Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB][29/06/2022] Zigic_Ninkovic - Yetkiyi kötüye k

Başlatan LastShot, 05 Haziran 2022, 11:05:39
Okunma sayısı 1406 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı LastShot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Temmuz 2022, 21:52
Toplam oynama: 173 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Neden yasaklandığımı bilmiyorum ama arkadaşımın demesine gire buga girmişim ve helper 4 seviyesinde iken kendimi kurtarıyordum çatışma esnasında olduğu için yasakladılar sende sınır olup oyunu biraktin dedi ve şimdi oyuna tekrar başlamak istiyorum arkadaşlarımla tekrar oynamak istiyoruz ve yasağım kalkarsa bilgisayar alacağım param hazır ve özel map tarzında güzel birlik kurmak istiyoruz
Seviye: 26
Yasak No: Bilgisayarim yok
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: Bilgisayarım yok
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Yetkiyi kötüye kullanım
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Bilmiyorum

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Yetkiyi kötüye kullanimdan yasaklanma
« Yanıtla #1 : 05 Haziran 2022, 11:06:51 »
Önceden üç kez tutum sebebiyle banlanmışsınız ikisin Hera ve Abarti tarafından kaldırılmış bir diğeri de 06Koala tarafından atılmış yüksek ihtimal de süreli. Size oyunu oynama şansı tanıdığımızda bunları tekrar yapmayacağınızı nereden bilebiliriz?

Çevrimdışı LastShot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #2 : 05 Haziran 2022, 14:43:22 »
Önceden üç kez tutum sebebiyle banlanmışsınız ikisin Hera ve Abarti tarafından kaldırılmış bir diğeri de 06Koala tarafından atılmış yüksek ihtimal de süreli. Size oyunu oynama şansı tanıdığımızda bunları tekrar yapmayacağınızı nereden bilebiliriz?

Tutum ile yetkiyi kötüye kullanım aynı durum değil ve tutum yapmam için geçerli bir sebep yok çünkü eski bir oyuncuyum ve işleyişin nasıl olduğuna hakim bir durumdayım. Hera ile abartı banlarımda hiç susmadığım ve inatlaştığım için ikiside laf anlatmak ile uğraşmak istemediği için yasakladı ve bir zaman sonra tekrar açtılar. Kolala ile olayı hatırlamıyorum ama admin kadrosu ile muhattap olmayı düşünmediğim için yapabilme olasılığımda yok derecesinde, sesli sohbetlerde tutum ile banlanılıyor genelde ve sesli sohbet gibi bir yere banım kalktıktan sonra uğramayı bile düşünmüyorum. Uğrarsamda bunlar yönetim kadrosundan kişiler olmaz.

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #3 : 06 Haziran 2022, 03:10:31 »
Yasağınızın görüntüsünü paylaşın.

Çevrimdışı LastShot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #4 : 06 Haziran 2022, 19:30:38 »
Yasağınızın görüntüsünü paylaşın.

https://i.hizliresim.com/csipw3a.png

komşunun bilgisarından attım bilginize..

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #5 : 07 Haziran 2022, 01:56:07 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Çevrimdışı LastShot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 07 Haziran 2022, 02:04:36 »
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden yasaklandığınızı detaylı bir şekilde açıklayın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde açıklayın.

Neden yasaklandığımı bilmiyorum ama arkadaşımın demesine gire buga girmişim ve helper 4 seviyesinde iken kendimi kurtarıyordum çatışma esnasında olduğu için yasakladılar sende sınır olup oyunu biraktin dedi çünkü silahımı ve bazı çatışma esnasında olan araba gibi şeyler bir anda yok olup gitmiş olucaktı ve IC hapis yicektim gibi şeyler olucaktı.

Rol planım ilk başta biraz maddi imkan kasıp arkadaş ortamında çete, mafya gibi birlikten devam ederek rol yapmak ve onun yani sıra legal görünümlü alım satım yada kumar gibi para getirisi iyi olan şeyler yapmayı düşünüyorum şuan için uzun zamandır sunucuya giriş yapmadigim için durumlar ne bilmiyorum ama şuan için planlarım bunlar.

Çevrimdışı LastShot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #7 : 07 Haziran 2022, 02:10:31 »

Neden yasaklandığımı bilmiyorum ama arkadaşımın demesine gire buga girmişim ve helper 4 seviyesinde iken kendimi kurtarıyordum çatışma esnasında olduğu için yasakladılar sende sınır olup oyunu biraktin dedi çünkü silahımı ve bazı çatışma esnasında olan araba gibi şeyler bir anda yok olup gitmiş olucaktı ve IC hapis yicektim gibi şeyler olucaktı.

Rol planım ilk başta biraz maddi imkan kasıp arkadaş ortamında çete, mafya gibi birlikten devam ederek rol yapmak ve onun yani sıra legal görünümlü alım satım yada kumar gibi para getirisi iyi olan şeyler yapmayı düşünüyorum şuan için uzun zamandır sunucuya giriş yapmadigim için durumlar ne bilmiyorum ama şuan için planlarım bunlar.

Bunların yanı sıra rol gidişatı nasıl olur tabi tam belli değil hiç bir zaman ama belki evlenme ve aile babası tarzında ekmeğinde ama şu altında saman yürüten mafya yada çete üyesi gibi bir şey de olabilir yani arkadaş ortamında normal bir kişi gibi görünüp karanlık işlerle uğraşan kumarbaz yada illegal ticaretlerle uğraşan ama aslında emlakçı veya galerici filan olan biri gibi de rol yapmayı planlıyorum tabi rol gidişatlarına bağlı durumlar için geçerli

Çevrimdışı Asiz

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 27 Temmuz 2024, 20:15
Toplam oynama: 260 gün, 23 saat
Son giriş: 02 Ekim 2022, 03:06
Toplam oynama: 1 gün, 15 saat
« Yanıtla #8 : 07 Haziran 2022, 02:34:28 »
Probation sürecinde para alıp vermeyeceksiniz, araç ve silah kullanamayacaksınız. Buna uygun rol planı yazın.

Çevrimdışı LastShot

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 07 Haziran 2022, 03:15:01 »
Probation sürecinde para alıp vermeyeceksiniz, araç ve silah kullanamayacaksınız. Buna uygun rol planı yazın.

Probation bitine kadar kendime kuytu sote bir yer belirlerim oraya bir sandalye atarım ve insanlara falcı rolü gibi bir rol yaparım çünkü ne araba kullanabiliyorum ne de para alıp verebiliyorum o yüzden rol imkanı fazlası ile kısıtlanmış oluyor o yüzden yapabileceğim tek şey bir kadın rolünde falcı tarzında basit sohbet muhabbet rolleri ve yeni insanlarla tanışıp zengin birini bulup yanında sosyetik bir şekilde takılan falcı kız gibi bir rol yapabilirim.

Onun dışında barmen tarzında yada garson tarzında bir mekanda çalışma rolü gibi bir şey de yapılabilir.