Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Anket

.

..
.

52 Oceanside Park

Başlatan Capo Proiettile, 27 Ağustos 2018, 19:38:04
Okunma sayısı 9075 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: 52 Oceanside Park
« Yanıtla #340 : 03 Eylül 2018, 18:40:33 »
tek kaldım ağlarım bak

Çevrimdışı Zwirek

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 24 Mayıs 2020, 20:13
Toplam oynama: 21 gün, 7 saat
« Yanıtla #341 : 03 Eylül 2018, 20:48:31 »
See you!

Çevrimdışı !

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2023, 01:06
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Rick Simpson Lv.22
Son giriş: 20 Mayıs 2023, 23:33
Toplam oynama: 77 gün, 5 saat
« Yanıtla #342 : 03 Eylül 2018, 21:03:11 »
 :'(

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #343 : 03 Eylül 2018, 21:05:32 »
 Sanırım artık benim de bir şeyler söyleme vaktim geldi. Sürekli sustum, bu tür kaliteli birliklere alttan alttan destek verdim, onlara yardım ettim. Eğitim/öğretim dönemimin en önemli zamanında olduğumdan SAMP platformunda zaman geçirmek istemedim, bu yardımlarımı azalttım ama asla kesmedim. En son arkadaşım Daidoksu Hakan'ın yanında bulundum, zor bir dönemde olduğumdan pek yardım edemesem de etkili olduğumu düşünüyorum.
 Bu süreç içerisinde sürekli aptal aptal roller yapan ve bu tür oluşumlar hakkında zerre bilgisi olmayan insanların desteklendiğini, işleyişin "Oyuncu böyle eğleniyor kardeşim, karışamazsın ki!" kafasıyla ilerlediğini fazlasıyla hissettim, gördüm. Omzuna maske takıp ortalıkta gezenler, araçları aynı renge boyayıp "Roleplay" modundaki bir sunucuda TDM havası estirenler sürekli kazandı. Bu işi eğlenmek ve eğlendirmek amaçlı yaptık fakat bu gibi insanlar sürekli ön planda tutulduğundan arka planda kaldık. Bu tip cahilce açılan oluşumlar 4-5 sayfada onay alabilirken diğer oluşumlarla kıyaslandığında çok yüksek çıtada nitelendirebileceğimiz Oceanside Park çetesi oluşumu 23 sayfada hiçbir destek alamadı. Bunun gibi birçok oluşum heba oldu. (Miralles Brothers DTO, Varrio Idlewood 13, Green Beach Gang ; Maravilla) İsteyen alınsın, isteyen darılsın ama birliklerin ve tanıtımlarının bu denli düzensiz olmasını, kaliteli oluşumların gölgede kalmasını birlik yönetimine bağlamaktan başka bir çare bulamıyorum. Umarım bu soruna bir çare bulunur, saygılarımla.
-Pena