Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hardy Holding & Agency

Başlatan AKASenator, 13 Haziran 2022, 02:22:54
Okunma sayısı 192 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı AKASenator

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 23 Ocak 2024, 19:41
Toplam oynama: 277 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Rus
Son giriş: 26 Kasım 2022, 21:08
Toplam oynama: 3 gün, 13 saat
Birlik: ***IKS
Köken: İngiliz
Son giriş: 29 Nisan 2022, 00:34
Toplam oynama: 0 gün, 10 saat
Hardy Holding & Agency
« : 13 Haziran 2022, 02:22:54 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: [Haftada 7 gün en az 3 saat]

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): [1274.63, -1662.61, 19.73, 354.60]
2.2 - Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[]
2.3 - Ofis adı: [Hardy Holding & Agency]
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Ofis]
2.5 - Ofis interioru: [Nosy Ofis]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [Ic: Dominic Hardy New York'da bulunan ve babasında miras kalan Hardy Holding'i üniversite okuması için geldiği Los Santos'a taşıyor. Santos içerisinde holdingden kazandığı paralar ile bir ajans şirketi kuruyor. Kurduğu ajans ve holding şirketi ile hem Santos halkına yardım hemde Santos halkının her an her dakika şehrin neresinde neler olup bittiğini aktarmak için burayı kullanıyor.
OOC: Şehre tarafsız bir medya kolu ve yeri geldiğinde provokasyonlar ile şehirin acımazsız ve ırkçı taraflarını göz önüne alarak halkın bilinçlenmesini sağlayacak. Olabildiğince tanınmış kişileri, kolluk kuvvetleri ile röportajlar yaparak şehir sakinlerinin düşüncelerini, korkularını ve endişelerini dile getirecek bir tarafsız medya olacak.]
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: [Ofis içerisinde holding ile çeşitli yardım kuruluşları ile anlaşmalar sağlayarak yardıma muhtaç insanlara, sokak havyanlarına bir çok destekte bulunacak. Medya ve ajans kısmı ise şehirdeki tarafsızlığı halkın şikayet ettiği konuları dile getiren bir medya kuruluşu olarak şehrin nabzını tutacak.]
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: [Beyaz saraya yakınlığı ve Metropolitan ana üssüne yakınlığı sebebi ile çevrede güvenli bir ortam oluşması ile medyanın ve holding yaptığı yardımlar ve haber ile bölgede çeşitli kuruluş toplantıları sağlanacak. Bölgede daha yoğun bir bilgi trafiği ve güvenlik açısından şehrin safe zone bölgesini olmasını güçlendirecek.]

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "KOGSenator"; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı AKASenator

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İsrail
Son giriş: 23 Ocak 2024, 19:41