Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Üzüm Sokağı Jefferson-#$4

Başlatan fakonine8, 07 Haziran 2022, 22:43:16
Okunma sayısı 737 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 03:33
Toplam oynama: 316 gün, 19 saat
Köken: Amerikan
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
Justin Carma Lv.32
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 02:52
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Üzüm Sokağı Jefferson-#$4
« : 07 Haziran 2022, 22:43:16 »

ANA HİKAYE

Polisler heryerdeydi saklanıyorduk suçumuz ağırdı ne yapacağımızı bilmiyorduk kardeşlik bitmişti olaylar biçimden biçime girirken ben ne bok yapacağımızı düşünüyorduk ama herkes biliyordu ki sonumuzun kapkaranlık odada kalacağımızı biliydu bir karar aldık kardeşlik mahkemesi kuruldu şehirler arası kaçmayı deneyecektik gece saati eşyalarımızı alıp kaçacaktık ve denedikte araçlarımıza bindik gazı kökleyerek gittik,havalimanı'na geldiğimizde kaçabileceğimi düşünüyorduk taki uçağa bindikten sorna aynasızların gelip  bizi tutuklamasına kadardı. Hepimiz cinayetten içeriye atılana kadardı içeriye girdik çok uzun zaman kaldık aramızdaki siyahi kardeşlerin bazılarını kaybettik.Cidden üzücü ve moral kırıklığı kaybetmiştik ama bu kimsenin sikinde bile değildi amaçları o lanet olası karanlık odadan çıkıp hayatına devam etmekti,herkes'den önce tahliye oldum bavulumu aldım taxi'ye bindim sokağıma gittiğimde bir kaç eşkıyanın sokağı koruduğunu farkettim o anda hayal kırıklığına uğramıştım sokağımız elden gitmişti artık tektim kardeşlerimin hepsi karanlık odalarında bekliyor zamanlarının gelmesini ve tahliye olmasını bekliyordu.Ne yapacağımı bilmiyordum çaresizdim az ilerde oturan annemin evine yol almıştım,kapıya iki kez sert vurmuştum beyaz bir kadın kapıyı açtı ve bana Merhaba size nasıl yardımcı olabilirim dedi bende burada oturan bir kadını sordum bana şöyle cevap vermişti o kadını evinde ölü buldular karnından beş bıçak darbesi ve elinde üzüm suyunun dökülü olduğunu açıkladı evi devlet el koymuş sornadan açık arttırmada bu kadına satıldığını söyledi teşekkür ederim diyerek evden uzaklaştık artık biliyordum ki tek kişiyim ve yanlızım sadece bir kaç çete dostum olduğunu biliyordum sokaktaki ağacın yanına gitti altına oturdum yattım etrafa bakındım hatta bir kaç günümü orada geçirdim taki eski dostlarımı görene kadar bana buranın blood çetesinin ele koyduğunu açıkladı zaten bunca dert varken birde bu eksikti iyi tarafıda vardı tabiki,eski dostlarım bu kişiler ile pek görüşmüyor ve kavgalılardı anlaşma yaptık sokağı geri almak için bir anlaşma iyidi sokaklardaki adamları dövüp kovcaktık plan buydu gece yarısı yaptık sekiz kişi ile sokağı ele aldık eski dostum yanına bir kaç kişi koydu sadece hayat güvencem içindi artık sokağı geri kazanacağıma yemin ettim.Sokağın adını Üzüm sokağı olarak adlandırdık annemden kalan bir anı ile hatırlayacağım.Eski bir araba tamir işine girdim geçimimi oradan sağlıyorum ve kardeşlerimin çıkacağını günü bekleyip intikam için yaşıyorum.

FALİYET VE KÜLTÜR
Üzüm Sokağı, birincil derecede ama tek olmayan bir Afroamerikan çetesidir. 1997'da Los Santos,Kaliforniya'da Dewilyus Carma tarafından kurulmuştur.Üzüm Sokağı yaklaşık olarak 2,300-3,000 bin kişilik üye sayısıyla ABD'deki en geniş ve şiddetli sokak çetelerinden biridir. İşledikleri suçlar arasında cinayet, soygun ve uyuşturucu satışının olduğu bilinmektedir. Çete, üyelerin kıyafetlerinde mavi siyah bulundurmasıyla bilinir. Nasılsa, bu uygulama nedeniyle çeteye yapılan polis baskısı olmuyor ayırt edilemiyor. Çoğu çete üyesi 17 yaşındaydı,Jefferson Hotel'in yakınlarında takıldıkları biliniyor.Duvarlara C#UM4 gibi grafiti yaptıkları bilinir kendilerine göre kültürleri bulunuyor çete içinde el haraketleri bilinmemektedir tek  görülen şey küçük parmak ile siyaha boyanmış duvarlar birim kodları #$4 olarak bilinir paraya düşkündürler.

IC Kurallar Kitabı
— Kurallara uymayan oyuncular sorgusuz birlikten çıkartılacaktır.
— Çeteye katılım gösteren herkes kuralları kabul etmiş sayılır.
— Amacımızın dışında rol yapan herkes CK durumu ile karşı karşıyadır.— Kurallarımızın son güncelleme tarihi 07.06.2022 Haziran — ( Yeni! ) Mahalledeki ortak araçlar sadece ortak işlerde kullanılabilir, acil durumlar için daima kilitlidir. Bu araçların kişisel kullanımı yasaktır.
— Mafya tarzına özenme, mafya tipli heriflerle konuşma ve iş yapma!
— Mahallede herkese örnek ol, çocuk gibi davranma!
— Her sıkıştığında silahına sarılma, aklını kullan - farkını göster! — Üzerine siyah tonlu kıyafetler giyin, siyah aksesuarlar takın! Beyzbol sopana siyah bandana sarmayı unutma! — Üyeler dilediği zaman çeteye maddi yardımda bulunmak üzere Boss'a bağış yapabilir, zorunluluk yoktur. — Grove köprüsü ileri sınır çizgisi olarak belirlenmiştir.— Uyuşturucu ve silah satışı için belirlenmiş üyeler Üzüm Sokağı 54th, Grove, Ganton, Willowfield ve Idlewood'a kadar istedikleri yerde köşe tutabilirler.— Şehirde herhangi bir bölgede çete adına tartışma yaratan tüm üyeler çeteden uzaklaştırılır.
— Kişisel kavgalarını hood bölgesine yansıtanlar çeteden uzaklaştırılır.
— Üyelerin kullandığı temel silahlar yumruğu ve bandanasının sarılı olduğu beyzbol sopasıdır. — Üyeler gereksiz silah kullandıkları görüldüğü anda çeteden uzaklaştırılır.
— Üyeler şehirden insanlarla gereksiz tartışmaya giremez, kavga çıkaramaz.
— Üyeler polisi mahalleye ve sınırlarımıza çekecek atışmalara girmemeli, kendini ve çeteyi zora sokmamalı.
— Üyeler mahallede huzursuzluk ortamı yaratamaz.
— Mahalle sakinleriyle iyi geçin, sorun yaratma. Herkes eşit - unutma!
— Kadınlara, kızlara ve çocuklara yapılan saldırı cevapsız kalmaz. Bu eylemi gerçekleştiren çeteden uzaklaştırılır.— Üzüm Sokağu üyeleri lider ve ekibinden habersiz "çete adına" iş yapamaz. — Bir iş yapılacaksa hep beraber, el birliği ile yapılacaktır.
— Muhbirlik, ihanet ve kural tanımazlığın sonu ölümdür. ( Bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— Saygınlığını koru ve daha iyi yerlere gelmek için çalış.
— Çete işaretlerini kullan ve her gittiğin yere imzanı bırak.
— Araç kullanmaktan çok yaya yürümeyi tercih et. Mümkün mertebe diğer üyelerle birlikte toplu halde yürüyüş yap ve kendini sokaklara unutturma.
— Boss bir grupla sohbet ederken veya diplomasi geliştirirken kesinlikle sözünü kesme, araya girme!
— Dost gruplara karşı saygılı davran, diplomasi değiştirecek davranışlardan kaçın!
— Sokak kavgalarına karşı tarafın sayısı ile katıl, saygınlığını koru!
— Üyeler yiyecek / içecek ihtiyaçlarını Boss'un belirlediği restoranlardan gidermelidir.

