Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BİRLİK DEĞİŞTİRİYORUZ KONU KİLİT.

Başlatan Burkitolki, 26 Ağustos 2018, 17:51:36
Okunma sayısı 2518 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Abugat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:12
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: American Posse
« Yanıtla #60 : 05 Eylül 2018, 18:48:50 »
Sizi anlamıyorum ya cidden. DM istemiyoruz ama biz silah çekmesek bile siz ısrarla silah çekip rollerimizi baltalıyorsunuz. Ortada hiç bir şey yokken sıkıyorsunuz. Yolda gördüğünüz zaman küfür ediyorsunuz. Pek iyi olduğunuzu düşünmüyorum ve rolleri de gördüm. Yetersiz, gereksiz ve gelişmiş buldum. Rol yapmayıp sürekli DM atan arkadaşların Rol yapmak isteyen arkadaşları neden rahatsız ettiğini ve neden bir şey biliyormuş gibi davrandıklarını anlamıyorum. Kendinizi geliştirin ve bizim gibi kendi halinde takılan birliklere boş boş hareketler yapmayın.(Liderler için konuşmuyorum, düşük rütbeleliler sürekli sıkıyor)

Çevrimdışı Noble

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #61 : 06 Eylül 2018, 10:53:19 »
Sizi anlamıyorum ya cidden. DM istemiyoruz ama biz silah çekmesek bile siz ısrarla silah çekip rollerimizi baltalıyorsunuz. Ortada hiç bir şey yokken sıkıyorsunuz. Yolda gördüğünüz zaman küfür ediyorsunuz. Pek iyi olduğunuzu düşünmüyorum ve rolleri de gördüm. Yetersiz, gereksiz ve gelişmiş buldum. Rol yapmayıp sürekli DM atan arkadaşların Rol yapmak isteyen arkadaşları neden rahatsız ettiğini ve neden bir şey biliyormuş gibi davrandıklarını anlamıyorum. Kendinizi geliştirin ve bizim gibi kendi halinde takılan birliklere boş boş hareketler yapmayın.(Liderler için konuşmuyorum, düşük rütbeleliler sürekli sıkıyor)
+1 HOOD'da rol çeviriyoruz 1 haftadır sıkıyorsunuz ses etmiyoruz. Rolü baltalayıp gösteriş için sıkıp gidiyorsunuz,HOOD'unuz çok boş arada bir göz atıyorum bence ekibine düzen getir ve HOOD'unuzda roller çevirin.Bu gidişle onay alamayacaksınız.

Çevrimdışı Burkitolki

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Şubat 2022, 00:50
Toplam oynama: 114 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)
« Yanıtla #62 : 06 Eylül 2018, 19:31:16 »
Hepimiz hapisteyiz adamların heryerde beni görüp laf atıp duruyorlar adamlarıma laf ediyorlar barışa geliyoruz ateş açıyorsunuz bence saldırmakta haklıyız mahalle boş çünkü hepimiz yüksek bir dakika oranında hapis yedik mekan değiştiriyoruz bizi orada görmemeniz normal dir  ;) ;)