Arkadaşım döviz sisteminde para bugu bulmuştu. O gün içerisinde bana oyunu bırakacam dedi ve bana bir miktar para attı. Attığı para miktarı düz 8.000.000$ idi. Ben de bu paranın kaynağını sorunca da "her şeyimi bırakıyorum, üzerimde emeğin çok, hepsi senin" gibisinden bir cümle kurdu. Ben de şaşkınlık ile tamam dedim. Akşamında gel ev alalım dedi, peki dedim. Ev bakınıyorduk etraftan. Güzel ev bulmuştuk. Tam alacaktık evi Emre II adlı yetkili arkadaşımı çekti yanına, daha sonra benim yanıma geldi, roldeydim o sıra. Müsait bir yere geçtim ve Emre II de yanıma gelip arkadaşı çekti. Arkadaşı çekmesi ile birlikte benden arkadaşımın bana atmış olduğu parayı istedi, ben de kuruşu kuruşuna parayı verdim Emre II adlı admine. Daha sonrasında Emre II adlı admin arkadaş ile ben araca binmiş gideceğimiz sırada aracın üzerinde "bu da Hera'nın size hediyesi" gibi bir şey dedi, biz de şaşırdık. Kesin ban yiyorum diye düşündüm ve baktım ki Emre II arkadaşıma 1.000.000$ miktarında ödül olarak para attı. Çok şaşırmıştım. Daha sonrasında olay da bundan ibaret dillendirmeden kapandı. Bu olaydan bir hafta geçtikten sonra da arkadaş ile pm konuşmamız sırasında gel altı milyon çekilişimize katıl dedi, ben de "bir hafta önce para bugu buldu arkadaş, yiyip içip gezdik" gibisinden bir cümle kurdum, keşke kurmaz olaydım. Böyle bir şey de yoktu, loglardan bakılabilir. Tamamen aradan sıyrılmak amaçlı böyle bir cümle kurdum. Ardından R3FL3X adlı admin de pmden konuşmalarımızı görmüş, galiba anlık bir olay anladı konuşmamızı. Sonrasında da ban yedim işte kalıcı bir şekilde. Olay bu kadar. Tek bir cümlem yüzünden böyle bir ban yemem çok koydu. Gerekli özrümü, hatamı dile getirdim zaten. Olayın üzerinden bir hafta geçmiş, olay bitmiş ama ben ban yedim. Tek bir cümlemden yani. Bir aylık ban olsa neyse, jail yesem neyse diyecem hakettim, kalıcı ban bence haksızlık olduğunu düşünüyorum.
Seviye: 18
Yasak No: #18962
Yasağınızın Ekran Görüntüsü: https://www.hizliresim.com/l3gw7aj
Yasaklama Türü: Client Ban
Yasaklama Süreniz: Kalıcı Ban
Hatalı bir yasaklama mı yaşadınız?: Yasaklanmam hatalıydı.
Hangi ihlalden dolayı yasaklandınız?: Bug Abuse
Yalan/yanlış bilgi verdiğim takdirde...: Okudum, anladım ve tereddütsüz bir şekilde onaylıyorum.
Tüm karakterleriniz: Franziska Fabron