Silah & Uyuşturucu Satıcıları IC EK-1
- Polis peşine düştüyse uzun süre mahalleye uğrama.
- Polisten kurtulmak için şehir dışında belirlenen dağ ve orman evlerimizi kullanabilirsin.
- Polisten kaçtığın andan itibaren telefon ve telsiz dahil hiç bir iletişim aracını kullanamazsın.
OOC Kurallar Kitabı
— Amacımızın dışında rol yapan herkes CK durumu ile karşı karşıyadır.— Kurallarımızın son güncelleme tarihi 07.06.2022 Haziran — — Öncelikle birliğe katılacak oyuncular sunucu yöneticileri tarafından oluşturulmuş OYUN KURALLARI, BİRLİK KURALLARI ve birlik kurucuları tarafından oluşturulmuş Üzüm sokağı IC / OOC KURALLARI'na uymayı, çeteye katıldığı andan itibaren kabul etmiş sayılırlar.— Oyunda yüzüme tatlı ve her kurala uyan kişi gibi görünüp, ben oyunda yokken kural tanımaz olmayın. Her an izleniyorsunuz, unutmayın.— Tüm üyeler "birlik kurallarını aklına kazımalı" ve yaptıkları her rolün çeteye zarar verebileceğini düşünerek role play yapmalı.
— Role Play esnasında "OOC konuşmak" kesinlikle yasaktır.
— Hood alanındaki binaların çatısında nöbet vb. gibi durumlar dışında dolaşmak kesinlikle yasaktır.
— Boss, Underboss ve Thug'a /pm komutunu kullanarak ulaşım ve spam mesajları yasaktır!
— Çeteye alt karakterle "beni idare et" tarzı yöntemlerle kesinlikle başvurmayın. Mahalleye gelin ve bize bizimle yaşamak istediğinizi anlatın.— OOC olarak; kin beslemek, yalan söylemek, IC bilgileri edinmek ve öğrenmiş gibi iletmek yasaktır.
— OOC yönetici cezaları almak veya çok sayıda bu cezaları sicilinde biriktirmek yasaktır. ( bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— IC Birlik kurallarında yer alan yasaklı bir davranışı yapmak yasaktır.
— Sistemsel olarak birlikten ayrılmak yasaktır ve sonucu ölümdür. Ayrılmak istiyorsanız gelin konuşun. ( bkz. CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar )
— /b, /pm, /f gibi OOC kanallarda küfür, hakaret davranışlarını sık tekrar etmek yasaktır.
— İş kollarına Boss'un haberi olmadan katılmak ve katılım sonrası faaliyette bulunmak yasaktır. Tespit edildiği anda CK işlemi uygulanır.
— Birlik adını kullanarak, birlikten habersiz iş yapmak ve bu davranışlar sonucu birlik adını kötü yönde etkilemek CK sebebidir.
— Underboss ve Thug rütbeleri Boss yokluğunda çeteye hakim olacak kişilerden oluşur. IC / OOC direktiflerini dinlemeli ve tam uyum sağlamalısınız. IC söylediklerini emir gibi algılamalısınız. OOC kin beslemeyin veya bunu role yansıtmayın.
CK, Esneklik ve Diğer Açıklamalar:
— Amacımızın dışında rol yapan herkes CK durumu ile karşı karşıyadır.— Kurallarımızın son güncelleme tarihi 07.06.2022 Haziran — —.     

Üzüm Sokağı isimli birlikte "CK" işlemi hangi durumlarda uygulanır?
— CK karakterinizin "ölmesi" veya "öldürülmesi" durumudur. Birliğe katıldığınız andan itibaren yukarıdaki kuralların tamamını kabul etmiş sayılırsınız. Çetenin diplomasi durumunu şahsi çıkarlarınız uğruna bozamazsınız. Diplomasi Boss, Underboss ve Thug karakterlerinin ortak kararları ile belirlenmektedir. Çete içinde saygıya önem veriyoruz. Oyuncuların çetedeki diğer karakterlere karşı sorumlulukları vardır. Yukarıdaki IC / OOC kuralların birine veya bir kaçına tüm uyarılara rağmen uymamaya devam ediyorsanız karakterinizin CK edilme durumu ortaya çıkacaktır. Bu sebeple tüm kurallara uymanız ve buna göre role play yapmanız gerekmektedir.

Çevrimdışı Kaza

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 25 Ocak 2025, 13:53
Toplam oynama: 412 gün, 17 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 02 Ocak 2025, 22:11
Toplam oynama: 2 gün, 4 saat
Ynt: Üzüm Sokağı Jefferson-#$4
« Yanıtla #1 : 07 Haziran 2022, 22:43:53 »
Ne diyelim, umarım konsepti uydurabilirsiniz. Başarılar...  :?l:

Çevrimdışı fakonine8

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İngiliz
Toplam oynama: 316 gün, 19 saat
Toplam oynama: 5 gün, 8 saat
Justin Carma Lv.32
Son giriş: 19 Mayıs 2024, 02:52
Toplam oynama: 3 gün, 16 saat
« Yanıtla #2 : 07 Haziran 2022, 22:44:58 »
Teşekkürler.

Çevrimdışı Woxyy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Wleria State Lv.20
Son giriş: 07 Ekim 2024, 15:02
Toplam oynama: 2 gün, 9 saat
« Yanıtla #3 : 07 Haziran 2022, 23:00:14 »
Başarılar..

Çevrimdışı GYESSE2

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Teo Navarro Lv.27
Köken: Meksikan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:15
Toplam oynama: 85 gün, 7 saat
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:08
Toplam oynama: 1 gün, 2 saat
Köken: Yunan
Son giriş: 12 Kasım 2024, 19:06
Toplam oynama: 54 gün, 12 saat
Birlik: **** **ips
« Yanıtla #4 : 07 Haziran 2022, 23:05:48 »
eski rina anılarım aklıma geldi, başarılar.

Çevrimdışı Sensei1

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ağustos 2024, 22:38