dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın dostum heathen nasılsın burnun kapıya asılsın