Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

La Mafia Criminale di ( GLADIO

Başlatan suçu ettim örtbas, 04 Haziran 2022, 11:33:37
Okunma sayısı 7876 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 01:00
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 20 Kasım 2022, 01:01
Toplam oynama: 4 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)
La Mafia Criminale di ( GLADIO
« : 04 Haziran 2022, 11:33:37 »

GLADIO

[ GLADIO Organizzato Maffia Segreta ]

2. Dünya savaşı esnasında NATO tarafından İtalya'da kurulan GLADIO, günümüzde organize bir hanedan topluluğu haline gelmiştir. Başa geçen her birey istediği gibi üyeleri ve yaptıkları işi dizayn edebilir, ancak aile içerisinde bulunan belli başlı kurallar ile hanedanı yönetmek zorundadır. Mafia ailesi kan bağı olan değil, aksine organize bir ailedir. İçerisinde barınan üyeler birbirlerine saygılı bir biçimde abi, kardeş gibi davranırlar...

[ Hücre ]

GLADIO Mafia birliğinin başında Aristo Bernardo vardır. Aristo, evlendikten yıllar sonra Edgardo adını verdiği oğlu doğmuştur. Edgardo, Babası Aristo'yu tanımamıştır çünkü annesi Ashley, Edgardo bu işlere girmemesi için babası Aristo hapise girince oğlunu Santos'a kaçırmıştır. Babası yasa dışı uyuşturucu madde üretimi ve 7 polisin canına kast'dan sorumlu tutulduğu için Ağırlaştırılmış müebbet cezası ile hapse girmiştir...

[ Öksüz ]

Aristo hapiste mahkûm iken, karısının oğlunu kaçırdığına dair adamlarından haber alınca çok sinirlenir ve karısını ve ona yardım eden herkesin infaz edilmesini adamlarına tâlimat olarak vermiştir, ancak oğlu Edgardo bu tâlimat'tan habersizdir. Aristo'nun adamları habersiz kaçan anne ve oğlunu bulması pek uzun sürmemiştir. Tâlimattan 1 hafta sonra mafia üyeleri Aristo'nun eşinin ve çocuğunun barındıkları evi bularak, eve akşam saatlerinde baskın yaparak herkesi öldürmüşlerdir. Edgardo, alt kattan gelen sesleri merak ederek aşşağı iner ve Annesinin ölü bedeni ile karşı karşıya gelince ağlamaya başlamıştır, "Anne uyan!" diye ağlayarak bağırmıştır. Mafia üyeleri Edgardo'yu evden çıkararak zorla arabaya bindirmiştir. Evden uzaklaşırken evden alevler yükselmektedir ve bunları Edgardo psikolojik bunalıma girmiştir. Annesinin katilleri, yani babasının adamları ile arabada yan yana oturmaktadır...

[ İntikam ]

