Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/reklamver hakkında

Başlatan hissizleştim, 07 Haziran 2022, 11:50:58
Okunma sayısı 3430 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: /reklamver hakkında
« Yanıtla #30 : 08 Haziran 2022, 19:01:02 »
Bu hafta içerisinde, fiyatlar minimuma düşecek.. Kar payımızı sevgili oyuncularımız için düşürmeyi planladık.. Umarız memnun olursunuz.  :)
Bunu en son yaptığımda ajansımı kapattırdılar, önermem.
Ajansın  kapatılmadı, onay alındı :) Aradaki fark fazla. Haber Ajansı ile gram alakan yoktu çünkü yaptığın rollerinle.
Kurduğum uzay ajansı devlete değil özel bir kuruluş olarak kuruldu. Başkaları  gibi arkadaşlarından para alıpta faaliyet sürdüren bir oluşum değildi  :smile:. Satürn X kurulduğunda basın ve temel uzay çalışmaları ile ikiye ayrıldı. Rolleri geliştirdik, planlarımızı yaptık fakat fd ve başka kişilere rollerimizi paylaşınca sadece gülüp geçtiler. Rolleri destek verilmeyince, değer görmeyince mecburen faaliyetleri haber ve iletişim ürerine kurmaya karar verdik.  Etkinlikler düzenledik, reklam fiyatlarının yarısını biz karşıladık. Fakat üstten arkadaşlarımız olmadığı için oluşumu koruyamadım. Bir ajansı kapatmak içinde ts de saatlerce admin beklemedim. Yada sırf vergiler yüzünden şikayet edip faturayı halkada kesmedim, ama kazanan gene başkaları oldu.  Not: Satürn X desteklenmediği için stoy rp olarak geçti.
Şu yazdıklarına gerçekten güldüm ne yalan söyliyim. Üstten arkadaşın olması ajansınızın kapatılması ile ne alakası var? Torpilleniyorsak bunun kanıtını buyrun sunun. Elinizde delil olmadan oraya buraya iftira atmayın. Haber ajansı harici her türlü rolü yapıyor olarak gözüktünüz. Bunu kabullenmemeniz benim sorunum da değil. VB Agency evet hala da var bu ajansım, yöneticisi de benim.
Zaten sadece gülmekle yetinirsin. Benim konseptim sadece uzay ile alakalı bir kuruluş değildi. Ben ne kadar uzay rollerinde çalışma yapsamda  hiç kimsenin desteğiyle mecburen haberciliğe ağırlık verdim, uzay roketleri falan story rp ye döküldü. Bizimde Zehra ablamız ve onun arkadaşları olsaydı belki rina tarihinde bir ilk olurdu. Bu tür dramalar için ts de saatlerce admin beklemek bana sadece korkaklık gibime geliyor.
Hadi beni arkadaşlarına söyledin, bari tanıtımıma bir göz gezdirseydin de ne olduğunu anlasaydın. "Roller

Yeni canlı türü yaratma çalışmaları, uzay programları, ilaç üretimi, uzay gelişmelerini sunmak için bir haber kanalı.   "  https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=181869.0

Amaç gelişmeleri halka sunmak ve bilgilendirmek. Konuyu nerden anladınız bilmiyorum.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #31 : 08 Haziran 2022, 19:07:52 »
Haberden kastınız "polisle çatıştı, suçlular 1 saat boyunca kovalandı, idlewood ta silahlı çatışma" gibi şeylerse bunlar rinada çok normal. Ben böyle haberlere sadece gülüyorum

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Birlik: ** ***ncy
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Birlik: ** ***ncy
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #32 : 08 Haziran 2022, 20:10:20 »
Bu hafta içerisinde, fiyatlar minimuma düşecek.. Kar payımızı sevgili oyuncularımız için düşürmeyi planladık.. Umarız memnun olursunuz.  :)
Bunu en son yaptığımda ajansımı kapattırdılar, önermem.
Ajansın  kapatılmadı, onay alındı :) Aradaki fark fazla. Haber Ajansı ile gram alakan yoktu çünkü yaptığın rollerinle.
Kurduğum uzay ajansı devlete değil özel bir kuruluş olarak kuruldu. Başkaları  gibi arkadaşlarından para alıpta faaliyet sürdüren bir oluşum değildi  :smile:. Satürn X kurulduğunda basın ve temel uzay çalışmaları ile ikiye ayrıldı. Rolleri geliştirdik, planlarımızı yaptık fakat fd ve başka kişilere rollerimizi paylaşınca sadece gülüp geçtiler. Rolleri destek verilmeyince, değer görmeyince mecburen faaliyetleri haber ve iletişim ürerine kurmaya karar verdik.  Etkinlikler düzenledik, reklam fiyatlarının yarısını biz karşıladık. Fakat üstten arkadaşlarımız olmadığı için oluşumu koruyamadım. Bir ajansı kapatmak içinde ts de saatlerce admin beklemedim. Yada sırf vergiler yüzünden şikayet edip faturayı halkada kesmedim, ama kazanan gene başkaları oldu.  Not: Satürn X desteklenmediği için stoy rp olarak geçti.
Şu yazdıklarına gerçekten güldüm ne yalan söyliyim. Üstten arkadaşın olması ajansınızın kapatılması ile ne alakası var? Torpilleniyorsak bunun kanıtını buyrun sunun. Elinizde delil olmadan oraya buraya iftira atmayın. Haber ajansı harici her türlü rolü yapıyor olarak gözüktünüz. Bunu kabullenmemeniz benim sorunum da değil. VB Agency evet hala da var bu ajansım, yöneticisi de benim.
Zaten sadece gülmekle yetinirsin. Benim konseptim sadece uzay ile alakalı bir kuruluş değildi. Ben ne kadar uzay rollerinde çalışma yapsamda  hiç kimsenin desteğiyle mecburen haberciliğe ağırlık verdim, uzay roketleri falan story rp ye döküldü. Bizimde Zehra ablamız ve onun arkadaşları olsaydı belki rina tarihinde bir ilk olurdu. Bu tür dramalar için ts de saatlerce admin beklemek bana sadece korkaklık gibime geliyor.
Hadi beni arkadaşlarına söyledin, bari tanıtımıma bir göz gezdirseydin de ne olduğunu anlasaydın. "Roller

