Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Thgees - Purple Bar

Başlatan Thgees, 05 Mayıs 2022, 14:42:06
Okunma sayısı 456 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Thgees

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 17 Mayıs 2022, 18:07
Toplam oynama: 32 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Adela Belov Lv.18
Köken: Rus
Son giriş: 11 Nisan 2022, 16:01
Toplam oynama: 0 gün, 0 saat
Thgees - Purple Bar
« : 05 Mayıs 2022, 14:42:06 »
RINA ROLEPLAY — İŞ YERİ BAŞVURUSU

Bu başvuru tamamen OOC olup, adayların sistemde değerlendirilmesi için bir yol görevi görecektir: IC/OOC koşullar nedeniyle kabul edilmeyebilirsiniz. Her soruyu yeterli bir düzeyde cevaplayın, çaba eksikliği başvurunuzu hızla çöplüğe atacaktır. Bölüm 3'te uzun cevap sorularını yazarken lütfen mümkün olduğunca ayrıntılı ve düzgün Türkçe ile doldurunuz. Her bölüm için birden fazla paragraf söz konusudur, bu soruları yeterince cevaplamak için gereken kadarını yazmanızı bekleriz.Yapacağınız yorumlar mantık çerçevesi içerisinde olmalıdır. Saçma düzeyde yorumlar başvurunun reddedilmesine yol açar.

Genel Bilgiler:

1.1 - Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: Her gün 6-7 saat

İş yeri Bilgileri:

2.1 - İş yeri koordinatları(/pos): 1471.43, -1178.01, 23.92, 216.34
2.2 - İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
2.3 - İş yeri adı: [Purple Bar]
2.4 - İş yeri tipi(Bar, Club, Restaurant, Pub, Cafe, diğer): [Bar]
2.5 - İş yeri interioru: [Bublic Bar]

Kişisel Bilgiler:

3.1 - İşinizin detaylı bir planını yazın, IC ve OOC: OOC:Gerektiği zaman buraya toplanabiliceğimiz bir mekana ihtiyaç duyduk ve ardından burayı seçtik. Arkadaş arasında yapılan rollere katkısı olacğını düşünüyoruz.
Sunucuda rol arasında kumarın çok fazla dönmediğini gözlemledik ve bize bu barın içinde Legalerden habersiz kumar kuralım fikri geldi herkes olumlu baktı bu fikre
ve gerçekten güzel zevkli roller çıkaracağımızı düşünüyoruz. Barı sürekli aktif tutmaya çalışıcağız yeri gelicek çekilişlerde yapmak istiyoruz bardaki ziyaretçilerimiz arasında.
IC:Alfred Clarke Ve Mark Clarke'ın Babası Mike Clarke Kanada'da büyük bir bar sahibiymiş Alfred ve Mark küçüklüğünden beri günlerini Purple Barda geçirirmiş
Bu barın arka tarafı İl-legal bir kumar haneymiş Alfred ve Mark barın bu yüzünü ne kadar bilselerde kimselere söz etmezmiş çünkü o kumar masasına oturan sadece seçkin
kişilermiş o yüzden pek fazla söz etmezlermiş. uzun yıllar Mike Clarke bu barı bu şekil işletmiş ama tek hatası 2015 yılında bir rus mafya babasını kumar masasına davet
etmesiymiş yaklaşık bir ay boyunca düzenli olarak bu rus mafya babası yani Sergey Petrov kumar masasına gelirmiş taki bir gün kumarda batıncaya dek battıktan sonra sinirine
hakim olmayıp kazanın kişiyi yani Alex Adams tam kafasından Beretta ile vurmuştur ve bu olay bütün kumar camiyasında duyulunca bir daha kimse Mike Clarkenin masasına oturmamış.
öte yandan Alex Adamsın oğuları İntikam için Sergey Petrovun peşine düşmüştür Yaklaşık bir ay aradıktan sonra bulunmayan Sergey Petrov, Alex Adamsın oğuları Mike Clarke'ın peşine
düşmüştür kısa süreli aramadan sonra bulunan Mike Clarke Alex'in oğuları tarafından Ya Sergeyi bize verirsin yada ölürsün diye benzer Tehtidler ile karşılaşan Mike Sergeye ne kadar
ulaşmaya çalışsada ulaşamadı Alex'in oğuları Mike'ı tam üç yerinden bıçaklayarak barın içinde can’ını almışlardır. Miras olarak Alfred'e Ve Mark'a Babasının Barı ve arabası kalmıştır.
Mark'ın ve Alfred'in Bilmediği bir şey vardı Babasının borçları. Alfred ve Mark barı üç ay kadar işletikten sonra Bara haciz memurları gelir ve Bara elkoyarlar artık bir gelir
kaynakları olmayan iki kardeş  Başka bir yerde çalışmaya başlarlar fakat  Evin kirasını ödiyecek durumları bile yoktu  ve ikisi birlikte babasının eski tanıdıklarından yardım almak isterler
Eskidende tanıdıkları bir Silah Tüccarı olan James Gray’den yardım isterler James Gray yardım etmek yerine bana çalışın der ve Alfred ve Mark o günden sonra silah satıcılığına başlar  bir miktar para biriktirdikten sonra şehri terk ederler ve Los Santos şehrine gelirler ve Los Santos şehirinde’de madi anlamda zorluk Çeken Alfred Ve Mark eski işleri olan Silah tüccarlığına başlamak için işe koyulurlar gerekli yerden silahları temin etikten sonra tek sorunları silahları piyasaya sokup satmak kalır.
Alfred Ve Mark silahları teker teker satmak için şehrin Çeşitli yerlerinde vakit geçirirler vakit geçirdikleri yerde insanlarla tanışıp arkadaş edinen ikili ufak çaplı bir çevre  yaptıktan sonra silahlarıda satmaya başlar  ve böylece şehirede biraz tanınırlar arakdaşları ile vakit geçirmeyi seven ikili arakdaşları ile  eğlenmek için bir mekan ararken bir bara giderler ve Alfred ve Mark o eski günleri hatırlarlar ardından bu anılarını arkadaşlarıyla paylaşırlar arkadaşları bu kadar tecrübeniz varsa burdada bir bar açsanıza der Alfred Ve Mark başta biz yapamayız tek başımıza desede sonradan ikiside bu fikri kabul eder ve bar açmak için işlere koyulurlar arkadaşlarındanda destek alırlar ve silah tüccarlığından kalan birikim ile bar açmak için işlemlere başlarlar.

