Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

BenBonibon-Billiard Bar

Başlatan BenBonibon, 22 Mayıs 2022, 18:18:38
Okunma sayısı 304 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı BenBonibon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maya Rockman Lv.25
Köken: Amerikan
Son giriş: 02 Kasım 2023, 13:45
Toplam oynama: 167 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Matthew Lux Lv.25
Son giriş: 19 Şubat 2023, 23:16
Toplam oynama: 0 gün, 21 saat
BenBonibon-Billiard Bar
« : 22 Mayıs 2022, 18:18:38 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: 1 haftanın 5 günü gibi bir süreçte aktif olabilirim, günün 1-2 saatini ayırırım.

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 2359.32, -1312.56, 24.00, 141.13
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
2.3 - İş yeri adı: Billiard Bar
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): Bilardo salonu.
2.5 - İş yeri interioru: Billiard Bar

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: IC: Aasaf amcanın Babette'ye çalışması için emanet etmiş olduğu bu işyerini aktif ve güvenilir bir yer haline getirmek. Bu işyeri sayesinde şehirin doğu tarafında yeni bir düzen kurmak. Elde ettiği gelirle muhasebe ofisi açıp işlerini büyültmek. Aasaf amcanın Babette'ye vermiş olduğu emeklerin karşılığını vermek. OOC: henüz yeni nc attım. Karakterimin kökeni Afrika'ya dayanıyor ve Aasaf adlı yaşlı bir adam Babette'ye çok yardımda bulundu. Aasaf, Babette'yi bilardo salonunda çalıştırdı, evinde ağırladı ve şehirin doğu kısımına alıştırdı. Ben bu işyeri sayesinde rol çevremi genişleteceğim, benim gibi rol arayışında bulunan insanları bir birlerine kavuşturacağım. Bu işyeri sayesinde kazandığım IC parayla bir muhasebe ofisi açıp legal birliklerede rol çıkartacağım.
3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İşyerim bir bilardo salonu olduğu için klasik bilardo oyunları ve ufak yarışmalar olacak. Bir bilardo salonu olduğu için alkolü içecekler, alkolsüz içecekler ve sıcak içecekler bulunucak. Aynı zamanda tost gibi basit yiyeceklerde satılacağı için insanlar burada tıpkı bir kafe ya da barda gibi de eğlenebilecek. Sunucuda çok görülmemiş rolleri insanlar burada deneyimlemiş olucak. (bilardo rolleri) Aynı zamanda insanlar yeni rol partnerleri bulucak. İnsanlara hem legal hemde rol yaparak para kazanabileceği bir ortam sunacağım. Bilardo salonunda garsonluk vb işler yaparak para kazanabilecekler. Diğer işyeri rolleri çevirenler gibi realist olmayacak şekilde roller çevirmeyeceğim. (günde 10k para verme ya da direk işe alma rolleri gibi) daha çok realistliğe ve rol kalitesine önem vereceğim.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: En basit örneği olarak bulunduğu bölgeye aktif bir rol ortamı sağlayacak. Bilardo salonu çok fazla görülmemiş bir konsept olduğu için insanların dikkatini çekicek. İyi rolcülerin ve rol arayışında olan insanların bir birine kavuşmasını sağlayacak. Doğu yakasına açtığım için oradaki çetelere+taksicilere rol imkanı sağlayacak. Aynı zamanda son zamanlarda çok aktiflik görülmeyen doğu yakasına yeniden insan çekicek. Bulunduğu bölgeye bilardo rolleri gibi farklı roller sunucak ve insanların yeni rol partnerleri bulmasını sağlayacak.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "BenBonibon"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı BenBonibon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maya Rockman Lv.25
Matthew Lux Lv.25
Ynt: BenBonibon-Billiard Bar
« Yanıtla #1 : 23 Mayıs 2022, 21:11:22 »

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
« Yanıtla #2 : 24 Mayıs 2022, 18:16:51 »
Yanıtları detaylandırın.

Çevrimdışı BenBonibon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maya Rockman Lv.25
Matthew Lux Lv.25
« Yanıtla #3 : 24 Mayıs 2022, 19:54:30 »
biraz daha uzattım. yetersizse bana kelime sınırı verebilirsiniz, kelime sınırını doldururum.

Çevrimdışı BenBonibon

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Maya Rockman Lv.25