Merhabalar, yaşadığım ve etrafta gördüğüm olaylardan kısaca şunu anlatacağım.
Bir departman üyesi, dedektif veya normal bir polis farketmiyor. Bir şüphe doğrultusunda aracı takip etmeye başlıyor fakat bu süre zarfında siren yakmıyor ve TS3 üzerinden yardım istiyor. Bariz bir şekilde kaçmaya çalışıyoruz ve takip etmeye devam ediyorlar. Daha sonra peşinde gelen onlarca ekipten sonra siren yakarak dur ihtarı veriyor.
Biz bu arkadaşa ekipler gelmeden, inip ateş açtığımız zaman DM oluyor ama arkadaşın siren yakmadan dakikalarca bizi kovalaması çok normal karşılanıyor. Bir düzenleme getirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Onun dışında sunucu içerisindeki dedektiflerin, dedektif kavramı dışında her türlü işe bulaştıklarının herkes farkında galiba. Elimde bir sürü video bulunmakta kimseyi rencide etmeye gerek yok fakat sunucu içerisindeki gereksiz dedektif fazlalığı ve dedektiflerin işini yapmaktan ziyade DM peşinde koştuklarını düşünüyorum. İnsanlar galiba dedektifleri sadece rozet kapalı olaylar etrafında gezinip tamamen lurker rolüne bürünmüş kimseler olarak görüyorlar. Dedektiflere yönelik kesinlikle bir düzenleme veya gözetim yapılması gerekiyor.