Karşıma gelen oyuncular temiz olsa rinada hile kullanmam. Ama son zamanlarda rinada hilenin ne kadar arttığını da herkes biliyor. Benim hile açmamın sebebi, ortamdaki diğer hilecilere karşı mücadele veriyor olmamdı. Zaten o şekil tad da vermiyor artık. O yüzden ben, bir süre uzak takılıp sadece rol yapmayı düşünüyorum. Ne zamanki, sunucunun hileden büyük oranda arındırıldığına kanaat getirirsem o zaman ufaktan temiz bir şekilde çatışmaya dönerim. O işin ayrı bir yanı. Ama şuanki modum, sadece rol yapmak üzerine kurulu.
Rol planıma gelirsek, gün içinde spontane gelişen rollere ayak uyduracağım. East Los Santos tarafındaki mahalle arası harabe evimde takılıp, o civardaki komşularımla vakit geçirmeyi düşünüyorum. Probation'ım tamamlandıktan sonra, mahalleyi yeterince tanıyıp etraftakilerle bağlantı kurduğumda tekrar silah ticareti yapmaya başlayacağım. Al sat alışverişleriyle, belki uyuşturucu piyasasının da içine girdikten sonra itibarlı bir tacir olacak karakterim. Ticarette verdiği sözün arkasında durup, sağlam bir işadamı olma yolunda ilerleyeceğim. Bu yolda belki kuracağım bir legal oluşumu, kendime paravan olarak kullanıp o işin başındayken de göz önünde olabilirim. Belki, kalabalık bir kitleyi hedeflemese bile kıyı kenarda kendi işini götüren bir bar yönetebilirim. Akabinde silah ve uyuşturucu alışverişleriyle ilgilenir ve bünyeme katacağım hem legal hem illegal kişileri seçebilirim. İşin sonunda, şehrin birçok bölgesinde mülkiyet haklarına sahip bir işadamı olmayı hedefliyorum.