Öncelikle Rina Roleplay platformunda "Deathmatch" sebebiyle yaklaşık 240 dakika jail yemiştin, sonrasında aklıma kötü bir fikir geldi ve sıkıldığımdan dolayı yeni bir hesap açarak etrafta dolaşmaya başladım ardından arkadaşlarımın yanına gittim. Sonrasında bir anda brawl rolü başladı ve zaten 1 level olduğumdan dolayı dahil olmadım. Yerde yatan adamın yanına gidip "Ne oldu? İyi misin?" şeklinde sorular sordum ve adam cevap vermedi. Sonrasında foruma girdiğimde gördüğüm şey şikayetti adam demişki "1 level birisi böyle bir şekilde rol yapamaz bu kesin multiaccount" sonrasında bende hemen yan hesaplarımdan talep atarak cklattırdım. Ardından cklattırmama rağmen ban yedim, ve şimdi probation talebi açarak af diliyorum.
Karakterim Jack_Leei geri döndükten sonra abisinin yanına gidecek ve öncelikle evdekilerle hasretini giderecek, uzun süre olmamasının ardından mahelleyi tekrar yoklayacak ve yarıda bıraktığı sosisli işlerinde abisine yardım edecek, paket servis, getir-götür, ayak işleri ve benzeri işlerde abisine yardım ederek stabil bir şekilde hayatını sürdürecekti.