Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

[EKLENEBİLİR] Gazi Aydemir - Venom Club

Başlatan Gazi Aydemir, 24 Mayıs 2022, 12:17:05
Okunma sayısı 515 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Gazi Aydemir

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Daria Lv.32
Köken: Rus
Son giriş: 18 Ekim 2023, 11:46
Toplam oynama: 213 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)
Kira Sanvi Lv.32
Son giriş: 09 Ekim 2023, 19:41
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Pablo Moz Lv.32
Köken: Amerikan
Son giriş: 14 Ekim 2023, 10:07
Toplam oynama: 8 gün, 19 saat
[EKLENEBİLİR] Gazi Aydemir - Venom Club
« : 24 Mayıs 2022, 12:17:05 »

RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Çalışmadığım için aktifim, ek olarak iş yerimde zaman geçireceğim.]

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 1284.50, -1585.48, 13.54, 138.16
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
2.3 - İş yeri adı: Venom Club
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Club
2.5 - İş yeri interioru: Büyük Gece Kulübü

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: [IC] : Çocukluğumdan beri bir işletmem olsun istiyordum bu yüzden bir işletme açmanın tam zamanı olduğunu düşündüm.  Diğer bar ve club tarzı eğlence mekanlarında uyuşturucu tüketimi olduğu için insanlar fazla kolay eğlenemiyordu Venom Club bunların üstesinden geleceğini inanıyor, dışarıdaki çeteleşme ve uyuşturucu içen kişilerinde sosyalleşmesini sağlayacak bir ortam olacak. Alkol firmaları ve temizlik şirketleri ile anlaşmayı şimdidn yapan Venom Club ilerde güzel işler için imza atacak. Venom club'ın önümüzdeki ayların gideri için lojistik ağları ile anlaşma yapıp oralara çalışan ayarlıyacak ve paranın %12,5 kadar para alacak ve ilk aylarda Venom Club'ın giderleri buradan sağlanacak.

[OOC] : Bulunduğum kısımda aktiflik çok az olduğu için burada bar açma kararı aldık, Polina Daria karakteri tamamen legal olup içeride hiç bir şekilde il-legal bir girişimde bulunmayacak bu sayede legal rol yapan insanlar kavgasız bir şekilde iş yerimizden ayrılacak. iş yerinde sürekli etkinlik olacağı ve diğer departmanlara rol pası olacağı için gayet güzel olacağını düşünüyorum. Polis arkadaşlarımız gelip biraz nefeslenebilir, soğuk bir içecek alıp dinlenebilirler. City Hall'daki arkadaşlarımıza da aynı şekilde gelebilir.Her departmana ve her büroya kapımız sonlarına kadar açık.
Bu konuda açıklılık getiriyim il-legal rol yapan insanlarda barımıza gelecek, çeteleşmeyi önlemek ve onlarıda aramıza almak için güzel bir proje olacağına inanıyorum. Aynı zamanda kendimiz gibi olan legal dostlarımızı da güzel bir çevre ve ilişki ile  karşılamak istiyorum. Kuracağımız çevre ve ilişkiler sayesinde işlerimize odaklanabilir ortak projeler çıkarabiliriz. Aynı zamanda rol arayan ve iş arayan dostlarımıza da uygun bir ortam sunmak istiyorum. Ayrıca farklı roller de çeviren arkadaşlarımız da katılabilir, ortamımızda kendilerine rol bulabilirler. Müzisyen dostlarımıza da destek olmak için canlı müzik gibi etkinlikler yapmayı planlıyorum. Barda arkadaşların çalışma ortamında herhangi bir sorun yaşamayacağını garanti ediyorum, söylediğim gibi tamamen legal bir ortam olacaktır. Barda iş ortamı yaratacak ve yeni başlamış ya da tecrübeli rol arkadaşlarımızı bekliyor olacağım. Ara ara çekiliş gibi birkaç etkinlik yapacağım, değişik etkinlikler yapmayı planlıyorum. Bara geldiğinizde ruhu uyutan müziklerin aksine ruhu hareketlendiren ve insanların o tarzı beğenmese bile beğenmesini sağlayacak şarkılarımız ile kapılarımızı açacağım. Aldığım personellerle beraber bar içinde elbette rol döndüreceğim ve aktifliğini ayakta tutmak için gereken rolleri çıkaracağım.

3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Her bar burada anlattığı konsepti yapmıyor, benim barımda daha aktif ve sosyal bir ortam olacak haftada bir veya iki gün ücresiz alkol, artı olarak etkinlik ile devam edeceğiz.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Bulunduğum bölgede hiç bar veya club tarzı bir yer yok bundan istisaden orada aktiflik tutmaya çalışacağız.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Gazi Aydemir"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.[/q][/q][/q]

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Köken: Amerikan
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Gazi Aydemir - Venom Club
« Yanıtla #1 : 24 Mayıs 2022, 18:17:27 »
Karakterinizin hayat hikayesini sormuyoruz, iş yeri planını soruyoruz.

Çevrimdışı Gazi Aydemir

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Polina Daria Lv.32