Sopranos (izlendi)
Baba 1-2-3 (izlendi)
Scarface (izlendi)
Sıkı dostlar (izlendi)
- Hadi birlik açalım, italyanız.
+ Tamam
(Crew olarak başlamadan büyük oyunlara giremezsiniz, sonuç hüsran olur, alın size yapıcı eleştiri)
Öyle bir gireriz ki sen bile inanamazsın. Kendini çok akıllı, rol ve konsept bilgisi olan biri olarak görüyorsun(yorumundan öyle anlaşılıyor). Tanıtımı eleştirmek için okuduğun belli, bu birlik italyan konseptinde ilerleyen bir birlik değil. Tanıtımın neresinden çıkardın onu anlayamadım. Eğer ki dün adamlarıma sıkıldı, benim birliğimi iplemediler diye düşünen birisi bu yorumu yapar. O kadar rol bilgin ve kapasiten var IC olarak gel karşılıklı roller yapalım. Sunucuya başlayalı 1 hafta olmadı ama şimdiden oyun bozanlık yapmaya başladınız yakıştıramadım

Sen freeroam sunucularda adam kovalarken biz rol yapıyorduk. Gelip senin gibi birisi beni eleştirmeye kalkarsa normal olarak hoşuma gitmez. Birazdan tanıtımına bakacağım sonradan editlerim konuyu escobar.
Ek olarak; yazdığın filmlerden 2 tanesini izledim.
Edit2: Arkadaş şimdi kafama takıldı sana sormak istedim, sonuç olarak sen konsept uzmanısın. Escobar şimdi ben İtalyan konseptinde ilerleyeceğim ama ismim Amerikan uyruklu olacak sence problem çıkarmı? Azıcık bilgin olsa bu olayı karşılaştırırdın önce.