Yeni canlı türü yaratma çalışmaları, uzay programları, ilaç üretimi, uzay gelişmelerini sunmak için bir haber kanalı.   "  https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=181869.0

Amaç gelişmeleri halka sunmak ve bilgilendirmek. Konuyu nerden anladınız bilmiyorum.
Öncelikle "korkaklık" falan laflarını bilerek konuşmalısın. Forum üzerinde bir konu konuşuyoruz kışkırtıcı aşşağılayıcı tarzda kelimeler kullanamazsın benim üzerimde. Hiç bir yetkiliden destek almadı ajans bu zamana kadar. Arkadaş ortamının olmaması benim suçum değil. Tutacak, merak uyandıran bir konsept seçseydin senin de tutardı, veya çabuk pes etmeseydin. Sen istiyorsun ki bir günde zirveye çıkayım. O kadar kolay olmuyor duyulmak.

Çevrimdışı hai the great

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 23 Ağustos 2023, 15:31
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 04 Aralık 2023, 22:56
Toplam oynama: 79 gün, 23 saat
Son giriş: 27 Mayıs 2023, 00:28
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: ***** **ksi
Köken: Kanadalı
Son giriş: 21 Ağustos 2023, 20:57
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
Son giriş: 27 Mayıs 2023, 00:46
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #33 : 08 Haziran 2022, 21:26:23 »
Serbest piyasa.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 05 Ocak 2025, 18:18
Toplam oynama: 255 gün, 4 saat
Köken: Rus
Son giriş: 03 Temmuz 2023, 21:29
Toplam oynama: 0 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Temmuz 2023, 22:59
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
« Yanıtla #34 : 08 Haziran 2022, 22:26:03 »
Meslek paraları arttırıla bilir. Bu bir çok şeyde mevcut. Gişe parası veya benzin parası da buna dahil. Her şeyde artma var ama meslek paraları hâlâ aynı.
1

Çevrimdışı Mosi

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Haziran 2024, 22:43
Toplam oynama: 157 gün, 1 saat
Son giriş: 09 Haziran 2024, 23:03
Toplam oynama: 19 gün, 1 saat
Son giriş: 00/00/0000
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #35 : 08 Haziran 2022, 23:39:37 »

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2024, 01:57
Toplam oynama: 99 gün, 8 saat
Son giriş: 18 Kasım 2023, 22:18
Toplam oynama: 1 gün, 18 saat
« Yanıtla #36 : 08 Haziran 2022, 23:53:59 »
arkadaslar sunucunun ekonomisi turkiye gibi suanda (malesef)  zam geliyor ama maaslara zam yok, meslek fiyatları duzenlenmeli. Reklam geliri ajansa 375 dolar.. Saygilar.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Mayıs 2025, 19:33
Toplam oynama: 735 gün, 2 saat
Birlik: ***** ****ing
Son giriş: 29 Temmuz 2024, 12:16
Toplam oynama: 0 gün, 23 saat
« Yanıtla #37 : 09 Haziran 2022, 00:34:32 »
Her saniye reklam veren biri olarak söylüyorum gerçekten şu fiyatlar artık bir düzene girsin, 500 dolara reklam verdiğim günleri özlüyorum ve bazen 500 dolar yapılıyor fiyatlar, sevinçten bir sürü reklam veriyorum  :-D Ünlü mimar Fiona Raslow sizlerle!   :-D

Çevrimdışı bandzup

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 22 Ağustos 2024, 20:57
Toplam oynama: 84 gün, 8 saat
Son giriş: 14 Nisan 2024, 18:59
Toplam oynama: 32 gün, 14 saat
« Yanıtla #38 : 09 Haziran 2022, 10:59:58 »

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #39 : 11 Haziran 2022, 20:41:53 »
Değişiklik olmadı gibi, konu güncel hâla el atılması gerektiğini düşünüyorum.