Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Yeni Zenci Skinleri İçin.[ERKEK]

Başlatan Varess, 24 Ağustos 2018, 18:15:50
Okunma sayısı 875 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ketcapin

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Rus
Son giriş: 13 Kasım 2023, 02:08
Toplam oynama: 107 gün, 22 saat
Birlik: ****** *NGX
Köken: Amerikan
Son giriş: 13 Kasım 2023, 02:05
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Yeni Zenci Skinleri İçin.[ERKEK]
« Yanıtla #10 : 27 Ağustos 2018, 12:09:48 »
Şimdi burada ZENCİ SKİNLERE ZATEN ÇOK ÖNEM VERİLİYOR BAYAZ SKNİLERE ÖNEM VERİLSİN DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM. 250 küsür beyaz skin 50 küsürde siyahi skin var utanmadan yazıyorsunuz birde DESTEKLİYORUM KADEŞİM+1

Dostum Siyahi skinlerin 20 si çürük, Beyaz skinlerin 240 tanesi çürük. Arada böyle bir fark var. Çoğu Kullanılmayacak kadar kötü.

Çevrimdışı Baguvix11

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #11 : 27 Ağustos 2018, 16:45:11 »
Şimdi burada ZENCİ SKİNLERE ZATEN ÇOK ÖNEM VERİLİYOR BAYAZ SKNİLERE ÖNEM VERİLSİN DİYEN ARKADAŞLARA SESLENİYORUM. 250 küsür beyaz skin 50 küsürde siyahi skin var utanmadan yazıyorsunuz birde DESTEKLİYORUM KADEŞİM+1

Dostum Siyahi skinlerin 20 si çürük, Beyaz skinlerin 240 tanesi çürük. Arada böyle bir fark var. Çoğu Kullanılmayacak kadar kötü.
Ben çürüğü kastetmiyorum dostum ayrıca kime göre çürük kime göre efsane o skinler bende burda oturduğum yerden "eeğğe siyahi sikinler zoten cok var beyaz gotorolson oeğeğe" diyenlere burda laf atıyorum çürük dediğin başkasına göre harika bir skindir belki.

Çevrimdışı Cybersing

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #12 : 27 Ağustos 2018, 23:09:52 »
6. skin gelebilir, o tarz skinden birkaç tane daha var kişiler kıyafet değiştirme v.s rol yapabilir?

Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İspanyol
Son giriş: 15 Nisan 2024, 04:19
Toplam oynama: 114 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)