Selamlar, Rina roleplay'e uzun süre önce başladım, Normal bir şekilde oynarken Soyadı Dalton olan kişilerin birliği ile düşmanlık aldım, kişilerle çatışırken .exe uzantılı renko kullandıklarını anlayınca ve rk edilince sinirlendim ve arkadaşımın 2 ay önce attığı sobeiti indirdim ve 3. parti dosyalarla rina roleplay'e soktum, İlk önce Dalton soyadlı kişilerden intikamımı aldıktan sonra arkadaşlarımla polislerin arasında çatışma oldu, bisiklet ile air kalkarak çatıya geçtim, Artsyz beni freezledi ve nasıl çıktığımı söylememi istedi, freeze'mi kaldırırsan gösteririm dedim ve kaldırdı. Kaldırdıktan sonra bir kaç deneme ile çatıya çıkmaya çalıştım olmadı. Ban yiyeceğimi anlayınca arkadaşlarımı kurtarmak amacıyla airbreak kullandım, bunun için çok pişmanım, bir daha kullanmayacağım, özür dilerim.
Seviye: 15
Yasak No: 19324
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://cdn.discordapp.com/attachments/975488053567168602/975488125017145434/sa-mp-651.png
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam doğruydu.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Airbreak
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Hatırlamıyorum.