Bisiklet hakkı olanlar için güzel bir şey sunmak istiyorum: Bence bisikletleri yanımıza spawnlayabilelim çünkü ne bileyim aktif rol bölgesi dışında kaldığımızda ya da aracımız suya düştüğünde, %100 hasarlı olduğunda , paramız olmadığında , gece , taksi olmadığında vs. bir çok olasılıkta bu gibi durumlarda böyle olmasının çok yardımı dokunur çünkü şuan ki tek vasıfı pizza stack'de bunny atmak oluyor.
Bunu rollerde, pd kovalamacalırında vs. suistimal etmemek adına önerimde 5 dakika sabit bir şekilde bekledikten sonra bisikletin yanımıza gelmesi bu biraz saçma gibi dursada bence suistimal durumlarını önler. Ayrıca rollerde bunun ne bileyim kasabaya gider oradan bir bisiklet alır/kiralar ya da aracının bagajını açar ve bisikleti çıkartır gibi gibi rollerede dökülebilir veyahut kasaba, şehir kısacası yerleşim yerlerinde kiralık bisiklet alanları olur bunu daha önce de arge'lerde belirttiğimde fazla iplenmedi ama bu gibi durumlarla karşılaşınca arge açma gereksinimi duydum açıkçası, desteklerinizi bekliyorum.