Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[IN PROB] Edwardo Massive - Hile Kullanımı

Başlatan Yimal31, 29 Mayıs 2022, 22:49:04
Okunma sayısı 1437 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Yimal31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
William Ted Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 28 Eylül 2022, 23:27
Toplam oynama: 0 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Köken: Fransız
Son giriş: 28 Eylül 2022, 23:28
Toplam oynama: 138 gün, 0 saat
Shane Wayne Lv.23
Toplam oynama: 2 gün, 7 saat
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
[IN PROB] Edwardo Massive - Hile Kullanımı
« : 29 Mayıs 2022, 22:49:04 »
Araç tamir cleo'su kullanıyordum daha öncede kullandım işime çok yaramıştı bunun hile olabileceğini düşünmemiştim, normalde 30 gün yemem gerekirken sınırsız yedim yaptığım evet doğru değil fakat yasaklanmamda da haksızlık olduğunu düşünüyorum ben pişmanım sizden özür diliyorum, yaptığım sadece araç tamir etmekti kusura bakmayın banımın kalkmasını istiyorum, probation girmek istiyorum, dediğim gibi sadece aracımı tamir etmiştim.
Seviye: 23
Yasak No: 16352
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/5eh3ufa
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Car Fix
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Edwardo_Massive
Aleguadro_Smith

Çevrimdışı Becherovka

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 10 Haziran 2023, 13:51
Toplam oynama: 124 gün, 6 saat
Joel McGhee Lv.24
Köken: İsviçreli
Son giriş: 01 Mart 2022, 00:29
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: Edwardo Massive Probation
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2022, 22:50:45 »
Yasaklanmada süreli süresiz ban diye bir şey yok yaptığınız şey sizi öne geçiriyorsa diğer oyunculardan cezası permadır süreli atıp atıp atmamak yönetici insiyatifidir, yönetici de perma attığı için probation dan geçmeniz şart. Probation sürecininin ilerlemesi için bu soruları cevaplayın.
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
- Bilgisayar sürümünüzü söyleyin.

Çevrimdışı Yimal31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
William Ted Lv.23
Shane Wayne Lv.23
« Yanıtla #2 : 12 Temmuz 2022, 22:37:10 »
Yasaklanmada süreli süresiz ban diye bir şey yok yaptığınız şey sizi öne geçiriyorsa diğer oyunculardan cezası permadır süreli atıp atıp atmamak yönetici insiyatifidir, yönetici de perma attığı için probation dan geçmeniz şart. Probation sürecininin ilerlemesi için bu soruları cevaplayın.
- Rina Roleplay sunucusu içerisinde neden hile kullandığınızı detaylı şekilde anlatın.
- Probation kapsamında sunucu içerisinde oynamaya başlarsanız yapacağınız rol planını detaylı bir şekilde anlatın.
- Bilgisayar sürümünüzü söyleyin.

-1 - o an ban yimemde aracımı tamir ettiğim için yedim o anlık tamirhane girmek yerine direk tamir etmiştim.
-2 54. Caddenin orada bir onaylı birlikteyim karakter olarak, orada uyuşturucu üretip satmak, zenci rolüne hakim olmak, mahalleyi kollamak ve bizden istenilen tüm görevleri yapmak şuanda hedefim, birliğimiz 30 kişilikten oluşuyor, hep beraber mahallede sunucuda bulunmayan roller etkinlikler yapmak istiyoruz, şuan aklımda olan mahallede güzel bir parti yapmak santosu sabahlara kadar eğlendirmek veya bir ödüllü dövüş hazırlayıp kazananların para alabileceği ve stres dökeceği bir rol yapmak istiyorum. Bir diğer fikrim ise only erkek partisi olabilir sadece erkeklerin katıldığı bir ortamda içkiler serbest canlı müzik ve yeme içme ücretsiz olacak yani bir zenciden daha fazlasını yapmayı planlıyorum, bütün bunlar sunucuya renk ve birliğe isim katacaktır.
-3 -Windows 10 Pro

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İskandinav
Son giriş: 12 Temmuz 2024, 00:12
Toplam oynama: 380 gün, 14 saat
Son giriş: 25 Şubat 2024, 00:37
Toplam oynama: 1 gün, 22 saat
Toplam oynama: 47 gün, 19 saat
Martin Byrne Lv.39
Son giriş: 17 Şubat 2024, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
« Yanıtla #3 : 13 Temmuz 2022, 18:49:00 »
Probatün sürecinde para alıp vermezsiniz. Yani probation sürecinde etkinliği siz karşılayamazsınız. Buna göre bir rol planı oluşturun.

Çevrimdışı Yimal31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
William Ted Lv.23
Shane Wayne Lv.23
« Yanıtla #4 : 14 Temmuz 2022, 00:32:07 »
Probatün sürecinde para alıp vermezsiniz. Yani probation sürecinde etkinliği siz karşılayamazsınız. Buna göre bir rol planı oluşturun.
Tabiki ben yapamıyorum bu süreçte ekibimizle aklımda oluşturduğum plan bu evrede sadece ben rol yapacağım diğer satış işlerinde ben yapamıyorum.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
« Yanıtla #5 : 15 Temmuz 2022, 01:14:32 »
Daha sade bir şekilde belirttiğimiz gibi bir rol planı oluşturun.

Çevrimdışı Yimal31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
William Ted Lv.23
Shane Wayne Lv.23
« Yanıtla #6 : 15 Temmuz 2022, 21:56:31 »
Daha sade bir şekilde belirttiğimiz gibi bir rol planı oluşturun.
İlk önce yapıcaklarım 3 kişilik bir ekip kuracağım birisi ıc kardeşim birisi ıc kuzenim yani arkadaşlarım, sonrasında kendimize bir mahalle belirliyeceğiz burası El corona, Jefferson gibi yerlerden uygun bir yer seçmek yani ev satın alarak orada bir yaşam alanı oluşturmak istiyoruz, sonrasında ise bu mahallede aktif olarak işte il-legal işler olsun, legal işler olsun fark etmek sizin ekipçe çete rolleri yapmayı düşünüyoruz ve onay almayı planlıyoruz hedefimiz probation sürecinde kendi adıma konuşayım 7/24 yoldan geçen, birliktekiler, kardeşlerimle birlikte aktif olarak rol döndürmek ve onay almak istiyoruz, tabi onayı ben alamıyorum arkadaşlarım alır diye düşünüyorum probation engel olursa bir süre ara veririz onaya ama onay alıcak gibide sunucuya bol bol rol yüklemek istiyoruz. Kısacası aklımdan geçenler bunlar özetle yapıcaklarımız bol bol sunucuya rol çıkartmak.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [19/07/2022] Edwardo Massive - Hile Kullanımı
« Yanıtla #7 : 16 Temmuz 2022, 14:17:50 »
Merhaba,

Talebiniz üst yönetim tarafından detaylı olarak incelenmiştir.
UN-BAN süreciniz BU KONU üzerinden İLERLEYECEKTİR.
UN-BAN veya PROBATION talebiniz bu tarihe kadar DEĞERLENDİRİLMEYECEKTİR:

19/07/2022

Bu tarihe kadar:
  • Yeni bir UN-BAN veya PROBATION talebi/ticketi OLUŞTURMAYINIZ.
  • Bu konuya HERHANGİ BİR YANIT GÖNDERMEYİNİZ.
  • TeamSpeak3 üzerinden herhangi bir yetkiliyi bu konu ile ilgili BEKLEMEYİNİZ.

SİZE VERİLEN BU TARİHTE TICKET AÇARAK PROBATION KONUNUZUN AKTİFLEŞTİRİLMESİNİ TALEP EDEBİLİRSİNİZ.
SİZE VERİLEN BU TARİHTEN ÖNCE ASLA KONUYU AKTİF HALE GETİRMEYİN VEYA AKTİF HALE GETİRİLMESİ İÇİN TICKET OLUŞTURMAYIN.

Çevrimdışı Strawberry

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Martin Byrne Lv.39
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Edwardo Massive - Hile Kullanımı
« Yanıtla #8 : 22 Temmuz 2022, 15:42:12 »
Merhaba,

Un-ban talebiniz detaylı bir şekilde değerlendirilmiştir ve probation işlemine dahil olabilmeniz için aşağıdaki görevler sizin için uygun görülmüştür:

[!] Rehberler bölümünden en beğendiğiniz 3 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]ARGE bölümünden en beğendiğiniz 5 adet konu seçip linklerini buraya yollayın ve neden o konuları beğendiğinizi probation konunuza atacağınız yanıta açıklayıcı bir şekilde yazın.
[!]Rina Roleplay resmi instagram sayfasını takip edin ve resmi youtube kanalına abone olun ve ekranın tamamını screenshot alarak probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay tanıtımı üzerine yapıcı bir eleştirici yapın. Metin en az 30 kelime olmalıdır. Bununla birlikte kendi profil linkinizi probation konunuza atmayı unutmayın.(konu linki buradan)
[!]RockstarTR forumu üzerinde bulunan Rina Roleplay sunucusunun bilgi kısmından (bağlantı burada) sunucuyu sağ tarafta bulunan kısımdan oylayın ve oy verdiğinizin ekran görüntüsünü probation konunuza yollayın.
[!]RockstarTR forumu üzerinde (www.rockstartr.com/forum) üyeliğiniz yoksa bir üyelik oluşturup 20 tane konuya ileti atın (spam olmamak şartıyla) ve yararlı 2 adet konu oluşturun. Oluşturduğunuz konuların linklerini ve kendi profilinizin linkini probation konunuza atın.

NOT: Görevleri ayrı ayrı atmak yerine hepsini bir anda yapıp tek bir yanıt içerisinde konuya yollayın. Ayrı ayrı attığınız takdirde konunuz 3 gün ertelenebilir.

Yukarıda belirtilen görevleri özveri ile tamamladığınız takdirde uygun görülürseniz probation grubuna dahil edileceksiniz. Görevlerin değerlendirilme süresi belirsizdir. Un-ban işlemlerinin yukarıdaki görevler dışında bir alternatifi yoktur. Dolayısıyla ek bir ticket oluşturmaya çalışmayın veya teamspeak3'de yetkili beklemeye yeltenmeyin. Aksi takdirde un-ban talebiniz uzatılacaktır.

Saygılar,
RINA:RP - UN-BAN DEPARTMANI

Çevrimdışı Yimal31

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
William Ted Lv.23
Shane Wayne Lv.23
Ynt: [GÖREV VERİLDİ] Edwardo Massive - Hile Kullanımı
« Yanıtla #9 : 24 Temmuz 2022, 20:10:08 »
Beğendiğim Rehberler.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=201000.0 bu rehber rollerimi geliştirme anlamında yardımcı oldu.uyuşturucu kültürü hakkında daha fazla bilgi sahibi oldum
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=129607.0 aldığım evlerin isimlerinin ddaha estetik görünmesine yardımcı olacak
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=184588.0 il-legal roller hakkında daha çok bilgi sahibi olmama yardımcı oldu.

Beğendiğim Ar-ge'ler:
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203067.0 bence hem sırf vergi ödemek için devlet binasına gitmeye gerek yok telefondan işleri halledebilmek daha pratik olacaktır.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203606.0 bence içtiğimiz gibi boş şişeler yere düşebilir veya haritalara çöpler koyulabilir bu çöplere bunları atabilelim.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203549.0 bence de kas geliştirme sistemi eğlenceli ve gerçekçi roller çıkarmaya katkıda bulunabilir.hemde insanları gerçek hayatta spora tevşik eder.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=203366.0 bu sistem hem evleri boş duran kullanmayan kişilere bir pasif gelir sağlar hemde insanların sadece 1-2 kerelik işleri için ev alma masrafına girmesini önler.
https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=182640.0 eski kumar intreioru bence daha hoştu, daha geniş ve ferah bir alanı vardı şuanki kumar interioru hem çok dar, hem biraz karanlık, hemde üst kat neredeyse hiç kullanılmıyor.

Rockstar Tr Oluşturduğum Konular.
https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/sweet-johnsn/new/#new
https://www.rockstartr.com/forum/gta-san-andreas/gta-san-andreas-oyununda-araba-modlari-nasil-yapilir/new/#new

Rockstar Tr Profil Linkim:
https://www.rockstartr.com/forum/profile/?area=summary;u=2130