3.2 - İş yerinizde oyunculara ne gibi bir rol imkanı sağlayacağınızı anlatın: İlk öncelikle planlardada bahsetiğim gibi ön tarafı normal legal bar olucak arka tarafı ise il-legal bir kumar hane olucak biz burada yeni oyuncularada rol paslamak için onları güvenlik barmen benzeri işlerle rollerine katkıda bulunucağız öte yandan şehirdeki  il-legaleri tanıyarak onlarla rol yaparak güvenini kazanıp kumar masamıza davet ediceğiz hemen hemen hafta barımızda çekilişler yapıcağız yeni oyuncularada destek olmak amaçlı barı para kazanmak için değil rol için açıcağız sürekli aktif bir bar yok oyunda sürekli aktif olduğumuz için bu barı sürekli aktif tutabiliriz canı sıkılan herkesin istediği zaman gelebiliceği bir ortam yaratmak istiyoruz
3.3 - İşiniz bulunduğu bölgeye ne gibi katkılar sağlayacak?: Herkesin  istediği zaman gelip istediği zaman içki içebiliceği bir ortam sunuyoruz sunucda ne kadar fazla bar olsada bazen açık bar bile bulamıyoruz biz bunu engelemek için hiç sıkılmadan sürekli aktif tutabiliriz oyuncularada çekilişler ve ödüllerle destek olucağız

Alıntı yapılan: Beyanname:
Ben, "Forum Adınızı Yazın"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. Konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.
1

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Alman
Son giriş: 02 Ocak 2023, 00:20
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
Ynt: Thgees - Purple Bar
« Yanıtla #1 : 06 Mayıs 2022, 21:39:36 »
500 kelime olmalı.

Çevrimdışı Thgees

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adela Belov Lv.18
« Yanıtla #2 : 06 Mayıs 2022, 23:11:51 »

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Toplam oynama: 0 gün, 4 saat
Son giriş: 11 Ekim 2022, 21:36
Toplam oynama: 246 gün, 3 saat
« Yanıtla #3 : 08 Mayıs 2022, 12:01:40 »
Pos hatalı, yeri değiştirin. Düzelttikten sonra tanıtım açıp konu altına sunun.

Çevrimdışı Thgees

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Adela Belov Lv.18
« Yanıtla #4 : 08 Mayıs 2022, 17:26:18 »
Pos hatalı, yeri değiştirin. Düzelttikten sonra tanıtım açıp konu altına sunun.
pos düzenlendi, https://www.rina-roleplay.com/forum/index.php?topic=195801.0 tanıtım.

Çevrimdışı zwannis102

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify: