Bu ülke melez kültürleşmenin kurbanı olduğu sürece bu ülkenin gençliğinden de hiçbir şey olmaz, ülkeden de.
İleride kadına şiddet veya cinayetlerin azalacağını düşünen arkadaşlara şimdiden geçmiş olsun.
Ekonomi? 15-20 yıl düzelmez. Ülke şahlansa dolar kuru 12-15 arasında gezer bu saatten sonra.
Z kuşağı iyi geliyor? B partisini yönetimden çekmek için A partisine oy verdiler diye "bu gençler ülkeyi kurtarır" zihniyetine giren insanları da, hiç çalışmayıp boş boş tivitırda her ekonomi başlığının altında millete sövmekten başka hiçbir şey yapmayan bir kuşak bu ülkeyi düzeltemez. Mahluklar sayfasını birisi satın alsa tüm ülkeyi ayakta uyutur, insanlarımızın araştırma seviyesi bu kadar. Kanıtlı bir şekilde yapılan hiçbir şeye lafım yok ve kanıtladıkları sürece hiçbir sıkıntı yok ama internette her yazılana da inanmak saçma.
Eğer sadece rahat bir hayat yaşamak istiyorsanız kimseye güvenmeyin, ekonomik açıdan kendinizi rahatlatıp etrafınızdaki insanlarla güzel bir hayat yaşayın.
Eğer bu ülkeye bir şey katabilecek insanlardansanız bunun için sonuna kadar yürüyün. Size destek verecek insan çok. Gidip kendinizi başka ülkelere satmayın.