Son olayın üzerinden yıllar geçmiş ve yeni yılın karlı bir Ocak sabahında erken saatlerde Edgardo, bulundukları mâlikanenin Bodrum katında üzerinde çalıştığı arabası için parça ararken bir alt katta bulunan mahzende bulunan hücrelerden birinde bir kadının ağlama sesleri gelmektedir. Merakına yenik düşen Edgardo, merdivenden inerek köşeden olan bitenleri seyreder. Köşeden kadına baktığında, sırtında kan ve yara izleri görmüştür. Buraya inmenin yasak olduğunu bildiği için gizlice olanları anlamaya çalışıyordur, hücredeki kadın Edgardo'yu fark etmiştir. Ardından ise, ona hücrenin köşesine dönerek bir not yazmaya başlamıştır. Gizli notunu yazdıktan sonra Edgardo'ya el işareti ile notu gizlediği yeri işaret etmiştir. Hücrenin önünde bulunan bir kiremit'in altına not kağıdını gizler. Ancak dakikalar sonra 2 kişi alt kata gelen asansörden inerek kadını hücreden çıkarıp bir sandalyeye oturtur ve; "Başka kimler biliyor?" Diyerek cümlesine başlarlar, Ancak kadın ağlayarak; "Kimseye söylemedim" der. Adamlardan biri; "Sana son bir şans veriyorum" der ancak kadın hüzünlü bir şekilde; "Tanrı şahidim olsun ki kimse bilmiyor" diyerek cümlesini bitirir. Adamlardan biri belindeki tabancayı çıkararak kadının kafasına silahı doğrultup kafasına 2 el ateş edip kadının infazını gerçekleştirir. Adamlardan biri; "Çocuklara söyle, Burayı Temizletsin" der. Diğer adam ise; "Tamam" diyerek cümlesini tamamlar, ve asansörün içine girip 3 kat yukarı çıkarlar. O zamanlarda 20 yaşında olan Edgardo ise olaydan çok tedirgin olmuştur ve odasına koşarak hızlı ve sessiz bir şekilde gider. Gözünün önünde infaz edilen kadın ona küçükken gözünün önünde katledilen annesini hatırlatır ve bir süre bunalıma girer... Gece 02.00 saatlerine kadar uyuyamaz ve bir kaç dakika sonra gözleri yavaşça kapanarak uyuya kalmıştır, ancak rüyasında o kadının yalvarışları ve ağlama sesleri kulaklarında çınlıyordur, bir anda doğrularak uyanır ve komidinin üstünde bulunan bardak suyuna uzanıp içerek kafasını toparlamaya çalışır. Delirmediğini, sadece bir rüya olduğunu anlar, ve kadının ölmeden önce kendisine yazdığı not kağıdı kafasını kurcalamaya devam ediyordur. Bir karara varıp eline aldığı mum ile sessiz bir şekilde mahzene iner ve not kağıdını zifiri karanlıkta armaya başlar. Karanlıkta ilerlerken ayağını sert bir cisme vurur ve biraz canı yanar. Ayağı ile çarptığı cismin bir kiremit olduğunu fark eder ve kiremitin altındaki not kağıdını eline alarak cebine koymuştur, ancak kadının ölü bedeni hala orda olduğu için kat çok kötü kokuyordur. Birden asansörün mahzene indiğini fark etmiştir ve hızlı bir şekilde merdivenlere koşmuştur. kenardan içeriyi izlemeye başlar, Gelen şahısların üzerinde şehir temizlikçilerinin giydiği kıyafeti görünce resmi çalışanlar olduğunu anlar ancak onlar burada ne yapıyordu? Kafasına takılan soruların cevabını almak için izlemeye devam etmiştir. Şahıslar kadının ölü bedenini bir çuvala koyarak asansöre taşıyarak yukarı çıkmak için kat tuşuna basarak binip gitmişlerdir. Mafia ailesinin resmi daireler ile birlikte iş yaptığını anlamış ve odasına doğru gizlice çıkmıştır. Odasına varan Edgardo, kanlı notu cebinden alarak zorda olsa kanlı yazıları okumaya başlar. Notda: " Bilmeni isterim ki senin için öleceğim, ancak buna vakit yok. Ben annenin yakın arkadaşıyım, o gece anneni ve annene yardım eden insanları, babanın adamları öldürürken ben oradaydım. Kargaşa sesini duyarak çatı katına koştum ancak dakikalar içirisinde duman kokusu geldi, çatı katının penceresinden seni götürdüklerini gördüm ve aşağıya indiğimde o manzarayla karşılaştım, ve annenin bedenini alevler arasından dışarı taşıdım. Saniyeler sonra ev alev küpü gibi yanmaya devam etti. Ardından polis ekipleri ve itfaiyeler geldi. Polis birimleri ifademi alırken 8 itfaiye aracı ve personelleri evi hala söndürememişti. Ambulans görevlileri anneni hastaneye kaldırdı ben ise polis koruması altında hastaneye gittim. Ancak üzgün olarak belirtmem gerekiyor ki, anneni maalesef kaybettik. Bunu yapan ise Babandır. Bilmeni ve ona göre hareket etmeni istiyorum, Sen bu notu okurken ben büyük olasılıkla ölmüş olacağım. Senden tek istediğim ******** adresinde bulunan mezarlıkta sahte kimlik ile bulunan mezarda senin annen yatmaktadır. Zalim babanın annenin ölü bedenine bile saygı duymayacağını bildiğim için sahte kimlik ile böyle bir resmi ölüm kaydı yaptırdım. Git onu ziyaret et, Kemikleri senden uzakta olduğu için daha fazla sızlamasın. Sana önceden ulaşmaya çalıştım ancak bu korunaklı evden hiç çıkartılmadığın için sana ulaşamadım. Sevgilerimle. 'Elizabeth'. Son paragrafı okuyup bitirdikten sonra göz yaşlarını silerek gerçekleri duymaya tahammülü kalmamıştır, telefondan yakın bir arkadaşının numarasını çevirerek; "(hapiste bulunan babasının adını vererek) bu şahısın hapisteki en iyi adamınız tarafından öldürülmesini istiyorum" der. Arkadaşı ise; "çok korunaklı biri ancak üstesinden geliriz, S-sen sadece emin misin dostum?" Diyerek bekler. Edgardo ise; "Parayı iş bitince misliyle göndereceğim" diyerek çağrıyı bitirir. Ve yatağına uzanarak hüzünlü bir şekilde uykuya dalar.

