Merhaba, aşağıdaki modların çoğu izinli fakat hepsi güncellendiği için yine hile uyarısı veriyor, hile veren modların hepsini bir .zip dosyası oluşturarak aşağıdaki linke ekledim.
İndirModlar:SkyGfx ExtendedGüncellenmişti, izin verildi denmiş fakat verilmemiş.
IndieVehiclesBazı araç modlarının gerektirdiği mod. Güncellendi.
GraphicsTweakerGrafik düzenleyici bir mod adı üzerinde de. Güncellendi.
CLEO+Newopcodes alternatifi yeni plugin. Bazı modlar için gerekli.
Open Limit AdjusterAyrıca bu da güncellenmiş. Bilmeyen azdır.
FxsFuncsÖzel efektler için iyileştirmeler ve yeni özellikler.
Gelişmiş RAM Kullanım SayacıBu mod (eğer izinlisi varsa) diğer sayaçlara göre daha gelişmiş, .ini ile ayarlanabilen, RAM kullanımınızı gösteren bir moddur.
Gelişmiş FPS SayacıBu mod diğer FPS sayaçlara göre daha gelişmiş, .ini ile ayarlanabilen bir FPS sayacı modudur.
ENBSeries .asi'li Yeni Versiyonenbseries.asi, ASI ile yapılan tüm ENB'ler için tek moddur.
enbseries.asi diğer modların aksine clientteyken değil de oyunu açarken oyun içerisinde şifre girme ekranında bu şekilde hata vermektedir:

Diğerleri de client'te bu şekilde hata vermekte:
BU ARADA...
MixSets konusuna geleyim. Yukarıdaki resimde de görüldüğü üzere az buçuk İngilizce bilen birisi modun geliştiricisinin, modun SAMP'ta herhangi bir konuda kesinlikle üstünlük sağlama ya da hileye sebep olmadığını açıkça belirtmiştir. Zaten bu modu ilk bulup da sunucuda izinleten bendim (yanlışsam düzeltebilirsiniz) oyunda hiçbir üstünlüğümü görmedim, üstünlük sağlayanı da görmedim. Bu yüzden modun son sürümünün tekrar izinletilmesini istiyorum. Tabii ki karar yine size kalmış.