City Hall bana soracak olursanız başkanı dışında diğer çalışanları çok boş takılıyorlar, zaten çoğu bir ayı geçmeden City Hall'dan çıkıyor, bence sahipsiz çocukları tespit edip, onları toplayıp geçici olarak bakımlarını üstlenmeleri ve bu süre zarfında onlara uygun, çocuk arayan çiftleri, aileleri tespit edip evlatlık edinmelerini sağlama gibi roller gelmesi gerekiyor, mesela foruma bir kategori açılabilir "Sahipsiz Çocuklar" gibi. çocuk rolleri biraz çoğalmaya başladı, bende çocuk rolü yapıyorum şuanda ve sokaklarda çocukların evsiz, başı boş bir halde dolaştığını görüyorum ve garipsiyorum yani devletin normalde bu çocuklara sahip çıkması gerekiyor ama City Hall çalışanlarının yanına gidince fazla umursamadan yanımızdan basıp gidiyorlar. Bu tarz roller ile City Hall "İşe yarar" bir hale gelmesini rica ediyorum, bar açıp saçma sapan roller yapacaklarına böyle yararlı ve gerçekçi roller ile rol yelpazesini genişletebiliriz. Yukarıda yazdığım gibi City Hall için güzel rol imkanları aklına gelen varsa yorum olarak atabilir, iyi roller.