Şirkete vds koyup birde x2 boost ile desteklediğinde resmen ooc 100 tl mi ediyor işte her neyse oyun parasıyla 400-500 k para ediyor, hiç bir zararı yok.
Avukat rolleri dediler , hastanenin çaprazına bir tane davalar için interior koydular ama nafile. Ne orada bir rol olanağı yaratıldı ne de suçlu avukat isteyince rol yaptırıp bir indirim uygulatma rolleri yapıldı, kısacası bomboş birde üstelik olarak avukatlar sizi savunmuyor, diyelim k i polise sıktım avukat çağırdım senin bire birde avukata anlattığını gidip polise anlatıyor, seni ifşalıyor.Türk kafasıyla mı oynuyorlar oyunu anlamadım.
Ajanslar çok weak bunu şuan aktif olanlar için söylemiyorum, gelmiş geçmiş ajansların %90'ı için genel söylüyorum. Tek yaptıkları reklamdan para kasıp bir tane iş yeri açıp akşamları "MİLYAR MİLYON ÇEKİLİŞ VAR GEL" demek oluyor, başka bir yaptıkları icraat yok, başka sunuculara bakınca bu sistemin bendini aştığını görünce rina'da böyle olduğu insanın canını sıkıyor.
Galeri sistemini daha öncede otomotiv şirketi olanlara uyarlayarak yapılmasını önermiştik, bir otomotiv şirketi kendisi araç üretmesi lazım, indirim olarak alıp Grotti'ye koyup bir arabadan 10k kaar yapması falan saçma.
Etkinlik diyince kamp falan yapıyorlar, bunun yerine geçen seneki gibi Jurasic park , box etkinliği (büyük areneda) gibi gibi roller sunsalar daha güzel olur, kamp ne ? Çok boş bence.
Evet sunucunun aktifliğini tam olduğu gibi yazmışsın, eksiği var fazlası yok. Vds bu sunucuyu bitiren etmenlerden birisi, bari en azından sol altta hud'da 1000 kişi aktif yazmasın, zaten dediğin gibi 600 tane afk.