[ Yeni Düzen ]

Sabah kalktığında odasından çıkar ve kahvaltı için aşşağı kata inerken koca salondaki sofrada anlam veremediği bir şekilde 70-80 kadar insan ve aralarında Elçilik üyeleri, Vali , başbakan gibi üst mevkide bulunan resmi insanlar ve diğer Mafia hanedanlarından insanlar vardır. Yürüyerek masaya geldiğinde salonda bulunan herkes oturduğu yerden ayağı kalkarak ona doğru bakarak saygılarını sunarlar. Kendisi ise şaşkın bir şekilde etrafına bakarak boş bir yer arar ve masanın tam ucunda baş köşesinde deri kaplama bir koltuk vardır. Hemen o koltuğa yöneldi ve oturdu. Ancak hala kimse oturmamıştı ve hala anlamsız bir şekilde herkes kendisine bakıyordu, yanındaki kahya sessiz bir şekilde; "Sizi bekliyorlar efendim" der. Edgardo ise; " Burda neler oluyor? Bu insanlarda kim? Neden beni bekliyorlar?". Kahya ise; " Maalesef dün gece hain bir saldırı ile babanızı kaybettik, Artık başa siz geçeceksiniz" der. Edgardo ise (yalandan) hüzünlü bir şekilde; " Ben yapamam, Ben bu işlerden hiç anlamam" der. Kahya ise; " Bu hiyerarşi, nesillerden beri devam ediyor. Biz size ne yapmanız gerektiğini ve neler yapacağınızı anlatacağız efendim, ancak herkes sizi bekliyor. İsterseniz misafirlere oturmaları için müsade verin ve herkes size şükranlarını sunarak kahvaltıya başlasın" diyerek cümlesini tamamlar. Edgardo; " Oturun, Hoş geldiniz! " diyerek sözünü bitirir ve herkes sırayla yeni lidere hediyelerini ve şükranlarını sunar. Kimisi araba galerisini, kimisi apartmanlarını, kimisi ise illegal işletme merkezlerini hediye olarak sunar, ve kahvaltı sohbetler eşliğinde devam eder..

[ Tören ]

Edgardo, babasının kendisi tarafından öldürtüldüğünün bilinmemesi için hapiste bulunan ve babasını infaz eden adamını aynı hapiste bulunan başka bir adamına emir vererek öldürtür. Annesini öldüren, babasının eski ve sadık adamlarını ise sessiz bir şekilde öldürtmüştür. Annesinin mezarında yazılı sahte isimi değiştirerek, Ashley Bernardo adıyla yeni ve gerçek mezar taşı yenilenir. Ardından ise Edgardo tarafından Annesi adına, gerçek bir cenaze töreni düzenlenir.

[ Yolculuk ]

Yıllar sonra... Normal bir günde Edgardo araç konvoyu ile silah sevkiyatına giderken bir suikaste uğradı, ağır ve uzun bir çatışma sonrası hayatını kaybetti. Ancak olgun yaşlardaki Romano adını verdiği oğlu herşeyi devr alarak kan kardeşi olan Dante ile birlikte babasının katillerinin peşine düştü.
Son durak Santos'da bitiyordu ve Santos'da eskiden kalma bir geçmişleri oldukları için ve polisin kendilerinin işlerini hep sıktıntıya soktuğundan ötürü ikinci düzenlerini Santos'da kurma kararı aldılar.

ÜST DÜZEY YÖNETİM

[ | ]
[ Romano Bernardo ]
[Executioner]

ÜST DÜZEY YÖNETİM

[ | ]
[ Dante Bernardo ]
[Directors]

ALT TABAKA SÖZ HAKKI

[ | ] [ | ]
    [ Cristo Bernardo ] [ Tomas Bernardo ]
[Spies] [Spies]