Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Becerikli Pd Kendini Gene Göstermeyi Becerdi!

Başlatan ananagangbang, 24 Ağustos 2018, 20:03:29
Okunma sayısı 738 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı akcha

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Josh Sawyer Lv.18
Köken: Amerikan
Son giriş: 16 Haziran 2023, 21:33
Toplam oynama: 52 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Becerikli Pd Kendini Gene Göstermeyi Becerdi!
« Yanıtla #10 : 25 Ağustos 2018, 11:53:52 »
Keşke PD'den olan arkadaşımız kemerini çıkarsaydı , taserin etkisiyle kızarmış tavuk gibi olacak yoksa XD

Çevrimdışı Hydraizm

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 26 Kasım 2022, 18:40
Toplam oynama: 192 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Beceriksiz Pd Kendini Gene Göstermeyi Becerdi!
« Yanıtla #11 : 25 Ağustos 2018, 16:49:58 »
Şimdi, o kemersiz suya atladıysa o arkadaş CK olmalı değil mi? @Hydrazim
Evet, gerekli işlemler uygulanır. Fakat, çıkarmış mı çıkarmamış mı net bir kanıt göremiyorum. Eğer çıkarmadığına dair net bir kanıt varsa forum PM ile bana ulaşabilirsiniz. Onun haricinde, genel olarak her tarafta PD'yi kötüleme çabasındasınız. Sebebini anlayamıyorum, sırf "başarılı" çıktığı için ve PD üyeleri de role uyduğu için beceriksiz mi oluyor? 15 dakika suda yüzdükten sonra diyorsunuz, 3 dakika sonra yakalanıyorsunuz. PD sizin eleştirebileceğiniz duruma düşmedi, düşemez de. Bir şeyleri görmeden yargılarsanız, bu ön yargı olur. Öncelikle bir kaç durumu görüp, ondan sonra yargılayabilirsiniz.