Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][18/09/2022] Peter_Hannover- Hile k

Başlatan piyasanın babası, 23 Haziran 2022, 02:18:26
Okunma sayısı 788 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 18 Şubat 2023, 16:02
Toplam oynama: 164 gün, 23 saat
Birlik: *****LAR
Köken: Arap
Son giriş: 07 Şubat 2023, 05:45
Toplam oynama: 7 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 18 Şubat 2023, 17:24
Toplam oynama: 3 gün, 7 saat
[IN PROB][18/09/2022] Peter_Hannover- Hile k
« : 23 Haziran 2022, 02:18:26 »
Normalde hile kullanacak birisi değilim, levelime ve geçmiş rollerime bakarak anlayabilirsiniz. Oyun içi bir kaç talihsizlik yüzünden acizlik yapıp hile kullandım. Bunu bir oyuncunun huzurunu bozarak veya aim hilesi ile değil. Teleport attım kelepçeciye. Çok pişmanım. Rolcüyüm normalde hileyle işim olmaz ama bir yanlış yaptım. Çok özür dilerim. Eğer beni Probation'a alırsanız elimden ne gelirse yapmaya hazırım. Şimdiden teşekkür ederim.
Seviye: 26
Yasak No: 19571
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/933478935956697118/964794698575261706/unknown.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Teleport
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Çok eski bir hesabım var, şifresini bile hatırlamıyorum.
İsmini bulmaya çalışacağım, güncelleyeceğim. ((banlı karakter değil))

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
Ynt: Probation Talebi.
« Yanıtla #1 : 23 Haziran 2022, 02:18:50 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 23 Haziran 2022, 11:22:15 »
- Elimizde silahlı olduğumuz için bile birisi air basıyor, ya da drive-by atarak silent ile sıkıyordu. Bize çatışma imkanı vermiyorlardı. Bazıları hile kullanıp kendi üstünlüğünü sağlıyordu yani. Bende hile kullanarak kimseye sıkmadım, polisle çatışırken son silahımında gitmemesi için kelepçe kırmaya teleport attım. Yani öyle silent açıp veya air açıp sıkmadım millete, zaten onu yaptığım an ban yedim. Kendi kendimi yaktım kısaca.

- Banım açıldığı zaman eski rollerimdeki gibi azeri rol yapacağım, önce ki karakterim Timur Timofeyevich'te yaptığım rolleri tekrar canlandıracağım. Birliği arkadaşlar ile aktif edeceğiz, Azeri Mafya yapılanması konusunu içerecek. Probation kapsamı süreceği kadar sürekli rol editleyeceğim, bildiğim kadarıyla silah kullanamıyorum. Ben getir-götür rolünü yaparım. Yani birliğin insider'ı olurum. Probation bittikten sonra birlik bizi sıkarsa eskisi gibi ya 'LSPD, LSSD' olurum. Daha önce hem SD hem PD rolü yaptım bu sunucuda. Söyleyeceklerim bu kadar, teşekkür ederim.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 23 Haziran 2022, 13:07:14 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

26/06/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [26/06/2022] Peter_Hannover- Hile k
« Yanıtla #4 : 30 Haziran 2022, 12:57:39 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Peter_Hannover- Hile k
« Yanıtla #5 : 10 Ağustos 2022, 11:20:31 »
3 REHBER:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=174751.0 En beğendiğim konular arasında buda yer almakta, sebebi şöyle. Ülkemizde bildiğimiz gibi herkesin bilgisayarı iyi olmayabiliyor, hatta ülkenin çoğu bir kısmının bilgisayarı iyi değildir. Bu sebepten ötürü arkadaşımız güzel bir rehberlik yapıp FPS arttırma rehberi kurmuş, umarım işini gören insanlar olmuştur. Çok güzel bir konu.
.........................
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=180715.0 Oynadığımız sunucu RP sunucusu olduğu için bu rehberlik çok iş görür. Oyuna yeni başlayıp rol editlemeyi bilmeyen, veya rolünü geliştirmek isteyen kitle için çok yararlı bir rehberlik. Arkadaşımız elinden geldiğince rol hakkında yardımcı olmaya çalışmış detaylara inerek, bu rehberliğide çok sevdim. Çok iyi olmuş.
................
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=151173.0 Bu konuda çok hoşuma gitti, mod kullanmayı çok seven biri olarak bu konuyuda başarılı buldum. Mod kullandıkça oyunumuz bize daha zevkli hale gelebiliyor. Mod kurmayı bilmeyen veya detayına inemeyen kişiler için yararlı bir konu yapmış arkadaşımız, baya faydalı, oyunu güzelleştirebiliriz bu rehber sayesinde.

5 ARGE:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203874.0 Çok mantıklı ve yararlı bir arge, herkesin bilgisayarı iyi değil. İyi olanın bile bazı mapler yüzünden oyunu kasabiliyor. Bu dikkate alınmalı.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=205104.0 Son gelen güncellemeler ile işyeri reklamı çok fazla oldu, chati fazlasıyla kapatıyor. Mantıklı bu arge.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=202311.0 Bazı samp sunucularında bu özellik var, cidden hoş bir görüntü ve farklılık yaratıyor. Dedikleri gibi polise sıkan kişiye LSPD veya LSSD üyesinin sistem izni olmadan yürüyemesin. Ama ufak suçlu adamlar bu sisaşırı güçlendi, bari bu konuda illegale destek temden yararlanabilir.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=202050.0 PD SD üzerine çok güncelleme getirildi. İllegal rol yapan kişiler için bu durum oyunu çok zorlaştırdı, aranma yıldızı geri dönse çok iyi olabilir.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=202457.0 Bunu açıklamama gerek yok zaten, herkes aynı fikirde. Chatte yazması daha iyi olacaktır.

Instagram, Youtube ve oy verme kanıtım:

Rockstar forum hesabım: https://www.rockstartr.com/forum/profile/?area=summary;u=6743
Açtığım 2 yararlı konu:

https://www.rockstartr.com/forum/genel-bilgi-paylasimi/samp-dahil-olmak-uzere-her-oyunda-islemciye-oncelik-verme/msg25722/#msg25722

https://www.rockstartr.com/forum/destek-masasi-48/samp-i-akici-oynamak-ve-fps-sabitleyi-asi/msg25721/#msg25721

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #6 : 11 Ağustos 2022, 18:21:34 »
Birbirinden farklı bölümlerde olan 10 konuya daha ileti atın. Attığınız iletilerin içeriği sürekli aynı. Sunucu tanıtımlarına ileti atmışsınız.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2022, 12:43:02 »
tekrardan 10 ileti attım.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #8 : 21 Ağustos 2022, 22:05:44 »
@Strawberry Hocam ne zaman bakılır

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
Ynt: [MAL VARLIĞI] Peter_Hannover- Hile k
« Yanıtla #9 : 21 Ağustos 2022, 23:03:27 »

PROBATION SONUÇLANDIRMA / EL KOYMA RIZA BİLDİRGESİ

Probation işlemleriniz sona ermek üzeredir.
Probation işlemlerinizin tamamlanması ve un-ban işlemi ile birlikte sizi probation aşamasına dahil edebilmemiz için aşağıdaki miktarda/nitelikte mal varlığınıza el koyulacaktır:

[!] Araç: Sultan model aracınıza,
[!] Ev: X
[!] Nakit/Banka Hesap: Tüm paranıza,
[!] Diğer: X

Bunu onaylıyor iseniz "Belirtilen mal varlığıma el koyulmasını onaylıyorum." yazarak probation konunuza gönderiniz.
Onaylamıyor iseniz veya pazarlık yapmaya kalkışır iseniz un-ban talebiniz reddedilecek ve karakteriniz kalıcı olarak yasaklanacaktır.