Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

/reklamver hakkında

Başlatan hissizleştim, 07 Haziran 2022, 11:50:58
Okunma sayısı 3398 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı elatix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 20 Mart 2025, 22:30
Toplam oynama: 215 gün, 15 saat
Birlik: **** *EWS
Eflin Roscoe Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mart 2025, 01:56
Toplam oynama: 21 gün, 15 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İrlandalı
Son giriş: 09 Şubat 2025, 22:08
Toplam oynama: 10 gün, 6 saat
Ynt: /reklamver hakkında
« Yanıtla #20 : 08 Haziran 2022, 00:21:01 »
Bu hafta içerisinde, fiyatlar minimuma düşecek.. Kar payımızı sevgili oyuncularımız için düşürmeyi planladık.. Umarız memnun olursunuz.  :)

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
« Yanıtla #21 : 08 Haziran 2022, 00:30:17 »
Bu hafta içerisinde, fiyatlar minimuma düşecek.. Kar payımızı sevgili oyuncularımız için düşürmeyi planladık.. Umarız memnun olursunuz.  :)
Bunu en son yaptığımda ajansımı kapattırdılar, önermem.

Çevrimdışı hissizleştim

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 08 Haziran 2022, 00:47:03 »
Sistem onayınızın alınma sebebini bilmiyorum, yorum yapamayacağım fakat 500$ yapmanızdan ötürü olabiliceğini düşünmüyorum.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Aralık 2023, 21:29
Toplam oynama: 228 gün, 2 saat
Birlik: ** ***ncy
Sam De Luca Lv.35
Son giriş: 02 Ağustos 2022, 01:07
Toplam oynama: 0 gün, 11 saat
Son giriş: 27 Ekim 2022, 09:27
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
« Yanıtla #23 : 08 Haziran 2022, 02:01:35 »
Ajansın  kapatılmadı, onay alındı :) Aradaki fark fazla. Haber Ajansı ile gram alakan yoktu çünkü yaptığın rollerinle.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #24 : 08 Haziran 2022, 08:49:52 »
Ajansın  kapatılmadı, onay alındı :) Aradaki fark fazla. Haber Ajansı ile gram alakan yoktu çünkü yaptığın rollerinle.
Kurduğum uzay ajansı devlete değil özel bir kuruluş olarak kuruldu. Başkaları  gibi arkadaşlarından para alıpta faaliyet sürdüren bir oluşum değildi  :smile:. Satürn X kurulduğunda basın ve temel uzay çalışmaları ile ikiye ayrıldı. Rolleri geliştirdik, planlarımızı yaptık fakat fd ve başka kişilere rollerimizi paylaşınca sadece gülüp geçtiler. Rolleri destek verilmeyince, değer görmeyince mecburen faaliyetleri haber ve iletişim ürerine kurmaya karar verdik.  Etkinlikler düzenledik, reklam fiyatlarının yarısını biz karşıladık. Fakat üstten arkadaşlarımız olmadığı için oluşumu koruyamadım. Bir ajansı kapatmak içinde ts de saatlerce admin beklemedim. Yada sırf vergiler yüzünden şikayet edip faturayı halkada kesmedim, ama kazanan gene başkaları oldu.  Not: Satürn X desteklenmediği için stoy rp olarak geçti.
1

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #25 : 08 Haziran 2022, 08:53:59 »
Sistem onayınızın alınma sebebini bilmiyorum, yorum yapamayacağım fakat 500$ yapmanızdan ötürü olabiliceğini düşünmüyorum.
O zamanlar VBagercy diye bir şey vardı adını tam yazamadım. İlk onay aldığım gün reklam ücretlerini 500 dolara çektim ve bekledim. Ardından sahibi ben ts de adminlerle konuşucam senin reklam verme şeyini kaldırsınlar diye. Yanii bir ajansı kapatmak için saatlerce ts de bekleyip olayı çarpıtarak anlatacak lüksüm yoktu. Ha üstlerde arkadaşların varsa bilemem. Yani alt tarafı birinin arkadaşının gelirini azalttım bence büyük bir sebep olasa gerek.
1

Çevrimdışı elatix

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 20 Mart 2025, 22:30
Toplam oynama: 215 gün, 15 saat
Birlik: **** *EWS
Eflin Roscoe Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 02 Mart 2025, 01:56
Toplam oynama: 21 gün, 15 saat
Köken: İrlandalı
Son giriş: 09 Şubat 2025, 22:08
Toplam oynama: 10 gün, 6 saat
« Yanıtla #26 : 08 Haziran 2022, 09:50:38 »

Şikayetler bu yöndeyse, en iyisini veya gerekeni yapmak bize düşer.. Ajans olarak haberlerde veya etkinliklerde oldukça ismimizi duyurduk, belirli bir kitleye ulaştık.. Bu sebeple şehirdeki en aktif ajansı kapatacaklarını düşünmüyorum.

Çevrimdışı Jaxie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2025, 12:31
Toplam oynama: 550 gün, 11 saat
Son giriş: 20 Nisan 2025, 21:02
Toplam oynama: 11 gün, 7 saat
Birlik: ******* *ews
« Yanıtla #27 : 08 Haziran 2022, 15:07:05 »
2020'de 500 dolarlık reklam ücretiyle ajans yönetiyordum, 1 ay kadar zirvede yer aldım ve günlük kazandığım miktar ortalama 60-70 bin civarındaydı. Şu an ajanslar reklam başına 1500 dolar alıyor ve bundan şikayetçi olmaları fazlasıyla garip. Bir şeyin fiyatını pahalılaştırırsanız tabii ki alıcısı düşer, o reklam fiyatını 500 dolara çektiğinizde aldığınız reklam sayısı da artar. Öyle bir algı yaratılmış ki reklam ücretleri 1500'den aşağıya düşürüldüğünde şaşırmamız bekleniliyor.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam De Luca Lv.35
« Yanıtla #28 : 08 Haziran 2022, 18:09:29 »
2020'de 500 dolarlık reklam ücretiyle ajans yönetiyordum, 1 ay kadar zirvede yer aldım ve günlük kazandığım miktar ortalama 60-70 bin civarındaydı. Şu an ajanslar reklam başına 1500 dolar alıyor ve bundan şikayetçi olmaları fazlasıyla garip. Bir şeyin fiyatını pahalılaştırırsanız tabii ki alıcısı düşer, o reklam fiyatını 500 dolara çektiğinizde aldığınız reklam sayısı da artar. Öyle bir algı yaratılmış ki reklam ücretleri 1500'den aşağıya düşürüldüğünde şaşırmamız bekleniliyor.
Yukarıda belirttim tekrar belirtiyorum, 1500$reklamdan 375$ fiyat geliyor ajans sahibine. 1500$ geldiği falan yok. Artık bunu herkesin anlaması gerekir.

Çevrimdışı Vearthx

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Sam De Luca Lv.35
« Yanıtla #29 : 08 Haziran 2022, 18:11:34 »
Kurduğum uzay ajansı devlete değil özel bir kuruluş olarak kuruldu. Başkaları  gibi arkadaşlarından para alıpta faaliyet sürdüren bir oluşum değildi  :smile:. Satürn X kurulduğunda basın ve temel uzay çalışmaları ile ikiye ayrıldı. Rolleri geliştirdik, planlarımızı yaptık fakat fd ve başka kişilere rollerimizi paylaşınca sadece gülüp geçtiler. Rolleri destek verilmeyince, değer görmeyince mecburen faaliyetleri haber ve iletişim ürerine kurmaya karar verdik.  Etkinlikler düzenledik, reklam fiyatlarının yarısını biz karşıladık. Fakat üstten arkadaşlarımız olmadığı için oluşumu koruyamadım. Bir ajansı kapatmak içinde ts de saatlerce admin beklemedim. Yada sırf vergiler yüzünden şikayet edip faturayı halkada kesmedim, ama kazanan gene başkaları oldu.  Not: Satürn X desteklenmediği için stoy rp olarak geçti.
Şu yazdıklarına gerçekten güldüm ne yalan söyliyim. Üstten arkadaşın olması ajansınızın kapatılması ile ne alakası var? Torpilleniyorsak bunun kanıtını buyrun sunun. Elinizde delil olmadan oraya buraya iftira atmayın. Haber ajansı harici her türlü rolü yapıyor olarak gözüktünüz. Bunu kabullenmemeniz benim sorunum da değil. VB Agency evet hala da var bu ajansım, yöneticisi de benim.