Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

yaşlıların oy kullanması

Başlatan 13579, 29 Mayıs 2022, 16:01:03
Okunma sayısı 1017 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 18 Haziran 2024, 00:31
Toplam oynama: 47 gün, 22 saat
Birlik: (Yok)
Son giriş: 08 Temmuz 2023, 06:22
Toplam oynama: 0 gün, 9 saat
yaşlıların oy kullanması
« : 29 Mayıs 2022, 16:01:03 »
18 yaşından küçük insanların oy kullanmamasının sebebi doğru karar veremeyecek olması galiba, peki çok yaşlı bunamış insanların oy kullanması doğru bir şey mi?

Çevrimdışı Hakwohvn

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 10 Mayıs 2023, 19:08
Toplam oynama: 156 gün, 12 saat
Köken: Polonyalı
Son giriş: 05 Aralık 2022, 00:51
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 01 Ekim 2022, 19:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Ynt: yaşlıların oy kullanması
« Yanıtla #1 : 29 Mayıs 2022, 16:29:08 »
VEAHHAABİİİİ köpeklerinin oy kullandığı yerde onlar da kullanır yusuf alicim

Çevrimdışı Batinoski

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 08 Şubat 2023, 06:55
Toplam oynama: 229 gün, 5 saat
Birlik: *DNW
Son giriş: 10 Aralık 2022, 17:09
« Yanıtla #2 : 29 Mayıs 2022, 17:59:59 »
ne alaka yali? gelmiş, görmüş insanlar yaşlı insanlar niye kullanmasınlar? aklı dengesi yerinde olan zaten kullanmıyor yani gördüğüm en boş konun buydu şuan

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #3 : 29 Mayıs 2022, 18:33:08 »
ne alaka yali? gelmiş, görmüş insanlar yaşlı insanlar niye kullanmasınlar? aklı dengesi yerinde olan zaten kullanmıyor yani gördüğüm en boş konun buydu şuan
çok yaşlılardan bahsediyom abi niye kızıyorsun düzgün düşünemiyen yaşlılardan ayrıca boşsa çık konudan bir şey yazma sana zorla bir şey yaptıran mı var diyelim boş konu, görünce ne yaşıyorsun abi sinir krizi falan mı geçiriyorsun yani konularıma  senin gibi ileti atan arkadaşları anlamıyorum gerçekten

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 01:48
Toplam oynama: 285 gün, 19 saat
Henry Star Lv.35
Son giriş: 08 Ocak 2023, 20:04
Toplam oynama: 21 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 02:13
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Michael Star Lv.35
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 17:26
« Yanıtla #4 : 29 Mayıs 2022, 19:41:25 »
Bir üst yaş sınırı yok mu Türkiye de? Maksimum 65 yaş'a kadar vatandaşlar oy verebilir gibi.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #5 : 29 Mayıs 2022, 19:41:59 »
söylemek istediğim bir kaç şey var, bu soruyu internete yazdığınızda bir sürü bu konu hakkında gayet güzel bir şekilde konuşulan forum ve siteler var, bu foruma düzenli olarak konu açan bir ben varım(övünmüyorum veya değerli olduğumu söylemiyorum) hiç boş konum yok demiyorum ama her konumun boş olarak görülmesi gibi bir algı var, bu durum bazen beni çok soğutuyor zaten forum eskisi gibi aktif değil bide üstüne düşüncelerinizi yazabileceğiniz bir konu olmasına rağmen bana boş konu denmesine artık dayanamıyorum 2019dan beri buraya konu açıyorum boş demekten sıkılmadınız, oyun dışı sohbeti çok düşünüyorsanız sizde "boş" veya "dolu" konu açabilirsiniz konu açmak paralı veya yasak falan değil, konuyla ilgili fikriniz varsa yazmayı yoksa çıkmanız gerektiğini bir türlü anlayamadınız, ne derseniz deyin bazı şeyler değişmeyecek.

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 29 Mayıs 2022, 19:42:23 »
Bir üst yaş sınırı yok mu Türkiye de? Maksimum 65 yaş'a kadar vatandaşlar oy verebilir gibi.
Alıntı
Oy kullanma yaşı kaçtır? Seçim tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir.

Çevrimdışı Unsichtbar.

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 21 Temmuz 2024, 01:48
Toplam oynama: 285 gün, 19 saat
Henry Star Lv.35
Son giriş: 08 Ocak 2023, 20:04
Toplam oynama: 21 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Temmuz 2024, 02:13
Toplam oynama: 21 gün, 18 saat
Michael Star Lv.35
Son giriş: 04 Eylül 2023, 16:52
Toplam oynama: 1 gün, 10 saat
Son giriş: 08 Şubat 2024, 17:26
« Yanıtla #7 : 29 Mayıs 2022, 19:45:11 »
Alıntı
Oy kullanma yaşı kaçtır? Seçim tarihi itibariyle 18 yaşını dolduran her Türk vatandaşı seçme ve halkoylamasına katılma hakkına sahiptir.
İşte bu biraz saçma olmuş bence, 100 yaşında bir insan sağlıklı düşünemeyebilir bence bi üst sınırın olması gerekiyor maksimum 65 yaş gibi.

Çevrimdışı moithegreat

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 28 Ocak 2024, 18:36
Toplam oynama: 72 gün, 2 saat
Toplam oynama: 9 gün, 19 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 02:01
Toplam oynama: 12 gün, 9 saat
Toplam oynama: 10 gün, 13 saat
« Yanıtla #8 : 29 Mayıs 2022, 19:55:45 »
söylemek istediğim bir kaç şey var, bu soruyu internete yazdığınızda bir sürü bu konu hakkında gayet güzel bir şekilde konuşulan forum ve siteler var, bu foruma düzenli olarak konu açan bir ben varım(övünmüyorum veya değerli olduğumu söylemiyorum) hiç boş konum yok demiyorum ama her konumun boş olarak görülmesi gibi bir algı var, bu durum bazen beni çok soğutuyor zaten forum eskisi gibi aktif değil bide üstüne düşüncelerinizi yazabileceğiniz bir konu olmasına rağmen bana boş konu denmesine artık dayanamıyorum 2019dan beri buraya konu açıyorum boş demekten sıkılmadınız, oyun dışı sohbeti çok düşünüyorsanız sizde "boş" veya "dolu" konu açabilirsiniz konu açmak paralı veya yasak falan değil, konuyla ilgili fikriniz varsa yazmayı yoksa çıkmanız gerektiğini bir türlü anlayamadınız, ne derseniz deyin bazı şeyler değişmeyecek.
yalicigim bu gibi mantikli konularin var batin bos konusmus haklisin ama dost aci soyler guzelim cidden cok bos konular aciyonb azen ve insanlarin sana kufur etmesini sagliyosun bu hos bir sey degil

konu hakkindaki gorusum zihinsel problemi olmayan her vatandas oy verebilmeli sonucta 65 yasinda bi adamin 5 yil sonra olecegini dusunerek oy hakkini elinden alirsan ve 5 yil sonra olmemis olursa ayip olur
1

Çevrimdışı 13579

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #9 : 29 Mayıs 2022, 20:05:20 »
yalicigim bu gibi mantikli konularin var batin bos konusmus haklisin ama dost aci soyler guzelim cidden cok bos konular aciyonb azen ve insanlarin sana kufur etmesini sagliyosun bu hos bir sey degil

konu hakkindaki gorusum zihinsel problemi olmayan her vatandas oy verebilmeli sonucta 65 yasinda bi adamin 5 yil sonra olecegini dusunerek oy hakkini elinden alirsan ve 5 yil sonra olmemis olursa ayip olur
açıkçası boş konuları eğlenmek için açıyom tabi herkesin eğlence anlayışı aynı değil, bundan sonra konu açarken daha dikkatli olurum :like: :kardanadam: