Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

MF_18 Ajansı Tanıtımı

Başlatan MustafaMert35, 25 Ağustos 2018, 20:45:19
Okunma sayısı 504 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı MustafaMert35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rajor Alezka Lv.16
Köken: Amerikan
Son giriş: 09 Ekim 2021, 18:14
Toplam oynama: 46 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
MF_18 Ajansı Tanıtımı
« : 25 Ağustos 2018, 20:45:19 »

Kuruluş

Rajor Alezka küçüklünden beri bir ajansını olmasını istemiştir ama ailevi para sıkıntısı yüzünden olmamıştır arkadaşı Thor Anderson'un bir ajansı bulunmaktadır adıda 2.El Araçlar kanalıdır Onunla birlkte 2.El Araçlar kanalını geliştirmişlerdin ama sonra arkadaşı satmıştır sonra aradan 2 yıl geçmiştir ve bir tane infernus almıştır reklam görmüştür reklamda "Satılık ajans yazıyordur Mf_18 Ajansı hemen gidip takas yapmak istemiştir ve takaslar olmuştur Rajor çok mutlu olmuştur hemen geliştirmeye başlamıştır

Kıdem sıralaması

AJANS MÜDÜRÜ
MF_18 Ajansının yöneticisidir. Yönetim Kurulu tarafından alınan kararları uygulamakla yükümlüdür. Şirketin değerini arttırmak için proje çalışmaları yapar.

AJANS MÜDÜR YARDIMCISI
MF_18 Ajansının yönetici yardımcısıdır. Ajans Müdürünün olmadığı durumlarda yetki yardımcısındadır.

YÖNETİM KURULU BAŞKANI
MF_18 Ajansının gelişimi, değerini arttırması için alınması gereken kararları oylamaya sunup, gelişimi yönetir.

YÖNETİM KURULU ÜYESİ
MF_18  Ajansının gelişimi, değerini arttırması için alınması gereken kararları belirlemekle yükümlü ve sunulan projelerde vereceği katkı ve oylarla destek sağlamaktadır.

HABER AJANSI DİREKTÖRÜ
MF_18  Ajansının yönetim kurulu ve ajans müdürü tarafından belirlenen kriterler çerçevesinde işleyişini sürdürmekle görevlidir.

İÇEkİK EDİTÖRÜ
MF_18  Ajansı içerik sorumlusudur, içeriklerin düzenlenmesi ve onayıyla ilgilenir.

PERSONEL MÜDÜRÜ
MF_18  Personellerinin faaliyetlerini, işe alımlarını kontrol eder.

PERSONEL MÜDÜR YARDIMCISI
MF_18  Personellerinin çalışma faaliyetlerini kontrol eder.

HABERCİ ŞEFİ
Haberci alanında en üst konumdur, yaptığı haberlerle ve yöneticilik vasfı olan kişilerin ulaşabileceği bir konumdur. Ajansın içerik üretmekle yükümlü olan personellerinin başında işlerini yürütmelerinden sorumludur.

HABERCİ ŞEFİ YARDIMCISI
Haberci Şeflerinde olduğu gibi bu pozisyona ulaşabilmek için personelde yöneticilik vasfı ve oluşturduğu içeriklerle ön planda olan personel olmak gerekmektedir. Şefinin direktifleri doğrultusunda personellerin düzenini sağlayıp, içerik oluşturabilecekleri düzenlemeleri yapar.

KIDEMLİ HABERCİ
Oluşturduğu içerik ve gösterdiği performans sonucu bu pozisyona ulaşılabilir.

HABERCİ
Stajını tamamlamış ancak henüz yeni haberler oluşturmaya başlamış personel kademesidir. Bu pozisyonda ki personelden ajans yönetimi devamlı ve kaliteli içerikler beklemektedir.

STAJYER
MF_18  bünyesine henüz yeni katılmış, öğrenme aşamasında olan personeller bu konumda başlamaktadır. Ajans bünyesine dahil olduğu için " Ajans Personeli " olarak kabul edilirler aynı zamanda sözleşme imzaladıkları için stajyerlerin sözleşmelerinde ki şartları karşılamadan ajanstan ayrılmaları mümkün değildir.

