Ziyaretçi

Selam ziyaretçi, Rina Roleplay forumuna hoş geldin. Rina Roleplay, Grand Theft Auto: San Andreasın multiplayer istemcisi "SAMP"ın, Türkiyedeki en büyük sunucusudur ve en büyük roleplay platformudur. Eğer Rina Roleplay forum üyeliğin varsa lütfen Giriş Yap veya üyeliğin yoksa hemen Kayıt Ol.

Essantial Crime Organization

Başlatan Lexis, 19 Ocak 2018, 21:42:47
Okunma sayısı 16737 defa

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: Amerikan
Son giriş: 24 Ağustos 2019, 16:33
Toplam oynama: 7 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)
Ynt: Essantial Crime Organization
« Yanıtla #20 : 29 Ocak 2018, 19:32:25 »
Tepkimin sebebi, ben bu tanıtımı Cem için hazırlayıp diğer sunucuda kullandığımız dönemde konuyu hazırlayan (credits) Ryse şeklinde en alt sağ köşede ismim durmaktaydı. Cem'in ismimi kaldırıp size böyle bir şekilde kullanabilirsiniz dediğini zannetmiyorum. Herneyse, kullanabilirsiniz bir problem yok Cem'in haberi var ise.
Konu sitede duruyor halen bakabilirsin aşağı kısımda öyle bir şey yazmıyor. Dediğim gibi bizde konu ve tanıtım çok siler yenisini atarız :D Cem geldiği zaman bizde konuşuruz.

Çevrimdışı Ryse

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Son giriş: 02 Ekim 2018, 20:57
Toplam oynama: 21 gün, 3 saat
« Yanıtla #21 : 29 Ocak 2018, 19:37:44 »
Tepkimin sebebi, ben bu tanıtımı Cem için hazırlayıp diğer sunucuda kullandığımız dönemde konuyu hazırlayan (credits) Ryse şeklinde en alt sağ köşede ismim durmaktaydı. Cem'in ismimi kaldırıp size böyle bir şekilde kullanabilirsiniz dediğini zannetmiyorum. Herneyse, kullanabilirsiniz bir problem yok Cem'in haberi var ise.
Konu sitede duruyor halen bakabilirsin aşağı kısımda öyle bir şey yazmıyor. Dediğim gibi bizde konu ve tanıtım çok siler yenisini atarız :D Cem geldiği zaman bizde konuşuruz.

Yenisini atmak yerine kendiniz bir tanıtım hazırlayıp biraz özgün olursanız daha iyi olur sizin için :)

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #22 : 29 Ocak 2018, 21:06:09 »

Yenisini atmak yerine kendiniz bir tanıtım hazırlayıp biraz özgün olursanız daha iyi olur sizin için :)
Uğraşmak istemiyoruz sağolsun kardeşlerimiz güzel konular hazırlamış, bizdende sakınmıyorlar. Belki ilerleyen zamanlarda vakit bulursak dediğin gibi kendimize ait bir tanıtımda hazırlarız.

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2018, 01:17:15 »

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #24 : 30 Ocak 2018, 01:17:39 »

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #25 : 30 Ocak 2018, 10:18:59 »
Sopranos (izlendi)
Baba 1-2-3 (izlendi)
Scarface (izlendi)
Sıkı dostlar (izlendi)

- Hadi birlik açalım, italyanız.
+ Tamam

(Crew olarak başlamadan büyük oyunlara giremezsiniz, sonuç hüsran olur, alın size yapıcı eleştiri)

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #26 : 30 Ocak 2018, 10:25:18 »
Sopranos (izlendi)
Baba 1-2-3 (izlendi)
Scarface (izlendi)
Sıkı dostlar (izlendi)

+ Tamam

(Crew olarak başlamadan büyük oyunlara giremezsiniz, sonuç hüsran olur, alın size yapıcı eleştiri)

Artık pablo escobar'ım baron benim hemen mekan basmalıyım :D

Çevrimdışı Hate

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
Köken: İtalyan
Son giriş: 29 Ağustos 2019, 01:52
Toplam oynama: 28 gün, 0 saat
« Yanıtla #27 : 30 Ocak 2018, 10:29:15 »
Sopranos (izlendi)
Baba 1-2-3 (izlendi)
Scarface (izlendi)
Sıkı dostlar (izlendi)

+ Tamam

Birlik tanıtımını okumamış biri daha, evet baronum istediğimi yaparım. Basarımda keserimde ezerimde!

Çevrimdışı Bonnie

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #28 : 30 Ocak 2018, 12:01:32 »
Sopranos (izlendi)
Baba 1-2-3 (izlendi)
Scarface (izlendi)
Sıkı dostlar (izlendi)

+ Tamam

Birlik tanıtımını okumamış biri daha, evet baronum istediğimi yaparım. Basarımda keserimde ezerimde!

lafım sana değildi yanlış anladın dayıoğlu

Çevrimdışı Lexis

Oyuncu
Instagram:
Discord:
RockstarTR:
Facebook:
Youtube:
Twitter:
Twitch:
Spotify:
« Yanıtla #29 : 30 Ocak 2018, 17:16:07 »
Sopranos (izlendi)
Baba 1-2-3 (izlendi)
Scarface (izlendi)
Sıkı dostlar (izlendi)

+ Tamam

Öyle bir gireriz ki sen bile inanamazsın. Kendini çok akıllı, rol ve konsept bilgisi olan biri olarak görüyorsun(yorumundan öyle anlaşılıyor). Tanıtımı eleştirmek için okuduğun belli, bu birlik italyan konseptinde ilerleyen bir birlik değil. Tanıtımın neresinden çıkardın onu anlayamadım. Eğer ki dün adamlarıma sıkıldı, benim birliğimi iplemediler diye düşünen birisi bu yorumu yapar. O kadar rol bilgin ve kapasiten var IC olarak gel karşılıklı roller yapalım. Sunucuya başlayalı 1 hafta olmadı ama şimdiden oyun bozanlık yapmaya başladınız yakıştıramadım :D Sen freeroam sunucularda adam kovalarken biz rol yapıyorduk. Gelip senin gibi birisi beni eleştirmeye kalkarsa normal olarak hoşuma gitmez. Birazdan tanıtımına bakacağım sonradan editlerim konuyu escobar.
Ek olarak; yazdığın filmlerden 2 tanesini izledim.
Edit2: Arkadaş şimdi kafama takıldı sana sormak istedim, sonuç olarak sen konsept uzmanısın. Escobar şimdi ben İtalyan konseptinde ilerleyeceğim ama ismim Amerikan uyruklu olacak sence problem çıkarmı? Azıcık bilgin olsa bu olayı karşılaştırırdın önce.