Şimdi ıc dolandırıcılık diye bir şey var politikalarda ama bu ıc dolandırıcılığın ne olduğunu ben anlayamadım zaten ev , araba vs. vs. için kişiye sat/satılığa çıkar/takas diye seçenekler var o halde bu ıc dolandırıcılık neyi kapsıyor?
Mesela bir örnek vericek olursam ben bir ev satıyorum ilanı koyuyorum ve kişiler beni arıyor, evinize bakmak istiyoruz gelir misiniz vs. diye ee bende doğal olarak evin satıcısı ben olduğum için gitmek durumunda kalıyorum ve gittiğimde 2-3 satır ev ile ilgili text rol dönüyor ardından eller yukarı donlar aşağıya , üstünü arıyıcaz şekli oluyor bende doğal olarak politikada yazan ıc dolandırıcılık ihlalinden kişilere şikayet açıyorum fakat bu durum ıc dolandırıcılık olarak görülmüyor? Argenin konusu bu durumun bu ihlale girmesi olacaktır.
Bir diğer örnek ise eskortlarıda bu şekilde gasp edebiliyorsunuz , eskort sizin 10k'nız için ağzı sulanırken genelde 5-6 seviye oyuncular cepte para yok bir bakıyor gasp ediliyor ve bu durumda ıc dolandırıcılık ihlaline girmiyor.
Sözün özü gasp sistemi böyle değilde misal ara sokakta yürüyen biri vardır bu kişiye ani bir baskın ile gasp yapılır ya da ne bileyim yolda kalan biri vardır aracına alır gasp edersin gibi gibi bir sürü opsiyon var.
Şahsen 15 level karakterim var , illegal bir karakter ve böyle bir şekilde gasp etmeye çalışmak benim için saçmalık olarak geliyor.