Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Bazooka- Highway Motel

Başlatan tarumar, 12 Haziran 2022, 12:47:31
Okunma sayısı 335 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı tarumar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Eylül 2022, 11:31
Toplam oynama: 70 gün, 8 saat
Birlik: *JNG
[EKLENEBİLİR] Bazooka- Highway Motel
« : 12 Haziran 2022, 12:47:31 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Günde üç ve beş saat arasında aktifim. Genel olarak rollerimi burada gerçekleştireceğim.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): [-21.68, -2529.56, 36.64, 214.29]
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Highway Motel
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Diğer]
2.5 - İş yeri interioru: [Boş, beyaz interior( yeni güncellemede gelen) ]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: İşim motel işletmesi için danışma tarzında olacak, bulunduğu konumdan da görülebildiği üzere şehre biraz uzak olmasını istedim çünkü şehir içindeki moteller fazla göz önünde olduğundan şehirle arasında biraz mesafe olması daha iyi olacaktır. Tırcılık mesleğini yapanlarınsa yolunun üstü olmasını göz önünde bulundurursak dinlenmek için motele uğramaları açısından güzel bir durak olacağını düşünüyorum.  Ooc olarak motelde rütbe sistemi olacak ve hiyerarşiye sahip olunacak. Sistemsel birliğimizin rolleri motelin etrafında dönecek, legal olarak motel işletmeciliği yapan insan olarak bilineceğiz. Karakterlerimizin gelişimi açısından ve sermayemizi sağlamamız açısından bir işletmeye ihtiyacımız var.

3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Motel olarak sistemsel otellerde ilgilenen kimseler yok ve geri kalan her şey sistemsel olduğu için fazla bu roller dönmüyor. Buna karşılık biz çarşaf, kullanılan oda eşyaları dahil değiştirme rolleri yapacağımızdan dolayı insanların bundan keyif alacağını düşünüyorum. Rezervasyon sistemiyle ilerleyeceğimizden dolayı troll oyunculara fırsat doğmadan insanlar kolayca rollerini gerçekleştirebilecekler. Highway motelde yemekhane, oda servisi ve aktivite için bar olacak. Müşteri olduğu takdirde gece yarısından sabaha kadar bar açık olacak. Role gelen insanlar sadece kendi arasında değil, bizimle de role ve iletişime geçebilsinler istiyoruz.

3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğumuz bölge fazla aktif bir bölge olmasa bile tır mesleği yapanların yolunun üstü olduğundan kişilerin role olan açlığını doldurabilecek bir konumda. Biraz ilerisinde bir bar var ve bar çıkışı insanların gelebileceği, motelden çıkıp bara gitmek isteyenlerin gidebileceği bir konumda.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Bazooka"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı tarumar

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Eylül 2022, 11:31