Ağzına sağlık, anlatmaya çalıştığım konu bu. OG'lerin tek farkı fazla komut kullanabiliyor olması bu durumda, verilen spectate yetkisini sadece talep atanlara bakıp talepte alacağı sorumluluğa göre gidip/gitmemek kararını vermek için kullanıyorlar. Ben bir helper olarak zaten bug taleplerine bakıyorum, aynı şekilde benim helper arkadaşlarım da bug taleplerine bakıyor. OG olurken fîlcümle "Ben anlık kararlar verip olay örgülerini çözebilirim, bu sorumluluğun altından kalkıp bu yükü taşıyabilirim. Karar verme yetime ve uygulayacağım işlemlere güveniyorum ve ben diğer helperlardan farklıyım." sözünü demiş oluyorlar ve bu dediklerini sınavdaki başarılarıyla (tebrik ediyorum) göstermiş oluyorlar. Fakat baktığın zaman talep sahasında OG+ kişilerin yalnızca bug taleplerine baktığını açıkça görüyoruz, bunu bilmek için helper olmaya gerek yok, sadece helperlara özel bir durum olmadığından da rahatça söyleyebiliyorum. Bug talebi atan bir oyuncu da talebine OG+ geldiği için beni çok iyi anlayacaktır. OG sistemi konusundaki görüşünüze çaresizlikle katılıyorum maalesef, bu sunucuda denetlenmediğini ve uygulanamadığını düşünüyorum.
Bir helper olarak bu sunucuya elimden geldiğince faydalı olmaya çalışıyorum ama talep ekranını açtığımda ihlal talepleri arasından bug talebini göz yorarak ayıklamaya çalışmak ve aradan seçtiğim talebe tıkladığımda "Bu taleple şuan bir yetkili ilgileniyor" yazısını görmek, o yetkiliye baktığımda iste onun bir Og/Ga/Sa olduğunu görmek beni gerçekten üzüyor...
Ben de eklemek istiyorum, isteyen üzerine alınabilir fakat o yetki size forumda adınızın mavi ve havalı gözükmesi ya da yetkinizin erişim hakkı vermiş olduğu komutları yararınıza kullanmanız için değil, taleplerde helperlardan daha üst düzey sorumluluk alarak oyunculara daha temiz bir rol ortamı sağlamanız için verildi.