Düzenleme getirmeyi düşünüyoruz. Önerisi olan yine buraya yazabilir.
Ağır suçlardan (terörizm, memurun veya sivilin canına kast) aranması bulunmayan arkadaşınızı savunmak amacıyla polise ateş açamazsınız. Arkadaşınızın ağır suçu bulunuyor olsa dahi o anda olay yerinde değilseniz olay yerine sonradan dahil olup veya olay yerini ayağınıza getirtip ateş açamazsınız.Olay yerine sonradan gelen birisinin ya da yakalanmak üzereyken arkadaşlarından veya çevresinden yardım isteyen bir kişiye yardım edememek kadar saçma bir olay aynı şekilde yok. Hiçbir yerden yardım istemez, telsiz/cl kullanılmaz mixing ile haberleşerek polise sıkarlar ise DM politikası altında hapis işlemi görebilirler fakat bu kuralda çok saçma geliyor. DM'in ne kadar önüne geçse bile 10-15 araba toplandıkları zaman bütün birimler gelmeden ya da yetersiz birim olduğu zaman adamların terör estirmesine izin veriyoruz gibi bir şey oluyor.
Kapalı olan (out of way) yollardan girilmesi engellenmiş bölgelere erişim sağlamaya çalışma yasaktır. (NonRP / NonRP driving)Aynı şekilde bu tarz bir olayın OOC olarak yaptırım uygulanması saçma, barikatın üstünden atlayabilir ya da BMX model bisikletlerle geçiş yapılabilir. Bunun IC olarak bir yaptırım olması gerekiyor, OOC olarak hapis işlemi uygulamak saçma.
Olağanüstü durumlarda alanı/bölgeyi kapatmak için kullanılan barikat/engelleyici objelerin geçilmesi/aşılması yasaktır. (NonRP)Aynı şekilde bu olayında IC bir role dökülmesi gerekiyor, bir polis olay yeri şeridini çektiği zaman o şeridin altından geçilmiyor mu? IC hapis süresi arttırılabilir fakat OOC bir yaptırım uygulamak saçma.