Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Montgomery Pizza Stack - İşyeri Başvurusu

Başlatan iBlack, 02 Temmuz 2022, 15:12:46
Okunma sayısı 359 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iBlack

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 09 Eylül 2024, 17:49
Toplam oynama: 175 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Eylül 2024, 19:17
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Haftannı her günü en az iki, üç saat aktif oluyorum.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 1367.59, 248.11, 19.56, 244.47
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Montgomery Pizza Stack
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Restaurant
2.5 - İş yeri interioru: Orjinal

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Karakterim kolluk kuvvetleri personeli olduğundan dolayı sabahları işyeri ile pek ilgilenemeyecek bundan ötürü işyerini bir başkasının işletmesi için ona vermeyi planlıyorum, ancak yine işyeri sahibi karakterim olacak. Akşamları mesai saatinden ardından işyerine gidip, işyerini açmaya planlıyorum. Bunun dışında hedefim güzel bir rol ortamı oluşturmak. İdlewood Pizza Stack'deki aktifliği Montgomery Pizza Stack bölgesinede getirmeyi hedefliyorum. Gerek işyeri içerisinde gerek işyeri dışında rol dönmesini istiyorum.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Okulların kapanmasıyla beraber şehir içerisindeki aktiflik gibi şehir dışındada aktiflik sağlanmaya başladı, buna bir etkende kasabada kurulan birlikler olduğunu düşünüyorum, kasabadaki aktifliğe bir alternatif rol olarak restaurant rolüde neden katılmasın diye düşündüm. İşyeri içerisinde de dışında da genel olarak sohbet rolleri dönecek, çalışanlar garson, tezgahtar, aşçı gibi roller düşünüyorum, onun dışında pizzacı motorları düşünüyorum, kurye serivislye beraber pizza siparişleri götürecekler. Şimdilik rol planlarım bu kadar, ilerleyen zamanlarda aklıma geldikçe üzerine katacağım.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Kasabalarda yani şehir dışında bir restaurant bulunmuyor, genel olarak motorcu barları tarzı işyerleri bulunuyor. Bölgedeki ilk restaurant olacak, Montgomery kasabasında daha fazla rol dönecek böyleliklede az çok bölgeyi aktifleştirebileceğimize inanıyorum. IC olarak düşünürsekde halk bu işyeri içerisinden karnını doyurabilecek.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "iBlack"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
1

Çevrimdışı iBlack

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman