İşleyiş ve birkaç bilgiÖncelikle karakterlerimiz, Londra'da daha önce Walsh ve Davies suç örgütlerine çalışan iki kişi. Londra'dan Santos'a gelmiş ve burada yeni bir suç ağı oluşturup bunun üzerinden para kazanma peşindeler. Peki bu para kazanma nasıl oluyor? Nasıl ilerliyor?
Wright Logistic, bu yapılandırmanın legal kısmını oluşturuyor. Bu firma sayesinde birliğimize IC şekilde yeni oyuncular alıp bu oyuncuların güvenilirliğini test ederek zamanla illegale geçişlerini sağlıyoruz. Her şeyin bir zamanı var, önce güvenilirliğinizi kanıtlayın, söylenilenleri ses etmeden yerine getirin ve yükselişiniz hızlı olsun.
Dün başıma gelen bir olayı anlatacak olursam; Wright Logistic adına reklamlar veriyoruz, yeni oyuncular alınması adına ve dün akşam bir arkadaş reklam aracılığı ile bize ulaşarak çalışmak istediğini belirtti bizde kendisini görüşmeye çağırdık. Kişinin adını vermek istemiyorum bunun gibi nice kişiler daha bulunduğu için şu yazımı okumadan gelenleri direkt eliyorum. Kişi ile görüşmemize başladık sonuç hüsran? Peki neden hüsran? Çünkü kişi geldiği gibi masaya oturdu ve dediği şey şu: " Uyuşturucu satarım, fuhuş yaparım, tetikçilik yaparım, şantaj benim işim, illegal her olayın içindeyim". Fakat kişinin anlamadığı olay şu benim verdiğim reklamda "serseri aranıyor" yazmıyor. Aynı şekilde "İllegal örgütümüz için adam arıyoruz"da yazmıyor. Bende ve yönetim kadromuzda bu şekilde bir izlenim bırakırsanız emin olun bu girdiğiniz rol 30 saniye bile sürmez hood alanından veya nerde görüşme yapılıyorsa postalanırsınız.
Wright Logistic, Wright Suç Örgütü'nün legal yüzüdür ve bu alanda çalışan, staff rütbesinde bulunan üyelerin illegalden haberi yoktur. Ha şöyle ki bazı üyeler, birkaç zamandır legalde rol yapan ve bizde kredisi bulunanların illegalden bir şeyler duymuş olasılığı yüksektir fakat bunlara seslerini çıkartmazlar ve rol içerisinde kendi güvenilirliklerini inşa etme yolunda ilerlerler. Onlar ses etmedikçe ve işlerini eksiksiz yerine getirdikçe bizlerde kredileri yükselir ve illegale geçişleri sağlanır.
Yine de şunun unutulmaması lazım ki, legalden illegale geçiyorsanız ve en alt rütbede iseniz hiçbir şeyde hükmünüz yok. Söz hakkınız yok, söz hakkınızın olduğunu iddia etmeniz yok, iddianızı paylaşmanız yok. Tam tabiri ile ayakçı konumundasınız. Bu yüzden her işe atlamayın, kendinizi göstermeye çabalayın fakat aşırıya kaçmayın. Son olarak tekrar diyorum ki, birliğe IC şekilde katılmak istiyorsanız legal konumdan başlatılacaksınız, OOC alımlarımız şu an açık durumda, tanıdığımız ve rollerine inandığımız kişileri direkt olarak illegal rütbesinden başlatabiliyoruz. İki opsiyon var bunların hangisi ile birliğe katılacağınız sizin tercihiniz.