Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Karakter tanıtımı & onay kodlu ceza & forum ile alakalı arge. [DÜZENLENDİ]

Başlatan fÜHREEEERRRR, 29 Haziran 2022, 20:40:32
Okunma sayısı 1015 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fÜHREEEERRRR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 15:47
Toplam oynama: 5 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
3 madde kabul edilirse bu tür oyuncularla karşılaşmayacağımızın sözünü verebilirim.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Köken: İtalyan
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
Kanka kusura bakmada boş arge açmışsın, insanlar bilgisayar başına hapsolup 10 dakikada bir kod yazınca kendini iyi mi hissedeceksin? Gerçektede bir hayat var kanka uyandırıyım seni, millet bilgisayar başında robot gibi beklemesinden zevk alacaksan diyecek bir şeyimde yok kanka, doğrudur.

Bu kadarına gerek yok, zaten ceza süreleri yeterince tatmin edici, dm atan 1000 dakika yiyor, neredeyse 1 gün ban yemiş gibi oluyor, oyuna giremediği zamanlarıda eklediğimiz zaman 2 günü buluyor 1 dm cezasının bitmesi, sen ne istiyon anlamadım ki ben? adam neden pc başında 1 dm cezası bitene kadar 100 defa kod  yazsın, mantıklı mı bu? Hatası olmayıp kanıtlayamadığı için ceza alan onlarca oyuncu var, bu onlara da haksızlık olur, zaten dediğim gibi yeterince tatmin edici ceza süreleri, böyle iyi.

Çevrimdışı HAN!

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Haziran 2024, 14:53
Toplam oynama: 346 gün, 8 saat
Enrico Conte Lv.28
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:57
Toplam oynama: 8 gün, 17 saat
Son giriş: 31 Mayıs 2023, 17:31
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 16:58
Toplam oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: ***** ***ncy
Ve evet ayrıca oyuncu düşüşüne neden olur bu, şahsen ben 25 seviyeyim, dün FG hatası sonucu "oha" dediğim için türkçe terimden 360 dakika ceza yedim, hatalı olduğu için şuan silindi ama sonuç olarak en ufak şeyden dahi 360 dakika ceza yiyorum, kendi adıma konuşuyorum, pc başında bekleyip 36 defa bilgisayara kod giremem, normal bir hayatımda var, ceza yediğim zaman bilgisayarı açık bırakırım spora giderim, dışarı çıkarım, sen istiyon ki robot olup evde duralım, böyle bi şey de mümkün olmadığı için 300 dakikalık cezanın bitmesi bile 2-3 gün sürer çünkü insanlar 5 saat boyunca evde sırf kod yazmak için beklemez, böyle oluncada oyundan soğuyabilir oyuncu, aşırı mantıksız geldi bu arge bana, iyi forumlar.

Çevrimdışı fÜHREEEERRRR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 15:47
Toplam oynama: 5 gün, 9 saat
Kanka kusura bakmada boş arge açmışsın, insanlar bilgisayar başına hapsolup 10 dakikada bir kod yazınca kendini iyi mi hissedeceksin? Gerçektede bir hayat var kanka uyandırıyım seni, millet bilgisayar başında robot gibi beklemesinden zevk alacaksan diyecek bir şeyimde yok kanka, doğrudur.

Bu kadarına gerek yok, zaten ceza süreleri yeterince tatmin edici, dm atan 1000 dakika yiyor, neredeyse 1 gün ban yemiş gibi oluyor, oyuna giremediği zamanlarıda eklediğimiz zaman 2 günü buluyor 1 dm cezasının bitmesi, sen ne istiyon anlamadım ki ben? adam neden pc başında 1 dm cezası bitene kadar 100 defa kod  yazsın, mantıklı mı bu? Hatası olmayıp kanıtlayamadığı için ceza alan onlarca oyuncu var, bu onlara da haksızlık olur, zaten dediğim gibi yeterince tatmin edici ceza süreleri, böyle iyi.
Yukarıda belirtmiştim fakat sanırım anlamamışsın sorun değil tekrar belirteyim.
Sürekli kural ihlali yapanlar için onay kodlu ceza sistemi talep ettim şöyle örnek vereyim bunu yönetici belirleyebilir nasıl yeri gelince 10 gün silah yasağı uyguluyorlarsa sürekli kuralları ihlal eden ve oyuncuların rol zevkini baltalayan oyuncularada bu şekilde ceza verilebilecek. örnek vermem gerekirse Tom Hansford 500 dakika EK [KOD ONAYLI] ceza verildi. yani bunda anormal bir durum yok. ve açmış olduğum Arge sadece ceza ile alakalı değil Karakter tanıtımı ve Forum ile alakalı 2 madde daha var.
sonuçta burası Roleplay sunucusu bu kadar kural ihlali yapılması sizce normal mi? bence değil. sonuçta sunucuya girerken rol yapmak için giriyorsunuz hadi rol yapmak istemiyorsunuz diyelim milletin oyun zevkini kaçırıp  sunucuyu bırakmasına'da neden oluyorsunuz. kısacası kimseye suçsuz yere ceza verilmez sürekli kural ihlali yapan olursada bırakında bu  caydırıcı cezaları çeksin. sonuçta kendi isteğiyle yapıyor bu kural ihlallerini.