Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[GÖRE VERİLDİ] Markov Lee Garcie - Hile Kullanımı

Başlatan ShanKar31, 29 Haziran 2022, 03:16:24
Okunma sayısı 288 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ShanKar31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 14:48
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Nisan 2025, 20:17
Toplam oynama: 141 gün, 4 saat
[GÖRE VERİLDİ] Markov Lee Garcie - Hile Kullanımı
« : 29 Haziran 2022, 03:16:24 »
Ic'de "bence" önemli bir kişiliktim, bayağı tanınıyordum. Yaptığım eşşeklik yüzüne
ban yedim, kimsenin rolünü vesaire etkileyen bir hatadan ban yemedim. Sadece asi'de ki esp açıkken kanıt attım. Özür diliyerek banımın açılmasını istiyorum. Yasaklanmam üzerine 6 ay geçti ve çok üzgün ve pişmanım.
Seviye: 19
Yasak No: 17755
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/879461967784452149/955185463780589589/unknown.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Asi
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Hatırlamıyorum, uzun süredir oynamıyorum.

Çevrimdışı ShanKar31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 14:48
Toplam oynama: 0 gün, 7 saat
Köken: İtalyan
Son giriş: 12 Nisan 2025, 20:17
Toplam oynama: 141 gün, 4 saat
Ynt: Pişmanlık..
« Yanıtla #1 : 29 Haziran 2022, 03:16:24 »
Sizin soracağınız soruları şimdiden cevaplıyayım. Rol planı : Ban yemeden önce Markov Lee Garcie karakterine hayat verirken genellikle barlarda ve pizza stack civarlarında takılır roller yapardım, şehirin en çok bilinen barlarına akşam saatlerinde gider etkinlikler düzenleyip şehirde ki insanları bir nebze de olsa daha aktif şekilde tutmaya çalışır onları takılmaya teşvik ederdim. Şuan ki planım da bu yönde olacak, probation sürecim ve probation süreci sonrasında ki her süreçte rollerimi temiz ve eskisinden daha da aktif tutmaya özen göstereceğim kendi açtığım mekanlarda insanların keyifli zamanlar geçirmesini sağlayacağım. Bir de oyun içerisinde ki arkadaşlarımla pizza stack'de daha öncesinde de gerçekleştirdiğimiz aktif rollerin devamlılığını sağlayacak, onlarla da aktif rol sürecinde güzel zaman geçireceğiz. Uzun ve detaylı şekilde satırlara dökmem gerekirse bundan sonra ki Rol planım bu şekilde olacaktır.
Hile kullanmamda ki sebep şu; ESP hilesi kullandım ve bunun kullanmamın amacı maskeli olan düşmanlarımın isimlerini görmekti. Atılan kanıtta ESP açık olduğu için açıkçası kendi kendimi banlattım diyebilirim, yaptığım şey doğru muydu? Elbette hayır, doğru değildi ve dürüst bir şekilde şunu söylemem lazım sunucudan uzaklaştırıldığım süreç yaklaşık 1,5 ay civarında ve emin olun yasaklandığım andan bu yana, böyle bir hile kullandığıma pişmanım. Böyle bir hataya tekrardan hiç düşmeyeceğim, bu konuda net düşünüyorum ve kararımı verdim oyunumu temiz tutacağım her zaman, tekrardan hile kullanımında bulunmayacağım.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [02/07/2022] Markov Lee Garcie - Hile Kullanımı
« Yanıtla #2 : 29 Haziran 2022, 03:21:57 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

02/07/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [GÖRE VERİLDİ] Markov Lee Garcie - Hile Kullanımı
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2022, 02:33:04 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI