5 aydır girmiyorum balıkçılık gelişmemiş değişmiş berbat olmuş her 5 ila 8 balık yakalayınca kod geliyor fena şekilde darlanmaya başladım tak tak tak diye video izlerken vs. balık kasmak istiyorum ve resmen kendinden nefret ettiriyor ayrıca kod gözükmüyor bembeyaz gözlerim seçmiyor madem balıkçı uyumazı böyle yaptınız 6 haneli kod yerine 2 haneli falan yapsaydınız macroyu engellemek için yapılmış anlıyorumda macro kendisi ekrandaki kodu giremez sonuçta birde balıkları nasıl kendisi satıcak !!! yetmezmiş gibi oraya 2 tane daha 6 haneli kod koyuyorsunuz baya bir oynadım pek bir dişe dokunur güzel bir şey gelmemiş sadece bu balık belasını koymayı akıl etmişsiniz. Eğer makroyu engellemek istiyorsanız çözüm yolları sunayım:
1-balıkçılığın demirlerine bir olta objesi koyarsınız ve balıkçılık kasacak insan önüne gelip /baliktut yazmazsa çalışmayacak şekilde zaten barakanın orada npc var koşar ona satar insanlar böylelikle macroyu disslersiniz ayrıca barakanın yanından üstünden denize uzak kenarlarda balık tutulmaz non rp'nin önüne geçilir
2-eskisi gibi 30-50 balık tutmada kod gelir ve şuanki olduğu gibi bir kere bile kodu yanlış gireni oyundan atılır
3- ya daşu kod olayı 2 haneli büyük bir şekilde gösterilir ve 5 kere yanlış girmede oyundan atılır
4- veyahut balıkçının barakasından yem alınır hem daha realistik olur ve böyleliklede macronun önüne geçilir
eğer açık açık söylüyeyim yönetim uğraşmak istemiyorsa eski haline getirsin başka bir şey yapmasına gerek yok
samp addon kullananlar için tam bir eziyet umarım düzeltilir