Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Özel Model HK.

Başlatan turtle fubaylow, 03 Haziran 2022, 13:07:41
Okunma sayısı 1294 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Köken: İtalyan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
Ynt: Özel Model HK.
« Yanıtla #10 : 04 Haziran 2022, 02:14:23 »
Yani, bir yandan haklısın bir yandan eleştirilebilir. 1.5MB lık skin dosyaları bazı interior veya benzeri yerlerde fps v.b etki yapabiliyor. Bilgisayarı düşük sistemde olan kardeşlerimiz, abilerimiz veya ablalarımız olabiliyor bu şartlarda, bu durumlarda. Bir yandan sunucuda skin çokluğu güzel oluyor, hep aynı skinleri görmüyoruz, görmüyoruz diyede fps sıkıntısı çekecek değiliz ya? :)
Çoğu model imvu'dan çekildiğinden dolayı ister istemez rahatsızlık verebiliyor.

Benim deyinmek istediğim konu da buydu zaten çoğu kisi ne olduğunu bilmiyor, çok yapay  çok kaliteli... Hic ciddiye alamiyorum.

Çevrimdışı w a x n

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 19 Şubat 2025, 22:07
Toplam oynama: 216 gün, 21 saat
Ares Hofer Lv.33
Köken: Amerikan
Son giriş: 23 Nisan 2023, 21:32
Toplam oynama: 11 gün, 13 saat
Daisy Blandt Lv.33
Köken: Alman
Son giriş: 18 Mayıs 2023, 21:32
Toplam oynama: 3 gün, 10 saat
« Yanıtla #11 : 04 Haziran 2022, 13:19:21 »
Yani, bir yandan haklısın bir yandan eleştirilebilir. 1.5MB lık skin dosyaları bazı interior veya benzeri yerlerde fps v.b etki yapabiliyor. Bilgisayarı düşük sistemde olan kardeşlerimiz, abilerimiz veya ablalarımız olabiliyor bu şartlarda, bu durumlarda. Bir yandan sunucuda skin çokluğu güzel oluyor, hep aynı skinleri görmüyoruz, görmüyoruz diyede fps sıkıntısı çekecek değiliz ya? :)
Çoğu model imvu'dan çekildiğinden dolayı ister istemez rahatsızlık verebiliyor.

Benim deyinmek istediğim konu da buydu zaten çoğu kisi ne olduğunu bilmiyor, çok yapay  çok kaliteli... Hic ciddiye alamiyorum.
Haklısın, oynadığımız oyun fivem tarzında sunucular değil. Bu kadar kaliteye gerek yok fakat bu konunun ilgi göreceğini zannetmiyorum.

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #12 : 05 Haziran 2022, 10:24:40 »
1,5MB sınırı gayet yeterli, cache bir süre dolacak ve özel model başvuruları kapanacak. Yaz sonuna doğru borcu 6TL ya da 8TL olan özel modeller silinip yeniden açılacak. Sistem genellikle böyle işliyor. Hem de özel modellerden fazla fps düşüşü yaşamazsın. (max 5-10 fps) IMVU'dan alınan texturelar ise LQ'laştırılıp atılıyor. O yüzden fazla kafaya takmaya da gerek yok. Ayrıca onlardan da önce maplerin fiyatı artırılıp oraya buraya map yaptırılmaması lazım.
1

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Eylül 2024, 18:46
Toplam oynama: 7 gün, 4 saat
Janet Barlow Lv.21
Son giriş: 18 Eylül 2024, 18:50
Toplam oynama: 4 gün, 6 saat
Son giriş: 18 Eylül 2024, 19:32
Toplam oynama: 82 gün, 3 saat
Son giriş: 24 Eylül 2024, 21:47
Toplam oynama: 2 gün, 2 saat
« Yanıtla #13 : 05 Haziran 2022, 10:33:26 »
1,5MB sınırı gayet yeterli, cache bir süre dolacak ve özel model başvuruları kapanacak. Yaz sonuna doğru borcu 6TL ya da 8TL olan özel modeller silinip yeniden açılacak. Sistem genellikle böyle işliyor. Hem de özel modellerden fazla fps düşüşü yaşamazsın. (max 5-10 fps) IMVU'dan alınan texturelar ise LQ'laştırılıp atılıyor. O yüzden fazla kafaya takmaya da gerek yok. Ayrıca onlardan da önce maplerin fiyatı artırılıp oraya buraya map yaptırılmaması lazım.

Çevrimdışı loressy

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 22 Nisan 2024, 15:24
Toplam oynama: 187 gün, 9 saat
Son giriş: 23 Şubat 2024, 11:23
Toplam oynama: 36 gün, 12 saat
« Yanıtla #14 : 05 Haziran 2022, 10:38:03 »

Çevrimdışı pag

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 13:47
Toplam oynama: 119 gün, 20 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 09 Ağustos 2022, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
« Yanıtla #15 : 05 Haziran 2022, 11:00:11 »
Skin boyutu vs. bunlardsn anlamam da, pastel boyayla çizilmiş gibi duran HQ görünümlü skinler cidden kötü duruyor.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Fransız
Son giriş: 02 Kasım 2023, 15:56
Toplam oynama: 47 gün, 8 saat
Son giriş: 02 Kasım 2023, 17:09
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #16 : 05 Haziran 2022, 17:26:41 »

Sunucu da aşırı fazla boş ev mapleri var, kasaba taraflarında ve Ocean Docks. Bu mapleri sanırsam Hera vs. yüklüyor açık arttırma aracılığı ile satıldığını düşünüyorum. Benim fikrimce tamamen saçmalık ve fps kaybi buna katiliyorum. IMVU texturelarini düşürmek oldukça basit zaten tek sıkıntı pastel boya ile çizilmiş gibi gözükmesi ve ayrıca farklı bir düşürme tekniği var, kalite de oynamaksızın boyutu düşürülüyor görüntü ayni sanki FiveM & IMVU oynuyormuşum gibi hissediyorum.

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 20 Ocak 2024, 15:01
Toplam oynama: 45 gün, 23 saat
Son giriş: 20 Ocak 2024, 14:58
Toplam oynama: 60 gün, 22 saat
« Yanıtla #17 : 05 Haziran 2022, 17:59:38 »

1.5 mb sınırı bulunuyor zaten, daha üzerindeki boyutlardaki modeller kabul edilmiyor.

1.5MB bile oldukça fazla, bir hayli okullar da bitiyor... Dolup taşıcak sunucu oldukça fazla etkisi olur kalabalık ortamlarda.

Destekliyorum acilen düzeltilmesi gerek pizza zaten arabasından motoruna bisikletine kadar lebaleb oluyor 20 fps alana helal olsun

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 08:29
Toplam oynama: 136 gün, 21 saat
Son giriş: 15 Temmuz 2022, 09:03
Toplam oynama: 7 gün, 6 saat
« Yanıtla #18 : 05 Haziran 2022, 21:10:32 »

Çevrimdışı N0SY

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Chan Wu Lv.45
Son giriş: 14 Nisan 2024, 21:18
Toplam oynama: 546 gün, 11 saat
Son giriş: 17 Mart 2024, 16:57
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #19 : 05 Haziran 2022, 23:15:27 »

Sunucu da aşırı fazla boş ev mapleri var, kasaba taraflarında ve Ocean Docks. Bu mapleri sanırsam Hera vs. yüklüyor açık arttırma aracılığı ile satıldığını düşünüyorum. Benim fikrimce tamamen saçmalık ve fps kaybi buna katiliyorum. IMVU texturelarini düşürmek oldukça basit zaten tek sıkıntı pastel boya ile çizilmiş gibi gözükmesi ve ayrıca farklı bir düşürme tekniği var, kalite de oynamaksızın boyutu düşürülüyor görüntü ayni sanki FiveM & IMVU oynuyormuşum gibi hissediyorum.
şehir içerisinden çok şehir dışına map yapıp insanları da şehir dışına teşvik etmeleri gerekiyor. şehir içerisinin de bir nebze olsa rahatlaması gerekmekte. hem de skin hakkındaki görüşlerim hâlâ aynı.