Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Mülteci sorunu

Başlatan Zweisamkeit, 07 Mayıs 2022, 21:51:20
Okunma sayısı 1140 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
Köken: Amerikan
Son giriş: 27 Nisan 2025, 15:45
Toplam oynama: 116 gün, 21 saat
Birlik: ******* *lub
Son giriş: 23 Temmuz 2024, 16:41
Toplam oynama: 3 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Mülteci sorunu
« : 07 Mayıs 2022, 21:51:20 »
Biliyoruz ki son zamanlarda savaşlardan dolayı birçok ülkenin vatandaşları Türkiye'ye geldi.  Oyun dışı sohbette konuları açılmış fakat konu fazla ırkçılığa girdiği için kapatılmış. İstanbul'da yaşıyorsanız türkçe konuşan insanların azıklıkta olduğunu rahatlıkla görebilirsiniz. Kaldırımda yürürken Rusça,arapça,fasça gibi birçok dili işite biliyorsunuz. Göçmenler sınırdan kafasına göre girip çıkabiliyor. Ne kimlik sorgulanıyor nede başka bir şey. Katilleri, sapıkları, hırsızları bilmeden içeri almış oluyoruz. Yaşadığım yerde türkçe tabela bulmak çok zor, hepsi arapça yazılarla kaplanmış. Savaştan kaçan halk bayram tatili için suriyeye geri gidip geliyorlar. Son zamanlarda gündem olmasının sebebi mülteci insanların metroda, marmaray'da kadınların fotoğraflarını çekmesi ve sosyal medyada paylaşması. Geçen birkaç mütleci toplanıp birilerine ateş etmiş ve birilerini öldürmüş. Bu artık güvenlik sorunu olmuştur bana göre. Sizinde yorumlarınızı bekliyorum.
4

Çevrimdışı Nyron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Ynt: Mülteci sorunu
« Yanıtla #1 : 07 Mayıs 2022, 21:59:28 »
tüm medeniyetsiz insanlar bize denk geliyor, biraz medeniler denk gelse bari :d
2

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #2 : 07 Mayıs 2022, 22:01:05 »
tüm medeniyetsiz insanlar bize denk geliyor, biraz medeniler denk gelse bari :d
Dostum avrupa Unicorn istiyor, at değil
2

Çevrimdışı Zweisamkeit

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jesse Bean Lv.23
« Yanıtla #3 : 07 Mayıs 2022, 22:05:50 »
Avrupa kendini her bakımdan geliştiriyor. Vasıfsız bir insan yerine parlak insanlar alarak kendilerine iyilik yapıyor. En büyük iyiliği de Alman aşısını geliştiren iki türk. Zeki insanlar ülkeyi terk edip gidiyor, geriyede unicorn değil at kalıyor.
2

Çevrimdışı VARDAR

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 13 Ocak 2024, 02:06
Toplam oynama: 128 gün, 4 saat
« Yanıtla #4 : 07 Mayıs 2022, 23:48:55 »
Ülkemize istediği gibi çıkıp giren, tecavüz edip adam bıçaklayan, taciz edip gasp yapan, hırsızlık yapan, ülkesine bayramlaşmaya giden, Türk'lerle dalga geçen, Türk bayrağını indirip afgan, arap bayrağı diken benim ülkemde mülteci olamaz. Gerçi 13 yıldır burdalar artık vatandaş oldular Türkler kendi vatanında 4.Sınıf vatandaşı oldular. Mustafa Kemal Atatürk'ün bir sözü vardır; ''TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR!''
2

