Rol atmıyorum tanıtımda popülerlikten düsmüyo, sallayacak bir şey bulamayan elemanlar gelip neden rolleri 3 ileti de atıyorum diye salllıyor, şimdi onuda yapmayınca neye sallasak diye düşünüyorlar, ben sizin klasmanızda değilim kontür 3 rollerinizi benim rollerim ile kıyaslamayın birader, tanıtıma gir çık yaparsınız anca, oda benim yararıma hadi eyvallah, görüşürüz sonraki bayrama, kimseye hesap vericek sözüm yok artık kaç tane ticket açıldı bilmiyorum ama alın artık istediğiniz oldu başka bahara tekrar gelirim neredeyse 2 ay milletin ağızından düşmedik, adımı ve birliğimi kötülemek için gidip googleden dc ye girip incele yapıp mesajlarımı yaydınız, daha fazlasına lüzum yok, kimseyede prim yok, canım sıkıldı arşive atıyom tekrar açıcam bunuda söylim bu arada, boş insanların ağızından düsmeyen harbi bir birlik oldu, mahallemi savunup orda düzeni salladım ama haksızlığa boyun eğen bir birlik arkadaşlarım vardı, zaten bu pazar yolcuyum, gelince yeni bir konsept harbi bir konsept ile gelicem, oda biraz ağızınızdan düşmesin sizin, birlik toplantısınada niye gelmiyorum şunu söyliyim düşek seviyeli masalara oturmam, gidip Sh''''' gibi kontür 3 çeken birlikleri savunan adamlarla aynı masaya oturulmaz, boş yorumlarınız boş içerikleriniz size kalsın, kaliteli insanlar kaliteli roller ile devam ediceğim, şuanlık yokum allaha emanet kardeş

Sözlerimin kime gittiği ortada, herkes kendini biliyor. "KİLİT ARŞİV"