğu için herkes araç alabiliyor, yani taksiciler için gelebilecek en muhtemel müşteri hediye ağacından olacaktır ki orada bile kiralık arabalar var, ayrıca helper'ların talep kasma arzusundan her aracı sualsiz çekebiliyorlar. Yani taksicide oldum fazla kazanamamanızın sebebi benzin fiyatı , aracınızın zırhı olmaması gibi saçma sebepler değil.

3.sü pizza'dan reklam verme yeri 200$'se 400 tutmuş olacak, fazlasıyla saçma, 100 doların hesabını yapan adamlar var bunny yaparak giderler daha iyi, belki gelecek bir kaç müşteride artık gelmeyecektir, bu yüzden gerek yok.

Taksicilik hiç düşünülmeden kaldırılmalı, 2.el piyasasını darma duman ediyor. Şuanki vasat taksi durağı birliğine bile sistemsel olarak sunucunun taksi durağı olma rolü paslansa bile daha verimli ve iyi bir hal alacaktır. Böylelikle hem gerçekten taksici rolü yapmak isteyen insan görürüz, aracın değeri artsın diye plakayı takan ve içine girdiğimizde adam akıllı rol bile yapmayan sahte oyuncuları görmeyiz mesela.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 10 Temmuz 2022, 01:59:52 »
İleti kasmak deyimi nereden çıktı anlamadım, hadi @MrTurktim , @Metaxa 'ya falan dersinde ben ne alaka, banada demezsin yani  :-p :-p :'D :'D
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat
Köken: Alman
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 09:03
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #7 : 10 Temmuz 2022, 11:23:29 »
bence taksi kalkmalı herkesin zaten 5 tane arabası var.

Çevrimdışı FenerbahceLee

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Pacho Tevez Lv.26
« Yanıtla #8 : 10 Temmuz 2022, 12:45:50 »
Desteklemedim.

İleti kasmak mı? Sende ileti kasmak için mi arge açtın? Bu nasıl mantık.
İlk dediğin realistliğe saçma yani her türlü saçma buna bir şey demeye gerek bile yok bence.

2.si zaten rolsel olarak hükümet taksicilere 'ucuz benzin' gibi bir imtiyaz tanımaz ve zaten sunucunun ekonomisi çok kötü olduğu için herkes araç alabiliyor, yani taksiciler için gelebilecek en muhtemel müşteri hediye ağacından olacaktır ki orada bile kiralık arabalar var, ayrıca helper'ların talep kasma arzusundan her aracı sualsiz çekebiliyorlar. Yani taksicide oldum fazla kazanamamanızın sebebi benzin fiyatı , aracınızın zırhı olmaması gibi saçma sebepler değil.

3.sü pizza'dan reklam verme yeri 200$'se 400 tutmuş olacak, fazlasıyla saçma, 100 doların hesabını yapan adamlar var bunny yaparak giderler daha iyi, belki gelecek bir kaç müşteride artık gelmeyecektir, bu yüzden gerek yok.

Taksicilik hiç düşünülmeden kaldırılmalı, 2.el piyasasını darma duman ediyor. Şuanki vasat taksi durağı birliğine bile sistemsel olarak sunucunun taksi durağı olma rolü paslansa bile daha verimli ve iyi bir hal alacaktır. Böylelikle hem gerçekten taksici rolü yapmak isteyen insan görürüz, aracın değeri artsın diye plakayı takan ve içine girdiğimizde adam akıllı rol bile yapmayan sahte oyuncuları görmeyiz mesela.

1. "İlk dediğin realistliğe saçma yani her türlü saçma buna bir şey demeye gerek bile yok bence."

Realistiğe saçma dediğin olay Türkiye'de kullanımda olan "BiTaksi" uygulamasında bile var. Özel şoförünü çağırmıyorsun ayağına kadar getirtip iptal edeceksin&binmeyeceksin. Bunun bir cezası olmalı.

2. "sunucunun ekonomisi çok kötü olduğu için herkes araç alabiliyor"

AR-GE konumu göz ucuyla ileti kasmak amacıyla değil, sunucuyu geliştirme amacıyla okusaydın böyle bir şeyi ima etmediğimi de görürdün. Bunun üzerine ileti kastığın apaçık anlaşılıyor zaten.

Oyuncular taksiyi araç alamadıkları&araç sahibi olmadıkları için değil, anlık olarak araçsız kaldıkları için talep ediyorlar. Bir oyuncunun isterse 10 aracı olsun, yetkili yardımı olmadan aracından çok uzakta bir yerdeyken yine taksiye ihtiyacı olacaktır.

3. "zaten rolsel olarak hükümet taksicilere 'ucuz benzin' gibi bir imtiyaz tanımaz"

Tanıyabilir.

4. "ayrıca helper'ların talep kasma arzusundan her aracı sualsiz çekebiliyorlar. Yani taksicide oldum fazla kazanamamanızın sebebi benzin fiyatı , aracınızın zırhı olmaması gibi saçma sebepler değil."

Taksicilik yaptığını söyleyipte tamir olayından şikayetçi olmuyorsan aracın zırhlıdır ya da bankada çok paran vardır bunu da sadece hobi için yapıyorsundur.

5. "pizza'dan reklam verme yeri 200$'se 400 tutmuş olacak, fazlasıyla saçma, 100 doların hesabını yapan adamlar var bunny yaparak giderler daha iyi, belki gelecek bir kaç müşteride artık gelmeyecektir, bu yüzden gerek yok."

Senin mantığınla bakarsak taksimetre şu haldeyken bile para hesabı yapanlar var ama taksi kullananlarda var. Herkes para hesabı yapmadığı gibi, herkes Verona Mall'dan Pizza Stack'e 5 dakika koşmuyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 12 Ekim 2023, 21:46
Toplam oynama: 130 gün, 7 saat