Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

VIP ve bazı araçlar üzerine;

Başlatan Mr_Nobody, 25 Ağustos 2018, 05:30:34
Okunma sayısı 331 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mr_Nobody

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 15 Mayıs 2023, 01:57
Toplam oynama: 94 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)
VIP ve bazı araçlar üzerine;
« : 25 Ağustos 2018, 05:30:34 »
Sanchez, NRG ve modifiyeli Sultan'da plaka bulunmuyor. Bazı başka araçlarda da bulunmuyor olabilir, bilmiyorum. Bu araçları alanlar rahatlıkla drive-by, polis kaçma gibi durunların içerisine dalabiliyor, çünkü plakaları yok. Bu araçlara bir şekilde plaka eklenirse güzel olur, ve PD de rahatlıkla araçlara ceza kesebilir, kayıtları bu plakalardan inceleyebilir. Ayrıca burada bir mantık hatası var, vizüel olarak bu araçlarda plaka yok ancak sürücü koltuklarına binildiğince plaka çıkıyor "LS P1D1K 59" gibi.. Pekala bu araçların vizüel olarak plakaları nerede? Yok.. Biz rolsrl olarak plakaya bakıyoru, sonrasında kilidi açıktır diye dua edip araca biniyoruz ve plakayı inceleyior veya inceleyemiyoruz. İncelediğimiz zaman ise mantığa yatkın olmayan bir rol ortaya çıkıyor;
-Plakası şu Officer Terres.
-Tamam, peki plaka nerede?
-...

Bu rollerin mantığa yatkın hale gelmesi için bu araçlara ve plakası olmayan diğer araçlara bir şekilde plaka getirilmeli, çünkü bu araçlar sayesinde "Hadİ moRuQ PD e sıKaQ" rolleri çıkıyor, ve sayıca ve ekipmanca üstün olunduğunda hiçbir şansımız olmuyor.. PD'i "ilah" yapmak için demiyorum bunu, rollerin mantığa yatkın hale gelmesi için diyorum bu arada, lütfen "PD daha ne olacak jesus mu christ mi?" gibisinden ibarelerde bulunmayınız.

VIP araçları kiralanabilir olmalı, çünkü bir Infernus, bir NRG kimbilir kaç para iken 1 aylığına da olsa bedava oluyor, zevkini çıkarıyor. Bir nevi Pay2Win'e dönüyor bu araç mevzusu yani, bence. Halbuki araçların kalitelerine göre bir kiralama bedeli olsa, ne bileyim, Infernus 1.5k NRG 1.5k Bloodring Banger 0.5k falan, bu Pay2Win olayı azalır.

Kiralanan araçları kiralandıkları süre boyunca o kişiye kayıtlı olması. VIP kiralama gelirse bu olay daha da güzelleşir. Çünkü irl de bir araç kiraladığınızda, bir hotelde kaldığınızda, bu kayıtlara geçiyor, ve bir problem olduğunda kolluk kuvvetleri bu saatte bu araç bu kişideymiş diyebiliyor. Ancak burada, bu durum böyle değil. Polise sıkan, durmayan araç siyah-mor ise büyük sıkıntı! Zaten hız birimi pek aktif değil. Infernus'u aldım VIP Lounge den araba çalayım, polise sataşayım, polise sıkayım gibi durumlar ortaya bolca çıkıyor. Plakayı aldık şans eseri diyelim, gerisi? Gerisi yok, plaka "     " üzerine kayıtlı gibi gözüküyor, elimiz kolumuz bağlanıyor. Kiralık araçmış gibi rol yapılmıştı PD'e ilk girdiğimde, plaka kayıtları incelendi falan, rol yarım saat sürdü en az, ama adam geldi mix diye şikayet açtı. Yarım saat çöpe, memura yaptırım, yıldızın kalkması, vuuu... Rol çöp oldu, çöp. Demek istediğim, kiralanan bir aracın plakası kiralama süresi boyunca kiralayan kişiye kayıtlansa, süre bitince spawnlanınca kayıt gitse daha kolay, daha realistik, daha mantığa yatkın olur diye düşünüyorum.

Bu ne böyle hepsi PD yararına olacak şeyler? Değil mi? Mantığınızı çalıştırmaya davet ediyorum sizleri, ben PD üyesiyim, benim sıkıntılarımdan birkaçı bunlar. Dolayısıyla kendi problemlerimi çözmeye çalışacağım elbette. Çünkü arkadaşlar, gen, bencildir.

Destekleyenlerin neyi desteklediklerini, desteklemeylerin neyi ve neden desteklemediklerini belirtmeye davet ediyorum, geliştiricilerin, saygıdeğer programlama üyelerinin kabul edildiği takdirde yiyecekleri küfürü azaltma niyetiyle. Lütfen tamamını okuduktan sonra yorumda bulunun ayrıca, rica ediyorum.

((telefon))

Çevrimdışı Lonnely

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 14 Ekim 2023, 20:55
Toplam oynama: 282 gün, 12 saat
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:12
Toplam oynama: 0 gün, 18 saat
Köken: Meksikan
Son giriş: 01 Ağustos 2023, 19:11
Toplam oynama: 0 gün, 8 saat
Ynt: VIP ve bazı araçlar üzerine;
« Yanıtla #1 : 25 Ağustos 2018, 07:05:32 »
Hepsini destekliyorum.

Çevrimdışı Tunahann

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 01 Ekim 2019, 20:22
Toplam oynama: 17 gün, 5 saat
« Yanıtla #2 : 25 Ağustos 2018, 07:16:15 »
Desteklemiyorum.

Çevrimdışı Nang

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 09 Ekim 2020, 07:14
Toplam oynama: 123 gün, 21 saat
Birlik: ******cus
« Yanıtla #3 : 25 Ağustos 2018, 07:20:22 »
Plaka olayının iki çözümü var. Birincisi ya kural getirilip plakası gözükmeyen araçlarda "plaka yok rolü yapılamaz" denilmeli, eğer yapılırsa da bug abuse kapsamına girmeli.
İkincisi ise yeni bir sistem getirilmeli ve isteğe bağlı, komut doğrultusunda araçların sağ arka çamurluklarında plakaları gözükmeli. Şu anda PD araçlarının ekip kodlarının gözüktüğü gibi.

Çevrimdışı Asilbreak

Bağışçı
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 18 Nisan 2022, 08:02