Çevrimdışı LilPeep

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:12
Toplam oynama: 18 gün, 22 saat
Köken: Rus
Son giriş: 23 Şubat 2025, 04:27
Toplam oynama: 179 gün, 11 saat
Köken: İngiliz
Son giriş: 08 Mart 2025, 22:33
Toplam oynama: 33 gün, 15 saat
Köken: İspanyol
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:05
Toplam oynama: 27 gün, 23 saat
Köken: Fransız
Son giriş: 19 Nisan 2025, 02:14
Toplam oynama: 0 gün, 6 saat
« Yanıtla #5 : 07 Mayıs 2022, 23:52:26 »
Bence neden aldığımızı değil alınmasına izin verenleri sorgulamamız lazım. Sonuç olarak Avrupa nitelikli ve sınırlı sayıda alıyor yarın bir gün başımıza afganlardan veya suriyelilerden dolayı bir şey gelse allah korusun bıçaklansak veya bir yakınımıza bir şey yapsalar olay faili meçhul ölen ise kim vurduya gitmiş oluyor. Alınanların kim olduğu neci olduğu belli değil. Potansiyel tacizci, tecavüzcü, hırsız, katil hepsi ülkede. Ayrıca salak saçma geleneklerine de birlikte getiriyorlar. Çok zeki halkımızın bazı kesimleri ise din kardeşimiz diyip ve müslümanlığı araplaşmak sanıp bunlara ortak oluyor. İktidar değişirse zamanla ülkeden kovulacaklarını düşünüyorum. Aksi takdirde işin sonu iç savaşa kadar gider diye tahmin ediyorum. Pat diye çıkmaz ama önümüzde ki 10-20 yıl içinde halkın canına tak ederse halk sessiz kalmayacaktır. Bugün gelsin diyenler yarın bir gün yakınlarına bir şey olunca arap düşmanı kesilecekler.
2

Çevrimdışı Nyron

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #6 : 08 Mayıs 2022, 01:22:34 »
Bence neden aldığımızı değil alınmasına izin verenleri sorgulamamız lazım. Sonuç olarak Avrupa nitelikli ve sınırlı sayıda alıyor yarın bir gün başımıza afganlardan veya suriyelilerden dolayı bir şey gelse allah korusun bıçaklansak veya bir yakınımıza bir şey yapsalar olay faili meçhul ölen ise kim vurduya gitmiş oluyor. Alınanların kim olduğu neci olduğu belli değil. Potansiyel tacizci, tecavüzcü, hırsız, katil hepsi ülkede. Ayrıca salak saçma geleneklerine de birlikte getiriyorlar. Çok zeki halkımızın bazı kesimleri ise din kardeşimiz diyip ve müslümanlığı araplaşmak sanıp bunlara ortak oluyor. İktidar değişirse zamanla ülkeden kovulacaklarını düşünüyorum. Aksi takdirde işin sonu iç savaşa kadar gider diye tahmin ediyorum. Pat diye çıkmaz ama önümüzde ki 10-20 yıl içinde halkın canına tak ederse halk sessiz kalmayacaktır. Bugün gelsin diyenler yarın bir gün yakınlarına bir şey olunca arap düşmanı kesilecekler.
ne güzel yazmış adam ya
2

Çevrimdışı fikofak

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Jack Hughes Lv.17
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 22:10
Toplam oynama: 44 gün, 18 saat
Birlik: ********* MC
Earl Cohen Lv.17
Son giriş: 03 Ağustos 2023, 03:05
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ********* MC
« Yanıtla #7 : 08 Mayıs 2022, 01:36:27 »
Bu konunun benzerleri niye kapatıldı :-D
2

Çevrimdışı SPACE COWBOY

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Mayıs 2022, 12:39
Toplam oynama: 3 gün, 11 saat
« Yanıtla #8 : 08 Mayıs 2022, 01:39:43 »
bu konunun açılıp yaygınlaşmasından sorumlu olan vuslat'a 10 gün daha ban atar mısın @Libertas  :hihi:  :-D
1

Çevrimdışı Libertas

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 18 Şubat 2024, 15:00
Toplam oynama: 278 gün, 18 saat
Son giriş: 01 Şubat 2024, 07:40
Toplam oynama: 3 gün, 20 saat
Son giriş: 28 Ocak 2024, 00:40
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
« Yanıtla #9 : 08 Mayıs 2022, 13:01:20 »
bu konunun açılıp yaygınlaşmasından sorumlu olan vuslat'a 10 gün daha ban atar mısın @Libertas  :hihi:  :-D
Ne güzel yazmışsın öyle. :hihi: Keşke benim yazdığım şeyi de okuyup anlamış olsaydın. Mülteci sorunu olmadığını söylemiyorum ki ben. Bunu söylemek zaten akıl kârı değil. Yalnızca ırkıçılık yapıp direkt olarak bir millet hakkında genellemede bulanları yasaklıyorum. Bu konuda olacak şekilde tartışılabilir, bunda bir sorun yok. Konu sahibi ırkçılık yapmaya başlarsa bu konuda kapatılır, bu konu sahibi de yasaklanır. Mülteci karşıtlığı ırkçılık, ırkçılık mülteci karşıtlığı değildir. Arada fark var.
1