2006 Temmuz ayının sonlarına doğru LasColinas sokağından yakın çocukluk arkadaşım William ile planladığım bir olaydı.Arkadaş ortamımı bilgilendirdim benimle olacaklardı.Gün geldi, arabayı William kullanıyordu dükkanın önüne geldiğinde hepimiz maskelerimizi yüzlerimize geçirdik ve soygunu planladığımız dükkana giriş yaptık.Gruptan birisi kasanın numarasını aldıktan sonra kasiyeri kafasından vurup öldürmüştü, hızla kasaya gittim ve tüm paraları doldurdum çuvala.William dükkanın kapısı önünden tabancasıyla dışarıyı kolluyordu.
Heyecanlandığım dakikalardı tüm parayı aldım ve kamera kayıtlarını temizliyordum.Bir anda silah sesi geldi, arkamı hızla döndüm yanıma aldığım amatör çocuklar kapının arkasından polislerle çatışıyordu.Bizim çocukların vurulmasıyla polisler fazla sayıyla içeriye giriş yaptı ve paraları alamadan polisler William'ı yaraladı hızlı davranıp tabancamı aldım ve aralarından bir polise ateş açtım.Gözümü açtığımda kendimi hastanede buldum daha sonrasında eyalet hapishanesine sevk edildim.Polis öldürmeye teşebbüs ve silahlı soygun suçundan 8 yıl tutuklandım William silahlı soygun suçundan 3,5 yıl tutuklanmıştı.Tabii bir süre ortalıklarda gözükmedim,William'in benden önce çıktığı için mahalledeki işleri düzene soktuğunu duydum.
7 yıl sonra serbest kalmıştım mahalleden diğer çocuklar ile beraber özgürlüğümüze kavuşmuştuk.Goose tekrar LasColinas'a dönmüştü haber yavaş yavaş LasColinas civarına yayılıyordu.Ganton'da birkaç arkadaşıyla yaşayan kırmızı giyinimli sorunlu olduğum şişko herifi tabancamla katlettim fazla ihbar gelmesinden dolayı polisler yine damladı ve öldürme suçundan 3,5 yıl tekrar hapishaneye girdim.Şişkoyu öldürme olayımdan çok fazla ses çıktı,üç buçuk yıl sonra hapishaneden tekrar çıktım artık LasColinas'daki uyuşturucu trafiğini kontrolünü ele geçirmiştik.

LasColinas bölgesinde kendi aramızda toplanıp aktif bir rol ortamı sağlamaya çalışıyorum yanımda olan birkaç arkadaşımla. Birliğe dahil olmak için 13-25 yaş arası siyahi/beyaz bir karakterinizle LasColinas (Hood bölgemiz) 'da yaşayan bir mahalle sakini rolü çevirebilirsiniz. Veya stüdyoda çalışan birisi olarak, en son seçenek olarakta ev arkadaşı rolü yapıp birliğe katılım sağlayabilirsiniz.

Şu anlık olarak birlikte 2 üye var,bölgede daha fazla aktiflik göstermek için ve üye sayının yerine oturması için bir süre OOC alımları açıyorum.Eğer katılım sağlamak isteyen arkadaşlar varsa kız karakter veya genç/çocuk karakter açarsa rol açısından daha realistik gözükecektir ortam.