Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Hephaist - Gladıo Main Office

Başlatan Hephaist, 20 Mayıs 2022, 14:17:58
Okunma sayısı 378 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hephaist

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İrlandalı
Son giriş: 31 Aralık 2023, 15:07
Toplam oynama: 123 gün, 1 saat
Birlik: ***** *ang
Leah Martina Lv.27
Köken: İskoçyalı
Son giriş: 31 Aralık 2023, 15:11
Toplam oynama: 68 gün, 7 saat
Chen Li Jing Lv.27
Köken: Çinli
Son giriş: 31 Aralık 2023, 15:12
Toplam oynama: 0 gün, 17 saat
Hephaist - Gladıo Main Office
« : 20 Mayıs 2022, 14:17:58 »
RINA ROLEPLAY — OFİS BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi ofisine ayırabilirsiniz?: Genellikle hergün aktifim günde 3-4 saatimi ayırabilirim.

Ofis Bilgileri:

2.1 - Ofis koordinatları(/pos): 914.08, -1003.86, 37.99, 191.77
2.2 - Ofis lokasyonu(ekran görüntüsü):
Ofis Konumu Görseli
2.3 - Ofis adı: Gladıo Main Office
2.4 - Ofis tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): diğer.
2.5 - Ofis interioru: Vuzy Ofis

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: Karakterim temiz gözükmeye çalışan mafya liderlerinden birisi. Paralarını aklamak için şehirli önemli yerlerde bir çok işletmeye sahip. Ofis standart gibi gözde bir işletmeyi bünyesine katarak parasını aklayacak. Bunun yanında şehirde ki ismini daha çok duyurmayı düşünüyor. Göçmenlere bu işyerinde iş fırsatı vererek hem liderliğine garanti altına alacak hemde işyerinden büyük paralar kaldıracak. OOC olarak bir birlik yönetiyorum, birliğimde bir çok ünlü işyerini alarak ismimizi duyurmak ve işyerini sürekli aktif yaparak işyerini şehirde marka değerinde olmasını hedefliyorum artı olarak sunucuda ki ve birliğimde ki insanlara rol paslayacağım.
3.2 - Ofisinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: Ofis şehrin gözde yerlerinde, insanlara iş olarak rol paslıyacağım. Büyük bir Ofis olacağı için içeriye bir çok işçi gerekiyor bunun yanı sırasında bir çok etkinlik düzenleyerek işyerinin ismini çıkaracağım ve adeta bir rol yeri olmasını sağlıyacağım.
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Vinewood tarafında  işyerleri aktif değil uzun zamandır. Açacağım Ofisi rol alanına çevireceğim, aktif olarak insanların rol yapacağı bir yer olacak. Ofisi uzun süreli aktif etmeye dikkat edeceğim, bu sayede orada rol yapmaktan zevk alan insanlara rol alanı yaratacağım.

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Hephaist"; Ofis başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem ofisimin silineceğini onaylıyorum.

Çevrimdışı noro

Bölüm Moderatörü
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Hephaist - Gladıo Main Office
« Yanıtla #1 : 20 Mayıs 2022, 17:44:29 »