DİSİPLİN KURALLARI

A.1) Verilen emir ve görevlerin tam ve zamanında yapılmasında, görev mahallinde kurumlarca belirlenen usul ve esasların yerine getirilmesinde, görevle ilgili resmi belge, araç ve gereçlerin korunması, kullanılması ve bakımından kusurlu davranılması kesinlikle yasaktır! Cezası, Uzaklaştırma olarak nitelendirilir.
A.2) Görev sırasında, devlet kurumu olan, LSPD - LSFD'nin işini zorlaştıracak, herhangi bir kusurlu davranışta bulunmak, kesinlikle yasaktır. Cezası, para ve uzaklaştırmak olarak ikiye ayrılır.
A.3) Haber Ajansına bağlı olan araçların, herhangi birine bilinçli bir şekilde zarar vermek, kesinlikle yasaktır. Cezası, işten atılmak olarak nitlendirilir.
A.4) Eğitim - Brifing toplantılarına, bildirmeden gelmemek - geç kalmak, yasaktır. Cezası, birincide uyarı, ikincide işten atılma olarak nitelendirilebilir.
A.5) İş yerinde veya olay yerinde, herhangi bir sebebten dolayı, iş arkadaşları arasında huzursuzluk çıkartan, iş kurallarını çiğnmek kesinlikle yasaktır. Cezası, direkt olarak işten kovulmak olarak nitelendirilir.
A.5) İş başında olduğunuz süreçte, sizden direkt olarak Haber Departmanı Şefi sorumludur. Her hangi bir sorununuzda, ilk başta Haber Departmanı Şefinizi bilgilendirmek zorundasınız. Bilgilendirmemenin cezası, duruma göre değişiklik gösterir. En fazla, işten atılma olarak nitelendirilir.
A.6) Haber Şefi veya Haber Departmanı Şefinden habersiz bir şekilde, brifing/toplantı/eğitim düzenlemek kesinlikle yasaktır. Düzenlemeden önce, haber şefi veya haber departmanı şefine bilgi verilmesi gereklidir.
A.7) Kasıtlı olarak, verilen emir ve görevleri zamanında yerine getirmemek, ağır ve yavaşlatıcı eylemlerde bulunmak kesinlikle yasaktır. İlk olarak, 3,000$ para cezası, ardından işten çıkartılmak olarak nitelendirilir.
A.8 ) Görev sırasında, yanında bulunan yetkili birisine söz veya fiziksel bir şekilde, kötüleyici - irdeleyici - küçük düşürücü laf etmek, kesinlikle yasaktır. Direkt olarak, işten çıkartılır.
A.9) Görev sırasında, sarhoş bir şekilde gelmek veya alkol içmek / kokmak kesinlikle yasaktır. Cezası, direkt olarak işyerinden atılmaktır.
A.10) İzin almadan, hiç bir şekilde izinli gibi işe gelmemek kesinlikle yasaktır. Cezası, ilk etapta 4,000$ para cezası. İkinci olarak işten direkt olarak atılmaktır.
A.11) Sahada, bir basın mensubuna yakışmayan haraketler sergilemek kesinlikle affedilemez, yasaktır. Cezası direkt olarak atılmaktır.
A.12) Verilen görevin, iş birliği içerisinde yapılmasına karşı gelmek. İş yerindeki bir kişi ile konuşmamaktan dolayı işin yavaşlayacağından, iş yerinde verilen görevlerde ortak çalışma yapmadan tek başına çalışma yapmak kesinlikle yasaktır.

ÖNEMLİ!
Bu kurallardan her hangi bir tanesinin ihlali sonucunda, kovulmanız halinde 1,000$ tazminat ödemeniz gerekmektedir.

Katılmak istiyenler bu formu doldursun https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSczlGBMRqB_zpv6JVl4HgWqqoCCSM1eVs2lLUN6YyTfvsYj1g/viewform?usp=sf_link

Çevrimdışı MustafaMert35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rajor Alezka Lv.16
Ynt: MF_18 Yeni Tanıtım ((Gübmür Gümbür geliyoruz))
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2018, 20:49:47 »
hangi logo sizce?

1

2

3

Çevrimdışı DREADZY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 17 Kasım 2021, 04:48
Toplam oynama: 1 gün, 7 saat
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2018, 20:53:02 »
hangi logo sizce?

1

2

3

Sonuncu logo ilgi çekici şahsi düşüncem.Başarılar bu arada

Çevrimdışı GAKSICI

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Meksikan
Son giriş: 03 Aralık 2019, 13:18
Toplam oynama: 33 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2018, 21:19:05 »
tanıtım ismine neden "yeni tanıtım" "gümbür gümbür geliyoruz" yazıyorsunuz, artık böyle şeyler amatörce duruyor, direkt birlik adını koy başlığa

Çevrimdışı MustafaMert35

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Rajor Alezka Lv.16
Ynt: MF_18 Ajansı Tanıtımı
« Yanıtla #4 : 27 Ağustos 2018, 09:41:14 »
Bayram nedeniyle dışarıdayım foyorafları telefondan yapamiyorum bu gun veya yarin donup yapicam

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 31 Ağustos 2019, 21:14
Toplam oynama: 83 gün, 20 saat
Birlik: ***** *rew